Meslek üzerinden saygınlık kasmam sizin yorumunuz ben sadece yorum yaptığım alan hakkında bilgi sahibi olduğumu belirttim. Bağlaç yorumunuza ne desem bilemedim valla güldüm ama
Ya her doktorun yorumunu beğenmek zorunda değilsiniz de artık üreme hücrelerinin kalitesi bile düştüğü bı yaşta zaten iki tane çocuğu olan bı kadına her doktor aynı yorumu yapacak bı kere riskleri söylemek zorundalar sorumlulukta almak istemiyo doktorlar. Kadın tıbbi yorumlar yapmış hani ister beğenelim ister begenmeyelim bunlar bilimsel gerçekler. Söyleyiş tarzını begenmemissinizdir vs bunu belirtirsiniz ama burası tamamen özgür bı platform saygısızlık yapmadığı sürece istediği yorumu yapabilir. Zaten ortama ekonomideki türk ailesine 3. Çocuk o kadar fazla ki. Ay içimden bı çocuk daha yapmak geliyo diyerek çocuk yapılmaz ki. Ardını arkasini düşünmek gerek. Konu sahibini tanımıyorum öyle bı insan asla demiyorum ama olay şuna dönüyo anne çocuğa yansitmasa da ''ben burda kardeşine bez yetiştirmeye çalışıyorum sen bana PlayStation alalım diyosun."