40 derece ateş mi daha kötü ailem mi bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Etmedi valla :) ben de anlamadım nasıl merak etmez ama etmedi. Vardır mutlaka bir bahanesi.

geçmiş olsun

hep dik duran idrak olduğun için cidden idrak edememişlerdir

bence kardeşin seni tanıdığı için o serumun gerçek olduğunu dahi düşünmemiştir. yani bizimki biriyle dalgaya paylaştı demiştir

hep dik hep güçlü olana kimse yardım etmez

ben bir gün hasta oldum kalkamıyorum vs dedim eşim dahi inanmadı ciddi misin sen dedi

sonra anladı ciddi olduğumu ama beni görmeseydi güler geçerdi

örneğin oğlum kolay kolay hasta olmaz ayy oram ağrıyor buram ağrıyor demez

geçen sene bir sefer dedi

kursa gidecekti kursa gitmek istemediği için bahane uyduruyor sandım meğerse cidden hasta imiş 10 günde zor iyileşti

bu tarz zor hasta olan canı kıymetli olmayana kimse inanmıyor

limonata vs içmeye çalış

yoğurt vs

bir de dondurma mesela

hani onu yemiyorsun ağzında eriyor vs

en azından kan şekerin vs düzelir

Çok teşekkür ederim. Kuzenlerim aradılar gelecekler sağolsunlar. Ailem yoksa da seven insanlar biriktirmişim en azından buna şükür, :)

Doğru hatırlıyorsunuz.eğer enfeksiyon nedeni streptekok dediğimiz bakterilerse kalbi tutup romatizmal ateş yapabilir veya böbreği tutup streptokok glomerulonefriti dediğimiz kola renkli işeme,ödem ve ağrıyla karakterize bir hastalık yapabilir.o yüzden bu enfeksiyonunuzun tedavi edilmesi gerekir.ben böyle gelen hastalara iğne veriyorum mutlaka ama eve giderken de antibiyotik veriyorum.her doktor farklı.sizinki öyle uygun görmüş.geçmezse mutlaka tekrar başvurun

Ah evet idrar rengi aşırı koyu şu anda. Bununla mı alakalı imiş. Doktor detaylı bilgi vermedi ben de çok takılmadım koyu idrar rengine. Gidince tekrar belirteyim madem bunu. Çok teşekkür ederim bu bilgiyi verdiğiniz için. Zira onca seruma iğneye antibiyotiğe rağmen yataktan kalkamıyorum hala.

cok geçmiş olsun arkadaşım... Bazen anlamlandıramıyorsun sonra uzaklaşıyorsun malesef... ben bu önemsenmeme sorununu nasılsa o arar sorar nasılsa hep yanımda düşüncesinden kaynaklandığını düşünüyorum yani herkes gibi yoğunum işiim var birşey olmaz diyemediğimiz için sorun yaşıyoruz belkide ...

Etmedi valla :) ben de anlamadım nasıl merak etmez ama etmedi. Vardır mutlaka bir bahanesi.
Elbette vardır bahanesi canım ama bahane kabul edilemez ya bir alo diyecek kaç dakika sürebilir ki?
Ben annemi hergün ararım bir gün aramayim annem arar aramadin sesin çıkmadı iyi misin diye...
Sadece sana mi böyleler yoksa diğer kardeşlerine de mi aynı?

:) çok teşekkür ederim bunu teklif etmeniz bile sevindirici. Aynı zamanda üzücü. Beni hiç tanımayan bir insan bile gelip temizlik yemek yapayım diyebiliyor. Ancak ailem yemeğe ve temizliğe ihtiyacım olabileceğini düşünmüyor. Tekrar teşekkür ederim, kalkacağım ayağa elbet. Az kaldı şu iki günü atlatayım. Oğluma çok üzülüyorum iki gündür dibimden ayrılmıyor, ilgilenemiyorum. Dün babasını aramış "baba anneme yardım et" Demiş. Koşa koşa geldi eve eşim. Ağlamaktan içim çıktı dinleyince. Eşimin telefonu konuşmaları kaydediyor. 4 yaşındaki oğlumun merhameti, vicdanı yetişkinlerde olsaydı dünya daha iyi bir yer olurdu zaten.

Ya bu arayan soran akrabalar da mı aileye haber vermediler?

Beğeni atan kardeş çok küçük de şaka mı yapıyorsun sandı?

Ay ne olur ara, ölüyorum bir yalandan soranım çıkmadı de. Ben arayıp kardeşinize burayı mı okutsam? Fitil oldum.

Eşiniz de mi ailenize yansıtmamış durumu? Haberleri var ama umusamıyorlarsa bitmiştir. Her şerde bir hayr varmış derim ben. Eşinizle ilgili de bir konunuz vardı, ama size ailenizden daha gerçek bir aile, yoldaşmış adam meğer. Çekirdek ailenize tutunmanız gerekiyormuş demek. Bunu görmüş oldunuz bu vesile ile.

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.

basliga cevap vereyim.
40 derece ates geciyor da ailenin vefasizligi baki.
artik kesip atman lazim bu insanlari hayatindan.
aileni demek istemiyorum. cunku aile kavrami boyle bisey degil.

Kesinlikle haklısınız. Artık savunmayacağım onları kimseye. Burada bile. Ben de anneyim ve annelik böyle değil.

Bu kadar yalnızlığı benim aklım almıyor.
Kuzenleriniz gelecekmiş, sağolsunlar. Ama kim annenin yerini tutabilir ki?
Bebeğim doğduktan 40 gün sonra annem ölünce, ben bebeğimi taşımaktan bileğimi sakatlayıp atel takılınca hüngür hüngür ağladım anne neredesin diye.
Biliyordum ki çünkü annem yaşasaydı iki eli kanda olsa gelirdi.

Var olan annenin yokluğu ne kadar acı kim bilir, çok çok üzgünüm. Keşke elden birşey gelse.

Onlar yaşadıkları sürece -ki Allah uzun ömür versin yine de, siz ummaya, onlar muhtemelen yapmamaya devam edecekler. Eski konularınızı da okumuştum, o zaman da çok üzülmüştüm.

İnsanın yarası ailesi olunca, hele de bir kadının yarası annesi olunca hiçbir zaman yara bandı tutmuyor, kabuk bağlamıyor orası.

Tek söyleyeceğim şey yavrunuza sarılın, ondan güç alın. Çok çok geçmiş olsun.

Normalde beklentim yok ama işte böyle hastalık olunca, benden ziyade oğlumun bakıma ihtiyacı olunca duygusallaşıyorum.
Farzet ki yaşadığın şehirde hiçbir yakının yok. En yakın mesafe 1500 km. O zaman kimseyi beklemiyorsun. Duygusallaşmıyorsun. Mecburen kendi göbeğini kendin kesiyorsun.

Ben şu an tam da anlattığım durumdayım. Ana yok baba yok. Bekleyeceğim kimse yok. O yüzden hiç duygusallaşmıyorum. Evladımı da iki üç gün göndermem okula. Benimle beraber evde durur. Yapacak birşey yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…