4 yıllık sevgilim benden ayrılmak istiyor ne yapmalıyım?

evet evet aynı şekilde yaptı sen gerçekten çok iyi bir insansın senin bendeki yerin her zaman ayrı kalacak, bu zamana kadar tek aşık olduğum insan sendin, senden sonra da birine bakamam kimseyi böyle sevemem ama artık ilişki istemiyorum falan dedi.
Klasik replikler işte, en az yüz yıllık geçmişi var bu cümlelerin, artık seni istemiyorum, yeni denizlere yelken açacağım demenin kibar halleri.

Bak tekrar söylüyorum, sen yalvardığın için dönerse boynuzların arşa varır. Kendi dönerse de bil ki onu çekecek enayi bulamamıştır. Her koşulda geri dönme bu adama, çok gençsin daha niceleri çıkar karşına, bunları hayat tecrübesi say ve yeni ufuklara yelken aç.

Klasik replikler işte, en az yüz yıllık geçmişi var bu cümlelerin, artık seni istemiyorum, yeni denizlere yelken açacağım demenin kibar halleri.

Bak tekrar söylüyorum, sen yalvardığın için dönerse boynuzların arşa varır. Kendi dönerse de bil ki onu çekecek enayi bulamamıştır. Her koşulda geri dönme bu adama, çok gençsin daha niceleri çıkar karşına, bunları hayat tecrübesi say ve yeni ufuklara yelken aç.
iyi ki buraya yazmışım yoksa içimdeki keder üzüntü bitmiyordu sayenizde gerçeklerin farkına vardım umarım geri döner ve bu sefer ben onu reddetmenin acısını yaşatabilirim 💙

“Haklısın ya, şöyle düşündüm birkaç gündür de ne salakmışız telefon başında gençliği harcadık cidden.” Tarzında konuşursanız birkaç gün sonra, muhtemelen şu an görüştüğü kızla işler bozulur gibi olunca size yanlayacaktır. Yanladığında da def eder, egonuzu incitmeden bu hikayeden kurtulursunuz.

abla şimdi şöyle ben öğrenciyim üniversitede okuyorum bu yüzden çok sık gidemiyordum yanına yılda maksimum 3-4 kez görüşebiliyorduk ama onun dışında sürekli görüntülü konuşur, beraber film diziler izler oyunlar oynardık yan yana olmadığımızı hissettirmezdik ailemize kadar herkes birbirini biliyordu. ben onun annesiyle sık sık görüşürdüm herkes evleneceğimizi düşünüyordu 2-3 yıl içinde. bir anda böyle yapınca annem bile çöktü yani nasıl oldu diye.
Güzelim mis gibi hayatın var, canını sıkma. Şundan da yüzde yüz emin ol, dediğim tutumda olursan kapında köpek olur. Sen de ona hoşt der, durumun tadını çıkarırsın.
1 hafta kadar hiç yazmadıktan sonra bir mesaj gönder. Adı atıyorum Ahmet olsun,
“Ahmet selam, umarım iyisindir. Görüşmediğimiz sürede düşündüm de çok haklıymışsın… İkimiz için de kötü hissettim. En güzel yaşlarımızı telefon başında geçirdik :KK43: Sana hak verdiğimi bilmeni ve kötü hissetmemeni istedim. Yine de güzel bir maceraydı. Umarım ikimiz için de hayat güzel yerlere akar ✌️
Böyle bir şey yaz gönder. En fazla 1 ay içinde titreyerek geri gelir. Sen de kıştlarsın.

Güzelim mis gibi hayatın var, canını sıkma. Şundan da yüzde yüz emin ol, dediğim tutumda olursan kapında köpek olur. Sen de ona hoşt der, durumun tadını çıkarırsın.
“Ahmet selam, umarım iyisindir. Görüşmediğimiz sürede düşündüm de çok haklıymışsın… İkimiz için de kötü hissettim. En güzel yaşlarımızı telefon başında geçirdik :KK43: Sana hak verdiğimi bilmeni ve kötü hissetmemeni istedim. Yine de güzel bir maceraydı. Umarım ikimiz için de hayat güzel yerlere akar ✌️
Böyle bir şey yaz gönder. En fazla 1 ay içinde titreyerek geri gelir. Sen de kıştlarsın.
Gerek var mi? Bence yok
Bir faydası yok

evet evet aynı şekilde yaptı sen gerçekten çok iyi bir insansın senin bendeki yerin her zaman ayrı kalacak, bu zamana kadar tek aşık olduğum insan sendin, senden sonra da birine bakamam kimseyi böyle sevemem ama artık ilişki istemiyorum falan dedi.
Hahaha yaa bi internet sitesi falan mı var copy paste cümleler hep 😂😂 her harfi yalan dolan seni teselli ede ede başından atmak için yeme bunları

aslında böyle yapmayı çok düşündüm ama daha önce ayrılmaya yakın zamanlar oldu en fazla 2 gün falan sürdü ama her zaman o ayrıldı benden. ben ona derdim ki sen benden gitmek istesen de ben seni tutmak için çok çabaladım ama aynısını ben yapsam sen gram beni tutmak için yalvarmazdın dedim. o da evet karakterimle alakalı benden gitmek isteyene ben hiç adım atmam direkt engeller geçerim bir daha da düşünmem her ne kadar sevsem de dedi. o yüzden bu taktik işe yarar mı bilmiyorum doğruların farkına varmışsın görüşürüz deyip hiç bir yerine takmama ihtimali de var.

aslında böyle yapmayı çok düşündüm ama daha önce ayrılmaya yakın zamanlar oldu en fazla 2 gün falan sürdü ama her zaman o ayrıldı benden. ben ona derdim ki sen benden gitmek istesen de ben seni tutmak için çok çabaladım ama aynısını ben yapsam sen gram beni tutmak için yalvarmazdın dedim. o da evet karakterimle alakalı benden gitmek isteyene ben hiç adım atmam direkt engeller geçerim bir daha da düşünmem her ne kadar sevsem de dedi. o yüzden bu taktik işe yarar mı bilmiyorum doğruların farkına varmışsın görüşürüz deyip hiç bir yerine takmama ihtimali de var.
Yazma guzelim olur mu?

Geri geleceğinden nasıl bu kadar emin oluyorsunuz ki? Belki cidden istemiyor. Belki de artık gerçekten umrunda değil. Ayrılıkların hepsi blöf olacak diye bir şey yok. Gerçekten ayrılan insanlar da var dünyada. Bence taktik maktik boşuna. eğer çocuk boşta kalır da başka kız bulamazsa anca öyle döner.

Ayrıca ben konu sahibinin kışlayacağını da sanmıyorum. Dönse seve seve devam eder hiçbir şey olmamış gibi.

Bu arada o mesaj tamamen seni yokluyorum mesajı gibi olmuş. O mesajı attığınız kişi, belki kararım değişmiştir diye beni yokluyor diye düşünür. Bu kız beni gözden çıkarmış diye düşünmez.

Son düzenleme:
Geri geleceğinden nasıl bu kadar emin oluyorsunuz ki? Belki cidden istemiyor. Belki de artık gerçekten umrunda değil. Ayrılıkların hepsi blöf olacak diye bir şey yok. Gerçekten ayrılan insanlar da var dünyada. Bence taktik maktik boşuna. eğer çocuk boşta kalır da başka kız bulamazsa anca öyle döner.

Ayrıca ben konu sahibinin kışlayacağını da sanmıyorum. Dönse seve seve devam eder hiçbir şey olmamış gibi.

Bu arada o mesaj tamamen seni yokluyorum mesajı gibi olmuş. O mesajı attığınız kişi, belki kararım değişmiştir diye beni yokluyor diye düşünür. Bu kız beni gözden çıkarmış diye düşünmez.
Valla bu şekilde ayrılan adam gerçekten istemiyor falan olamaz, düpedüz oyun oynuyor. Tabi konu sahibinin dönse bile kabul etmemesi en önemli faktör. Kabul edecekse yalvarıp yakarması daha hayırlı olur, o durumda barışmazlar çünkü. Konu sahibi de farkında olmadan kendini kurtarmış olur. Mesaj adil yıldırım videolarından esinlenerek yazıldı :KK70: bence çok işe yarıyor.

Hee hep öyle olur zaten, karakterleri izin vermez yalvarmaya.. yarın öbür gün kendini hiç takmayan bir kadınla evlenmek için kırk takla attığını görürsün. Mesajı yazmama sebebin gerçekten adamı umursamaman olsun, eğer dönmesini egon incinmesin diye istiyorsan iste, onunla yeniden beraber olmayı düşünme bile. İnan bana değmez, mesajlarından naif biri olduğun belli. Seni böyle inciten biriyle beraber olmayı neden isteyesin?

Valla bu şekilde ayrılan adam gerçekten istemiyor falan olamaz, düpedüz oyun oynuyor. Tabi konu sahibinin dönse bile kabul etmemesi en önemli faktör. Kabul edecekse yalvarıp yakarması daha hayırlı olur, o durumda barışmazlar çünkü. Konu sahibi de farkında olmadan kendini kurtarmış olur. Mesaj adil yıldırım videolarından esinlenerek yazıldı :KK70: bence çok işe yarıyor.
Bence boşuna ümitlendiriyorsunuz. Hala seni istiyor, istemese böyle ayrılmazdı mesajı veriyosunuz konu sahibine. Çok yanlış bu. Önüne baksın. Daha ümidi olmasın ondan. O at dediğiniz mesajı biri bana atsa barışmaya çalışmak için yeni taktik bulmuş diye düşünürüm. Zaten ayrılırken nolur gitme diye yalvaran kadının bir hafta sonra o attığı mesaja kimse de inanmaz.

Kızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Fark etmişsin zaten, başka biri var
Alışkanlık olduğu için zorlanacaksin başlarda ama emin ol sende bu tarz bir ilişki istemezsin reel değil. Birlikte zaman gecirdigin, paylaşımın olduğu bir ilişkidense neden boylesini tercih ettiğini düşün sendeki hangi ihtiyaç seni buna yöneltti

Bence boşuna ümitlendiriyorsunuz. Hala seni istiyor, istemese böyle ayrılmazdı mesajı veriyosunuz konu sahibine. Çok yanlış bu. Önüne baksın. Daha ümidi olmasın ondan. O at dediğiniz mesajı biri bana atsa barışmaya çalışmak için yeni taktik bulmuş diye düşünürüm. Zaten ayrılırken nolur gitme diye yalvaran kadının bir hafta sonra o attığı mesaja kimse de inanmaz.
Asla konu sahibini istediğini düşünmüyorum bunu da söylemedim. İlk mesajımda da belirttim “hayatındaki kızla arası bozulunca” diye. Adam düpedüz sırtlan, konu sahibiyle de oynuyor. İnsan gibi ayrılsa, “yıllarım boşa gitti” falan demezdi. Bu kadar kırıcı olmazdı.
Ne konuştular nasıllardı bilemem, ama deneyimlediğime göre bir iletişim kuracaksa da o şekilde kursun.

Ümit vermiyoruz aslında, olanı söylüyoruz. Cebe atılmış olmanın nesi iyi ? Dünkü veledin az gözü açılmış, fıldır fıldır dönüyor ama eldeki bulgurdan da olmamak için ümit verici konuşuyor, işte bende yerin başka, belki yarın işimiz olur düzenimiz olur evleniriz, şu an artık ilişki falan istemiyorum vs vs. Bunu bile nimet olarak gören birine bişey anlatamayız zaten, şu an konu sahibi ümitlenmiş gibi durmuyor, bilmiyorum.

Bence hicbisey yazma , zor da olsa önüne bak .. şimdi ıcın acıyor biliyorum ama burda yazılanlar doğru , benim de böyle bir ayrılığım olmuştu iyiki de bitti sonra karşılaşsak bile yüzüne bile bakmadım tek kelime de yazmadık birbirimize , o zamanki hallerime benziyorsun bana da çok kızmışlardı yazdıklarım ıcın yoluna bak derim

Ümit vermiyoruz aslında, olanı söylüyoruz. Cebe atılmış olmanın nesi iyi ? Dünkü veledin az gözü açılmış, fıldır fıldır dönüyor ama eldeki bulgurdan da olmamak için ümit verici konuşuyor, işte bende yerin başka, belki yarın işimiz olur düzenimiz olur evleniriz, şu an artık ilişki falan istemiyorum vs vs. Bunu bile nimet olarak gören birine bişey anlatamayız zaten, şu an konu sahibi ümitlenmiş gibi durmuyor, bilmiyorum.
Yahu tabi ki dönecek. Çünkü adam 1 fırıldak. Net.

Şunu yaparsan kesin sana dönecek tarzı bir tavsiye ümit vermek oluyor. Senin mesajlarını hatırlamıyorum ama o alıntıladığım mesajlar kesinlikle ümit vermek. Standart zekaya sahip bir insan bunun kendisini oltaya düşürmek için yapıldığını anlar. Zaten bu tarz taktikler bana hep saçma gelmiştir. Dünyada tek tip insan yok ki şunu yaparsan kesin döner denilebilsin.

Hee bu arada bence de geri dönebilir. Ama konu sahibinin muazzam taktikleriyle değil başka kız bulamadığından veya mevcut kızla arası bozulduğundan. Zaten açık kapı da bırakmış.

X