- 13 Haziran 2022
- 1.318
- 2.396
- 29
Merak etmeyin unutamam denilen ne ayrılıkları unutuyo insan. Eşimden önceki ilişkim bittiğinde kırık kalp sendromuna girmiştim. Kalbim öyle kötü calisiyodu ki artık ölürüm diye dusunuyodum. Sonra hayata dönmem gerek dedim kendimce çabaladım. Sonra da kendi yuvamı kurdum. Kimse vazgeçilmez değildir. Her yeni bı insan diğer insandan çok daha kıymetli ozellikleri taşırnormalde onun okuduğu ilde üniversite yazacaktım ve kolayca görüşebilecektik ama ailem il dışına gitmeme izin vermeyince maalesef okul bitimine ertelemek zorunda kaldık. böyle olunca da sanırım beklemek istemedi başka birini buldu ve evet farkındayım artık bittiğinin, biraz zor oldu ama acımı yavaş yavaş aşmaya alışmaya çalışıyorum.
Rica ederim ne demek, farkindalik kattiysam ne mutlu banayorumunuz çok iyi geldi gerçekten teşekkür ederim genelde uzak mesafe ilişkisi olduğundan çok önemsenmiyor bundan sonra eğer hayatıma birisi girerse bu hataları tekrarlamamaya çalışacağım. bütün düşünceler arasında rahatlamamı sağladınız...
Çok üzgünüm hayatında birisi var .. aşık olmuş .. ve biraz haklı.. çabuk atlatırsin inşallahKızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Bende 21'im mesafe ilişkisi de yaşadım ilk aylar sonra ilk görünce ilk farkettiğim ben bununla mi sevgiliymişim, bunun dediklerine mi o kadar ağlamışım oldu. O da göremiyorum seni o yüzden kayda değer bir ilişki değil dedim dedi. O zaman çok hayal kırıklığına uğramıştım ama görünce haklı olduğunu anladım yüzyüze gelmeyince aylarca, yıllarca ilişki olmuyor. İlk ilişkin filan yok ortadaşu an 20 yaşındayım o 23 yaşında ilk ilişkim olduğu için kabullenemedim böyle şeyleri çok üstüme gelmeyinve gerçekten onu sevdiğim için kendi benliğimi bile görmezden geldim yanlış olduğunu bilsem de
Ailen iyi yapmış bunun için gideceğine iyi ki gitmemişsin. Böyle bir şey yapan kızın hiç değeri olmaz sadece egosunu tatmin edersin. Benim ki akrabalarımin olduğu şehirde yaşıyordu bizimkilerin yanında kalırım 2 gün birde onunla bulusurum dedim. Olumsuz bir şey söylediğimde benim için neler yaptına getirdi sadece beni kırmaya yaradınormalde onun okuduğu ilde üniversite yazacaktım ve kolayca görüşebilecektik ama ailem il dışına gitmeme izin vermeyince maalesef okul bitimine ertelemek zorunda kaldık. böyle olunca da sanırım beklemek istemedi başka birini buldu ve evet farkındayım artık bittiğinin, biraz zor oldu ama acımı yavaş yavaş aşmaya alışmaya çalışıyorum.
hayatında başka birisi var kendisi de alttan alta belirtmiş zaten telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyleyerekKızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Kızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Ya yemin ediyorum aynısı aynı kelimeler önce ara verelim dedi ben yok dedim sonra bi baktım engellemiş dünya başıma yıkıldı sonra bi baktım mesaj atmış askere gidiyorum asker dönüşü konuşuruz diye ben tabi beni bırakmasın engeli kaldırdı diye çok sevindim sonra baktım yine engellemişKızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.