- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
Ayrılalım dediğinde çok direndiğin için böyle bir yol seçmiş muhtemelen. Sevdiğinden değildir.okuldan mezun olunca direkt yanına gidecektim ve son konuşmamızda bana olan sevgisinin bittiğini söylerken bile ayaklarının üstünde dur mesleki olarak o zaman yan yana ilişki yürütmeye çalışırız dedi. sevmeyen bir insan neden böyle bir şey istiyor onu anlayamadım. Şu an seni sevmiyorum ama ileride ne olacağı belli olmaz şimdilik yalnız kalma isteğim daha baskın kafamı dinlemek istiyorum en azından bir süre dedi. ne amaçlıyor olabiliyor?
ikimiz de 20'li yaşlarımızdayız ve okuyoruz okulun bitmesini beklediğimiz için süreç çok uzadı her şey ciddi ve güzelken birden böyle oldu büyük ihtimalle arkadaşların dediği gibi kendi şehrinden birini buldu o yüzden beni şutlamaya çalışıyorAdamın cıddı bır nıyeto olsa 4 sene uzun mesafe ılışkısını uzatmaz.
Kaç yaşındasın bılmıyorum ama cıddu bir adım yok soz ,nişan vs .
Adama yalvarıp ıyıce egosunu tavan yaptırmıssın.
Defolsun gıtsın bırak
HahahahaKadinlar için de yetmez bence.Bana yetmez.
2 gün önce ayrılma düşüncesi yoktu ama ben artık insanlardan hayattan sıkıldım kimseyi sevmiyorum kendi aileme bile böyleyim kişisel algılama falan dedi yalnız kalmak istiyorum ileride yan yana gelebilecek maddi duruma sahip olunca evlenmeyi düşünürüz dedi ben de karşı çıktım olur mu öyle şey bunca yıl böyle uzak mı kalalım dedim ama bir şekilde ikna etti beni sonraki gün böyle kaba saba konuştu bitirmek istiyorum bu ilişkide mutlu değilim bizden olmaz uzak mesafede bile mutlu olamıyorum yan yana hiç olamam falan dedi. bipolar falan mı diye düşünüyorum bir insan tek günde fikir mi değiştirir. daha 2 gün öncesine kadar benden yüzümü özlediği için fotoğraf video izleyen adam sonraki gün seni sevmiyorum nasıl diyebilir...Ayrılalım dediğinde çok direndiğin için böyle bir yol seçmiş muhtemelen. Sevdiğinden değildir.
Ne yazık ki sen yasadin o duyguları o yasamadi bos vakti vardi senle geçirdi simdi gidiyorevet her yıl üç dört kez buluşabiliyorduk maddi durumumuz el verdiği sürece. hiç böyle birisi değildi ileride benim okulum bittiğinde evliliği bile düşünüyorduk şimdi çok kırgınım nasıl aşmalıyım bilmiyorum.
Cok mu önemli birisi sen kendinle mutlu olamazmisinyorumunuz çok iyi geldi gerçekten teşekkür ederim genelde uzak mesafe ilişkisi olduğundan çok önemsenmiyor bundan sonra eğer hayatıma birisi girerse bu hataları tekrarlamamaya çalışacağım. bütün düşünceler arasında rahatlamamı sağladınız...
2 gün önce ayrılma düşüncesi yoktu ama ben artık insanlardan hayattan sıkıldım kimseyi sevmiyorum kendi aileme bile böyleyim kişisel algılama falan dedi yalnız kalmak istiyorum ileride yan yana gelebilecek maddi duruma sahip olunca evlenmeyi düşünürüz dedi ben de karşı çıktım olur mu öyle şey bunca yıl böyle uzak mı kalalım dedim ama bir şekilde ikna etti beni sonraki gün böyle kaba saba konuştu bitirmek istiyorum bu ilişkide mutlu değilim bizden olmaz uzak mesafede bile mutlu olamıyorum yan yana hiç olamam falan dedi. bipolar falan mı diye düşünüyorum bir insan tek günde fikir mi değiştirir. daha 2 gün öncesine kadar benden yüzümü özlediği için fotoğraf video izleyen adam sonraki gün seni sevmiyorum nasıl diyebilir...
Su andan itibaren ona ayirdigin, onu dusundugun, onun icin uzuldugun 1 saniyene bile yazik.Kızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Sız hangı sıklıkla gorusuyorsunuz?ikimiz de 20'li yaşlarımızdayız ve okuyoruz okulun bitmesini beklediğimiz için süreç çok uzadı her şey ciddi ve güzelken birden böyle oldu büyük ihtimalle arkadaşların dediği gibi kendi şehrinden birini buldu o yüzden beni şutlamaya çalışıyor
abla şimdi şöyle ben öğrenciyim üniversitede okuyorum bu yüzden çok sık gidemiyordum yanına yılda maksimum 3-4 kez görüşebiliyorduk ama onun dışında sürekli görüntülü konuşur, beraber film diziler izler oyunlar oynardık yan yana olmadığımızı hissettirmezdik ailemize kadar herkes birbirini biliyordu. ben onun annesiyle sık sık görüşürdüm herkes evleneceğimizi düşünüyordu 2-3 yıl içinde. bir anda böyle yapınca annem bile çöktü yani nasıl oldu diye.Sız hangı sıklıkla gorusuyorsunuz?
Çok genç olduğun için bilmiyor göremiyorsun. Bunlar klasik cümleler. %90 hayatında yeni biri var, onu garantileyene kadar sana oynadı. Şimdi onunla netleşti seni sepetliyor. "sorun sende değil bende" de dedi mi? Bu cümleleri 100 metreden tanır tecrübeli biri2 gün önce ayrılma düşüncesi yoktu ama ben artık insanlardan hayattan sıkıldım kimseyi sevmiyorum kendi aileme bile böyleyim kişisel algılama falan dedi yalnız kalmak istiyorum ileride yan yana gelebilecek maddi duruma sahip olunca evlenmeyi düşünürüz dedi ben de karşı çıktım olur mu öyle şey bunca yıl böyle uzak mı kalalım dedim ama bir şekilde ikna etti beni sonraki gün böyle kaba saba konuştu bitirmek istiyorum bu ilişkide mutlu değilim bizden olmaz uzak mesafede bile mutlu olamıyorum yan yana hiç olamam falan dedi. bipolar falan mı diye düşünüyorum bir insan tek günde fikir mi değiştirir. daha 2 gün öncesine kadar benden yüzümü özlediği için fotoğraf video izleyen adam sonraki gün seni sevmiyorum nasıl diyebilir...
evet evet aynı şekilde yaptı sen gerçekten çok iyi bir insansın senin bendeki yerin her zaman ayrı kalacak, bu zamana kadar tek aşık olduğum insan sendin, senden sonra da birine bakamam kimseyi böyle sevemem ama artık ilişki istemiyorum falan dedi.Çok genç olduğun için bilmiyor göremiyorsun. Bunlar klasik cümleler. %90 hayatında yeni biri var, onu garantileyene kadar sana oynadı. Şimdi onunla netleşti seni sepetliyor. "sorun sende değil bende" de dedi mi? Bu cümleleri 100 metreden tanır tecrübeli biri
Yolunuza gidebilirsiniz mesela. Büyük ihtimalle kendi bulunduğu yerde sevgili edinmis.Kızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Hahahahabilmem, bana yeterdi o yıllarda ya
İnanma evlenecekevet evet aynı şekilde yaptı sen gerçekten çok iyi bir insansın senin bendeki yerin her zaman ayrı kalacak, bu zamana kadar tek aşık olduğum insan sendin, senden sonra da birine bakamam kimseyi böyle sevemem ama artık ilişki istemiyorum falan dedi.
Yalan dolan. Yakin mesafe iliskisinin tadina bakinca sizden vazgeçmiş. "4 yilim senin yüzünden boşa gecti" sitemi bu yuzden. Kimseyi sevemem dedigine aldirmayin, baska birisi var.evet evet aynı şekilde yaptı sen gerçekten çok iyi bir insansın senin bendeki yerin her zaman ayrı kalacak, bu zamana kadar tek aşık olduğum insan sendin, senden sonra da birine bakamam kimseyi böyle sevemem ama artık ilişki istemiyorum falan dedi.
He he denir böyle açıklama yapanaevet evet aynı şekilde yaptı sen gerçekten çok iyi bir insansın senin bendeki yerin her zaman ayrı kalacak, bu zamana kadar tek aşık olduğum insan sendin, senden sonra da birine bakamam kimseyi böyle sevemem ama artık ilişki istemiyorum falan dedi.
Allahım klasik atmış tutmuşevet evet aynı şekilde yaptı sen gerçekten çok iyi bir insansın senin bendeki yerin her zaman ayrı kalacak, bu zamana kadar tek aşık olduğum insan sendin, senden sonra da birine bakamam kimseyi böyle sevemem ama artık ilişki istemiyorum falan dedi.