Topik sakinleri kayboldu. Buyurun o zaman erken kalkmaya :)Merhaba,ne güzel bir topik.Erken kalktigim zamanlarda cok enerjik ve cogu isimi yapmis ve güne süper bir enerjiyle basliyorum ama gel gör ki erken kalkmayi aliskanlik haline getiremedim.insallah sizi okuyup Ben de bu huyumu degistiririm.
Merhaba,öglene dogru 11 de bir saat uyudum,uyumadaydim cok zorlanirdim,cok uykusuzdum cünkü.ama kizim uyumama izin vermedi mecbur uyandim geri.pazar ve yagmurlu bi gün oldugu icin disari cikamadik arabayla bi Tur yaptim ki cocuk uyusun diye tam saate bakmadim bi üc saat rahat uxumustur.o uyurken ben tembellik yaptim.Insallah. Aksam raporunu bekliyorum. Kacta yattin. Gunu nasil tamamladin.
Ben de bugun 6.30 da kalktim hic uykum yoktu 2 de yatmama ragmen ama gene de kendimi zorlayip uyudumneymis efendim bugun pazarmis
ben de sabahları saat 6.30 da kalkıyorum.Merhaba.
Ben de uyku ile ilgili not dusecegim.
Dun cok yorucu ama keyifli bir gun gecirdim. Eve gece yarisina yakin geldim ve saat 12.40 da uyudum.
Gece kendi kendime uyandim. Kalktim saate baktim. Cunku telefonum salondaydi ve her yer karanlikti. Saat saha 3.30 mus. Uyuyacagim daha bir suru saat var diye keyifle geri yattim.
Ama dikkatimi ceken sey uykum olmadigi idi.
Sonra oglum kalkti. Gene dualar ettom saat erken olsun diye. Baktim 05.00 ti. Ve hayret gene uykum yoktu!
Sonra alarmim caldi 06.25 te. Alarmi susturmaya kalktogomda cok yorgundum.
Cikardigim sonuc. Vucut sistemimin harika oldugu ve saate degil kendime guvenmem.
Gozumu actigim anda eger uykum yoksa saat kac olursa olsun kalkacagik...
Benimki de 19 aylikben de sabahları saat 6.30 da kalkıyorum.
çalışıyorum.
ve çocuklara kahvaltı ve öğlen yemeği hazırlayıp evden çıkıorum.
geceleri s iz gibi sık kalkarım çünkü 3. çocuğum 16 aylık . gece çok sık uyanır. emziği düşer , diş çıkartıyor vs .
saate baktıkça mutlu olurum sizin gibi.
erken kalkmakdaki amacınız nedir. işe gitmeyecek olsam ben geç kalkmak isterdim. en azından 7.30 meselaBenimki de 19 aylik
Bu durum benim de basima geldi bir kac kez.Hep amann kalkip ne is yapicam diye geri uyurdum ve sonrasinda daha yorgun ve bitkin.Gercekten iyi bir uyku cekildiyse vucut fazlasina ihtiyac duynuyor.Merhaba.
Ben de uyku ile ilgili not dusecegim.
Dun cok yorucu ama keyifli bir gun gecirdim. Eve gece yarisina yakin geldim ve saat 12.40 da uyudum.
Gece kendi kendime uyandim. Kalktim saate baktim. Cunku telefonum salondaydi ve her yer karanlikti. Saat saha 3.30 mus. Uyuyacagim daha bir suru saat var diye keyifle geri yattim.
Ama dikkatimi ceken sey uykum olmadigi idi.
Sonra oglum kalkti. Gene dualar ettom saat erken olsun diye. Baktim 05.00 ti. Ve hayret gene uykum yoktu!
Sonra alarmim caldi 06.25 te. Alarmi susturmaya kalktogomda cok yorgundum.
Cikardigim sonuc. Vucut sistemimin harika oldugu ve saate degil kendime guvenmem.
Gozumu actigim anda eger uykum yoksa saat kac olursa olsun kalkacagik...
hobilerime vakit ayitmak istiyorum. Onun haricinde ise basladim. Yazdigim saatten de erken kalkiyirumerken kalkmakdaki amacınız nedir. işe gitmeyecek olsam ben geç kalkmak isterdim. en azından 7.30 mesela
o halde bir hedef belirleyelimBu durum benim de basima geldi bir kac kez.Hep amann kalkip ne is yapicam diye geri uyurdum ve sonrasinda daha yorgun ve bitkin.Gercekten iyi bir uyku cekildiyse vucut fazlasina ihtiyac duynuyor.
Onun haricinde benim sorunumun amacsizlik oldugu fikrine de vardim.önceki gün sabahi planlamustim ama dün gece bunu yapmadigim icin sabah uyanip geri uyudum. O Halde bi tane de olsa Plan yapmam lazim.
Ilk kitabimi biturdim,ikincisine basladim,birazdaha okuyup yataga gidicem.sabaha erken vakitte görüsürüz insallah :)
hayırlı olsun işinizhobilerime vakit ayitmak istiyorum. Onun haricinde ise basladim. Yazdigim saatten de erken kalkiyirum
o halde bir hedef belirleyelim
40 gun beraber kalkiyoruz. Denemelisin sen deAy ay ayyy bu topik tam bana göre:)
Ben de gece yatmayıp, sabah kalkmayan lardanım... Üstelik 2 ayrı işim, 2 de çocuğum var.
Çok sinir oluyorum kendime
Bana da bi çare var mı acaba?
Hergün niyetleniyorum ama beceremiyorum.40 gun beraber kalkiyoruz. Denemelisin sen de
topikte paylasiyorum tum tecrübelerimi. Biraz sayfa karistirmalisin :)Hergün niyetleniyorum ama beceremiyorum.
Bu konuda iradem yok galiba.
Mesela neler yapıyorsun örnek versen