Kacta uyaniyorsun canim? Benim burada herkesler tarafindan rahatsiz edilmem lazim..Topiğin hayırlı olsun canım nasılsın be.in yıllardır erken uyanırım malum işim yüzündensana seve seve her sabah bir merhaba derim
Canım benim turist hediyelik dükkanım var bazen saat 06.00 da uzakdoğulu grup olunca sabah 04.00 uyanıyorum çünkü işyerim 30 km uzaklıkta mesale yarın saat 08.00 grup var onun için 06.00 da uyanırımKacta uyaniyorsun canim? Benim burada herkesler tarafindan rahatsiz edilmem lazim..
Aaa ne guzel bir is.. bayiliyorum o tarz seyler satan dukkanlar. Hanin icinde misin peki nasil bir dukkanin var! Tamam ilk mudavimim sensin. Patronum :)Canım benim turist hediyelik dükkanım var bazen saat 06.00 da uzakdoğulu grup olunca sabah 04.00 uyanıyorum çünkü işyerim 30 km uzaklıkta mesale yarın saat 08.00 grup var onun için 06.00 da uyanırım
Şu sıralar sıkıntılı bir sektör canım han içinde değil Yol üstünde turistik tekstil mağazasının içinde canım inşallah yarın sabah unutmazsam sana bir günaydın derimAaa ne guzel bir is.. bayiliyorum o tarz seyler satan dukkanlar. Hanin icinde misin peki nasil bir dukkanin var! Tamam ilk mudavimim sensin. Patronum :)
ya benim kalkmada problem yok ablam zaten. kalkınca geri uyuyorum sorun oradaAblalarım beni de taciz eder misin mümkünse?benim hedefim de 6.30 olsun.. Bunu yazarken bile uyanıp güneşi görüp sonra uyuyabilir miyiz diye düşünüyorum Allâh ıslah etsin beni
ya canim bu ne guzel bir yazi cidden bende ne zamandir bu konuyu acmayi dusunuyordum ki sen acmissin cok sagol..Bu konuyu büyük bir heyecanla açıyorum. youtube da izlediğim bir video ile 40 gün erken kalk projesine başlıyorum (barış özcan)
Okuyan ve erken kalkmayı alışkanlık edinmiş HERKESten de destek bekliyorum. Gerek yazarak, gerek sorarak, bazen azarlayarak ama çoğu zaman elimden tutup kaldırarak.
Senelerdir istediğim ama başaramayıp ilk haftada pes ettiğim bir şey GÜNEŞ ile doğmak. Bu konuda rastgeldiğiniz makale, video, resim, öneri her türlü motive edici metaryale açım.
2017 nin ilk ışıklarında projem bitmiş olacak
Şimdilik 06:54 te kalkmayı seçiyorum.
Size gelip günaydın diyeceğim. Siz de derseniz ne mutlu olurum.
Niyet eyledim Allah rızası çin uykuya savaş açmaya.
Gazam, yataktan hicretim mübarek ola...
bende sabah namazina kalkip bir daha da yatmak istemiyorum.bunu nasil yapabilirim ya??ya benim kalkmada problem yok ablam zaten. kalkınca geri uyuyorum sorun orada
ya biride beni uyandirsin ya..ya benim kalkmada problem yok ablam zaten. kalkınca geri uyuyorum sorun orada
Ama o çok ayrı bi zevk müdürüm... ablaaaa geceleri alarm kuruyorum bazen sırf uyanıp " hehehehee hiçbi işim yok kii hadi uykumun kıymetini bileyim " deyip daha güzel uyuyabilmek yatağıma yastığıma yorganıma dört el,göz ve tüm azalarımla sarılabilmek için
ben namaza kalkmaya yeni baslayabildim. Neyin asloldugunu hatirlayarak. Sana da tavsiye ederim. Kendine sor. Aslolan ne.. bendeki problemde kalkiyorum kiliyorum. Cumburlop geri yataga. Aynen arkadasin dedigi gibi. O zaman oyle keyifli ki yatak daha sicacik. Hele de su aylarda. Ama o keyfi daha buyuk keyifler icin terkedecegim...ya canim bu ne guzel bir yazi cidden bende ne zamandir bu konuyu acmayi dusunuyordum ki sen acmissin cok sagol..
cok tesekkur ederim..
yarin bende baslayayim ya..Bu konuyu büyük bir heyecanla açıyorum. youtube da izlediğim bir video ile 40 gün erken kalk projesine başlıyorum (barış özcan)
Okuyan ve erken kalkmayı alışkanlık edinmiş HERKESten de destek bekliyorum. Gerek yazarak, gerek sorarak, bazen azarlayarak ama çoğu zaman elimden tutup kaldırarak.
Senelerdir istediğim ama başaramayıp ilk haftada pes ettiğim bir şey GÜNEŞ ile doğmak. Bu konuda rastgeldiğiniz makale, video, resim, öneri her türlü motive edici metaryale açım.
2017 nin ilk ışıklarında projem bitmiş olacak
Şimdilik 06:54 te kalkmayı seçiyorum.
Size gelip günaydın diyeceğim. Siz de derseniz ne mutlu olurum.
Niyet eyledim Allah rızası çin uykuya savaş açmaya.
Gazam, yataktan hicretim mübarek ola...
ya saati kurdum dun hicbirseyi duymadim ya..ben namaza kalkmaya yeni baslayabildim. Neyin asloldugunu hatirlayarak. Sana da tavsiye ederim. Kendine sor. Aslolan ne.. bendeki problemde kalkiyorum kiliyorum. Cumburlop geri yataga. Aynen arkadasin dedigi gibi. O zaman oyle keyifli ki yatak daha sicacik. Hele de su aylarda. Ama o keyfi daha buyuk keyifler icin terkedecegim...
sorun suradaki sorunu dışarıda ariyoruz. Halbuki ice bakmaliyiz. Peygamberimiz zamaninda da onun yolundan gitmeyenler vardi. Simdiki nesil dedigin insanlarin icerisinde cok guzel insanlar da var, osmanli dedigin ecdadda cok kotuler de var. Iyiyi ogutlemeli ve ogut almali kotuyu men etmeli ve sakinmaliyiz. Yoksa mesele kabuk degil icindekidir. Insallah yarin buraya namazimi kildim ve uyumadim yazariz ikimiz de. Seni etiketleyecegim..yarin bende baslayayim ya..
erken kalkayim ya..
osmanli zamaninda ecdadimiz besikteki cocuklari bile sabh namazi kaldirirlarmis ki..
rizik berekt olsun..
ah osmanlim nerdesin ah o zamnlarda yasamk vardi ya..
simdiki nesilde sabaha kadr barlarda içkiden ölüyorlar..yazik halimize yazik..
o dogal yontemi de denedim. Dedim ya kalkmak degil yatmamak lazim.. neyse tutma beni sabaha randevum var topigimlw :))))Ablalarım kalkamadığınız zaman tevbesini yaparak kazasını kılın mutlaka. Ve... Bu özel taktiğimi de paylaşayım kalkamayacağınız,geç uyuduğunuz zaman yatağa girmeden önce bol su için doğal yollarla uyanırsınızZaten niyetiniz bunu yapacak kadar saf olursa Rabbimiz biiznillah nasip eder :)