40 derece ateş mi daha kötü ailem mi bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ona Hakan Taşıyan'dan ayağıma prangalar taktılar şarkısını söyleyeceğim. Çok sever arabeskliği. Bak o zaman koşa koşa gelir he. Benim evladıma, gözümden sakındığım biricik kızıma kocası pranga takmış. Gözlerini dağlamış da yakmış. Yakarım o apartmanı diyerek gelir. Artist çünkü.

AA neye pes. Çorbayı daha fazla yapmalıydı eltim bence de :))
Bütün suç etlide.
Şaka bir yana Allah bir yerden alınca başka bir yerden veriyor demek ki. Böyle elti dostlar başına.
Bence eşinizin ailesi gelince yok pis kirli diyorlarmış ya. Ben çok hastayım yapamadım siz temizler misiniz de, insanlardan bişeyler iste.
Çünkü ağlamayan bebeğe meme verilmiyor.

Bir şey söyleyeyim mi, an itibariyle bademciğe eklenen cırcır ile birlikte acının doruklarında geziyorum. Ruhsal acım klozet yolunda yok olmaya başladı. Bir de kulağıma falan vurursa ağrı köksüz bir insan olma rahatlığıyla hissizleşmem mümkün. Bünyem bana üzülürsen tüm organlarını bozacağım diyor adeta.

Evet, lütfen üzme kendini. Daha iyi olman için ne yapabiliriz bilemiyorum ama =(

Dur dur gelişmeleri bilmiyorsun. Şimdi onlar aile arası toplantı yaptılar muhtemelen. Yazık la şu kıza bi gidelim de kendi kendine üzülmüş yine dediler muhtemelen ahshjs. Geliyorlar cumartesi çayımı içmeye. Kısır yaparım ben de yanına. Şöyle bir yüklerimizden arınırız. Kardeşim enseme şaplak atıp yav taaam uzatma abloaaağ der güler. Kısır yapayım ama.

Kıskançtır falan ama iyidir eltim. Aşırı kıskanç bir tip ama ahsjsjs. Zor durumda yardıma gelir o yüzden iyidir. Eşimin ailesinin hayat görüşü bu zaten sürekli söylerler. Biz normalde birbirimizle kavga ederiz anlaşamayız çok da iyi değiliz huysuz insanlarız ama hastalıkta ve zor zamanda yardıma koşarız. Derler. Öyle de yaparlar.

Haha hep böyle eğlenceli olun ya ben kafamda çok komik bi çift profili cizdim

Gerçek analar babalar geleyim mi demez gelir zaten bence sız ırtıbatı kessenız dahi onu bıle farketmeyeceklerdır. Varlıklarıyla yokluklarını kıyasa soksanız bı fark gormezsınız. Gecmıs olsun

Tam bu noktada kovmalıydın
Anne mi bu şimdi?
Üzüldüm

Bu durumu bende geçirdim 12 yıl önce, o zaman Haseki de yatırmışlardı, 21 gün yattım hastanede, sadece su içebiliyordum, yattığım yerde on kilo verdim, hastanede olduğum son bir hafta iyiydim ama çıkarmadı enfeksiyon uzmanı olan doktor, her gün yeniden tahlil aldılar, aldığım serumlara bir kaç değişik antibiyotik katılıyordu, doktor yiyememeni anlıyorum ama su içeceksin bu ilaçlar böbreklerini mahveder yoksa dedi, korkumdan durmadan su içtim. Bir daha tekrarlanmadı çok şükür ama korkunç bir deneyimdi, net bir sebepte bulamadılar durumu sokak hayvanlarıyla çok iç içe olmama bağladılar , bir kaç doktor birden bakıyordu hergün sonra biri çalışıyormusun dedi evet dedim, öğlen yemeklerini nasıl yiyorsun dedi dışarıdan dedim, dışarıda asla salata yeme dedi, iyi yıkanmamış sebzelerden gelen bir mikroptan bahsetti yıllardır yemem dışarıda salata. Lütfen çok su iç ve şifa niyetine bir şeyler yemeye çalış yemeden toplanmıyor vücut.
Ailene gelince inan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme eşin ve oğlun var onlara sarıl, düşünmemeye çalış, insanlar değişmiyor idrak, sadece sen üzülüyorsun

Inşallah çok teşekkür ederim. Tam mutlu olacaktım bademciğime fil oturdu. Bu da geçsin bu sefer olacak :)
Bilirim o bademcikleri. Bende de faranjit var ayda bir selam verir. Ben 4 gün boyunca ölü gibi olurum. Şu bademciklerle yolları ayırma zamanı geldi artık

Idrakyollariiltihabi daha önce de lenfadenit olmuştunuz sanki? hatta ben de şöyle demiştim sanırım..
ne zaman muhattabına kendimi iyi ifade edemesem, bir kbb vakası yaşarım. tonsilit, larenjit, faranjit. haşimato tiroiditi de var tabi..

romatizmal bir hastalığınız var mı? hiç baktırdınız mı?
genelde mükemmelliyetçi, koşullu sevilmiş ya da şefkatsiz büyümüş insanlarda oluyor ne hikmetse..
ha tabi yüzde yüz kanıtlanmış bilimsel şeyler değil bunlar...

Cok cabuk yelkenleri suya indiriyorsun idrak. Bu şekilde ne annen ders alir, ne senin acin diner. Eşin içinde zor. En zor döneminde yanindaydi, seni ağlarken teselli etti.

Şimdi annen gelecek evinize, birşey yokmuş gibi ve sende hizmet edeceksin. Eşin olsam kafayi yerdim, ayirten sana karşi saygim azalirdi.

Peki niye yaptiniz bunlari. Niye ayaga kaldirmadiniz ortaligi halim mi var diye. Sizde sanki cok sessizsiniz. Biraz dia gostermeniz lazim. Yada daha iyisi silip atmak lazim hayatinizdan.

Ben burdan sinir oldum, eşinizi düşünemiyorum. Ya lütfen artık geldiklerinde hasta hasta hizmet edip etraflarında pervane olmaktan vazgeç. Ya yapsınlar ya da aç kalsınlar. Kendileri bilir. Yap oğluna bir çorba yedir, yeterli.
Sen canının kıymetini bilmezsen kimse bilmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…