40 GÜN ERKEN KALKMAK

Merhaba,ne güzel bir topik.Erken kalktigim zamanlarda cok enerjik ve cogu isimi yapmis ve güne süper bir enerjiyle basliyorum ama gel gör ki erken kalkmayi aliskanlik haline getiremedim.insallah sizi okuyup Ben de bu huyumu degistiririm.
Topik sakinleri kayboldu. Buyurun o zaman erken kalkmaya :)

Günaydin arkadaslar :) saat 5:30itibariyle uyanmis bulunmaktaYim.Erken uyumaya gittigim Halde hic dogru dürüst uyuyamadim.kizim da benimle beraber uyandi,uyusun diye bekledim ama yok uyandi bir kere :)

Cok uykum var ama uyuyamadim.kizim ile beraber uyandik,banyoda heryeri cis yapti.üstünü cikar,banyoya sok sonra banyoyu temizledim.Hizimi alanadim ,oturma odami topladim,makina cektim ,evi havalabdirdim.pilates yapmaya calistim ama ac karinla devam edemedim.Bi kahve yapip oturdum.kizimada cizgi Film bakma izni verdim.gece iyi uyuyanadigim icin basim agriyor ama uyursam daha da sersemleserim.insallah verimli bir gün olur benim icin.

Insallah. Aksam raporunu bekliyorum. Kacta yattin. Gunu nasil tamamladin.

Ben de bugun 6.30 da kalktim hic uykum yoktu 2 de yatmama ragmen ama gene de kendimi zorlayip uyudum :KK12:neymis efendim bugun pazarmis:duduk:

Insallah. Aksam raporunu bekliyorum. Kacta yattin. Gunu nasil tamamladin.

Ben de bugun 6.30 da kalktim hic uykum yoktu 2 de yatmama ragmen ama gene de kendimi zorlayip uyudum :KK12:neymis efendim bugun pazarmis:duduk:
Merhaba,öglene dogru 11 de bir saat uyudum,uyumadaydim cok zorlanirdim,cok uykusuzdum cünkü.ama kizim uyumama izin vermedi mecbur uyandim geri.pazar ve yagmurlu bi gün oldugu icin disari cikamadik arabayla bi Tur yaptim ki cocuk uyusun diye tam saate bakmadim bi üc saat rahat uxumustur.o uyurken ben tembellik yaptim.

Evi derleyip topladim ki yarin kalkinca ev isiyle ugrasmayayim.Birazdan bi kitap secip okumaya baslicam ondan sonrada en gec 23:30 uyumaya gitmem lazim ki sabah uyanabileyim.
Kendi adima verimli bir gündü,yapmak istediklerimin yarisini yaptigim icin iyi hissediyorum kendimi.

Günaydin, bu gün burda tatil ev ahalisi halen uyuyor.Alarmi kapattiktan sonra uyumusum geri.Geceden derrleyip toplayinca sabaha telasli olmuyor.Aksam yazdigim gibi,bir kitap secip okzmaya basladim,ince ve bayagi sürükleyici olunca yarisini okumusum ,saat 12ye geluyordu uyudugumda.

Merhaba.
Ben de uyku ile ilgili not dusecegim.

Dun cok yorucu ama keyifli bir gun gecirdim. Eve gece yarisina yakin geldim ve saat 12.40 da uyudum.

Gece kendi kendime uyandim. Kalktim saate baktim. Cunku telefonum salondaydi ve her yer karanlikti. Saat saha 3.30 mus. Uyuyacagim daha bir suru saat var diye keyifle geri yattim.

Ama dikkatimi ceken sey uykum olmadigi idi.

Sonra oglum kalkti. Gene dualar ettom saat erken olsun diye. Baktim 05.00 ti. Ve hayret gene uykum yoktu!

Sonra alarmim caldi 06.25 te. Alarmi susturmaya kalktogomda cok yorgundum.

Cikardigim sonuc. Vucut sistemimin harika oldugu ve saate degil kendime guvenmem.

Gozumu actigim anda eger uykum yoksa saat kac olursa olsun kalkacagik...

Merhaba.

Dun cok yorucu ama keyifli bir gun gecirdim. Eve gece yarisina yakin geldim ve saat 12.40 da uyudum.

Gece kendi kendime uyandim. Kalktim saate baktim. Cunku telefonum salondaydi ve her yer karanlikti. Saat saha 3.30 mus. Uyuyacagim daha bir suru saat var diye keyifle geri yattim.

Sonra oglum kalkti. Gene dualar ettom saat erken olsun diye. Baktim 05.00 ti. Ve hayret gene uykum yoktu!

Cikardigim sonuc. Vucut sistemimin harika oldugu ve saate degil kendime guvenmem.

ben de sabahları saat 6.30 da kalkıyorum.
çalışıyorum.
ve çocuklara kahvaltı ve öğlen yemeği hazırlayıp evden çıkıorum.

geceleri s iz gibi sık kalkarım çünkü 3. çocuğum 16 aylık . gece çok sık uyanır. emziği düşer , diş çıkartıyor vs .
saate baktıkça mutlu olurum sizin gibi. :KK70:

ben de sabahları saat 6.30 da kalkıyorum.
çalışıyorum.
ve çocuklara kahvaltı ve öğlen yemeği hazırlayıp evden çıkıorum.

geceleri s iz gibi sık kalkarım çünkü 3. çocuğum 16 aylık . gece çok sık uyanır. emziği düşer , diş çıkartıyor vs .
saate baktıkça mutlu olurum sizin gibi. :KK70:
Benimki de 19 aylik :KK70:

Merhaba.

Bu durum benim de basima geldi bir kac kez.Hep amann kalkip ne is yapicam diye geri uyurdum ve sonrasinda daha yorgun ve bitkin.Gercekten iyi bir uyku cekildiyse vucut fazlasina ihtiyac duynuyor.
Onun haricinde benim sorunumun amacsizlik oldugu fikrine de vardim.önceki gün sabahi planlamustim ama dün gece bunu yapmadigim icin sabah uyanip geri uyudum. O Halde bi tane de olsa Plan yapmam lazim.
Ilk kitabimi biturdim,ikincisine basladim,birazdaha okuyup yataga gidicem.sabaha erken vakitte görüsürüz insallah :)

erken kalkmakdaki amacınız nedir. işe gitmeyecek olsam ben geç kalkmak isterdim. en azından 7.30 mesela
hobilerime vakit ayitmak istiyorum. Onun haricinde ise basladim. Yazdigim saatten de erken kalkiyirum

Bu durum benim de basima geldi bir kac kez.Hep amann kalkip ne is yapicam diye geri uyurdum ve sonrasinda daha yorgun ve bitkin.Gercekten iyi bir uyku cekildiyse vucut fazlasina ihtiyac duynuyor.
Onun haricinde benim sorunumun amacsizlik oldugu fikrine de vardim.önceki gün sabahi planlamustim ama dün gece bunu yapmadigim icin sabah uyanip geri uyudum. O Halde bi tane de olsa Plan yapmam lazim.
Ilk kitabimi biturdim,ikincisine basladim,birazdaha okuyup yataga gidicem.sabaha erken vakitte görüsürüz insallah :)
o halde bir hedef belirleyelim

hobilerime vakit ayitmak istiyorum. Onun haricinde ise basladim. Yazdigim saatten de erken kalkiyirum

o halde bir hedef belirleyelim
hayırlı olsun işiniz
ben de çalışıyorum . o nedenle 6.30 da kalkıyorum.
zor oldu bu sabah
kız gece 2 kez kalktı.
saat 12 ye doğru yattım.
aslında daha erken yatmak lazım.

hobi konusunda ben de çok çalışkanımdır.
elim boş durmaz
dikiş . örgü . boyama . aktiviteler çok fazla yaparım. yapım gereği bunları yapmaz isem strese giriyorum.

Ay ay ayyy bu topik tam bana göre:)
Ben de gece yatmayıp, sabah kalkmayan lardanım... Üstelik 2 ayrı işim, 2 de çocuğum var.
Çok sinir oluyorum kendime :kızgın:

Bana da bi çare var mı acaba?

Ay ay ayyy bu topik tam bana göre:)
Ben de gece yatmayıp, sabah kalkmayan lardanım... Üstelik 2 ayrı işim, 2 de çocuğum var.
Çok sinir oluyorum kendime :kızgın:

Bana da bi çare var mı acaba?
40 gun beraber kalkiyoruz. Denemelisin sen de

Günaydin :) yataga 12 de uyumaya gittigimde mümkün degil sabah erken zyanamiyotum.Dün gece gene gec girdim yataga ve uyuyamadim da uykusuz kalkip güne basladim.Bu gece saat on gibi yataga girdim,hemen uyuyamiyorum,sabaha dogru kizim icin iki kere kalktim,kustu rahatsizdi biraz.alarm caldi 5:30 da kapattim halen yataktan cikamadim.topige yazayim da uykum acilsin :)
Bu gün cok isim var,kalkip ilacimi iceyim,makinaya beyazlari atayim,evi havalandiririm.sacima Fön cekip yüz bakimi yapmam lazim ne kadar erken isim biterse o kadar iyi.kizim hemen uyannazsa aksam biraktigim yerden bir kac sayfa kitap okurum,öglene de arkadas bulusmasi var :)
Hadi gpnünüz güzel gecsin..

X