4 yıllık sevgilim benden ayrılmak istiyor ne yapmalıyım?

okuldan mezun olunca direkt yanına gidecektim ve son konuşmamızda bana olan sevgisinin bittiğini söylerken bile ayaklarının üstünde dur mesleki olarak o zaman yan yana ilişki yürütmeye çalışırız dedi. sevmeyen bir insan neden böyle bir şey istiyor onu anlayamadım. Şu an seni sevmiyorum ama ileride ne olacağı belli olmaz şimdilik yalnız kalma isteğim daha baskın kafamı dinlemek istiyorum en azından bir süre dedi. ne amaçlıyor olabiliyor?
Elde tutma, geçmiş günlerin hatırına kendinizi salmayin ,meslek sahibi olun diye cesaretlendirme.
Uzaktan ilişkinin saçmalığını farketmiş,sizinle ciddi olmak istememiş,hayatı tanimak gerçekten özgür ve sosyal olmak istemiş,sizi pranga olarak görmüş.Ne önemi var???! Hayatınızı başkalarına göre şekillendirmek için birden fazla canınız var galiba,onun yaptığını yapın çıkın gezin , akıp giden hayata sizde katılın,Gerçek kendinizi bulun.Gercekten azıcık yaaa azıcık kendinize değer verin.........

Şu an seni sevmiyorum ama ileride ne olacağı belli olmaz
Canım çok açık değil mi, ben hayatıma bakıcam sen de cepte dur diyor işte. Hem seni sevmiyorum diyen birinin ne demek istediğini düşünüp ne yapacaksın daha. Kendine hakim ol, her yerden sil, hayatına odaklan, gerçek ilişkiler kur ve asla kimsenin sana yedek plan muamelesi yapmasına izin verme. Yoksa kendine olan saygını kaybedersin.

4 yıllık uzak mesafe iliskim vardı evlendim 2 ayda bitti böyle olsaydı daha mı iyi olurdu, belli ki bulmuş birini sana böyle konuşmasına izin verme bırak gitsin, bitmesin diye ısrar ettikçe senden soğur sanma ki kıymet bilir , ben çok denedim alttan aldım ısrar ettim o kadar değersiz oldum sizde boş yere yormayın kendinizi.

okuldan mezun olunca direkt yanına gidecektim ve son konuşmamızda bana olan sevgisinin bittiğini söylerken bile ayaklarının üstünde dur mesleki olarak o zaman yan yana ilişki yürütmeye çalışırız dedi. sevmeyen bir insan neden böyle bir şey istiyor onu anlayamadım. Şu an seni sevmiyorum ama ileride ne olacağı belli olmaz şimdilik yalnız kalma isteğim daha baskın kafamı dinlemek istiyorum en azından bir süre dedi. ne amaçlıyor olabiliyor?
Bunlar erkeklerin her zaman oyalamak için söylediği klasik laflar.

Kızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Gitme diye darlarsanız, dönme ihtimali varsa da dönmez. İyice bıktırmış olursunuz. Zordur ama bitti. Dediği anda peki deyip çekilmek lazım böyle durumlarda. Çünkü üstüne düştükçe iyicr uzaklaşır sizden

Coz ipini ,gitsin baska yerde havlasin.

Onsuz cok da guzel yasarsin emin ol, dunyanin sonu degil.. insanlar coluk cocuguna ragmen bosanip hayatta kaliyor.

Adam sogudugunu,istemedigini soylemis. Ve cok da kırıcı konusmus.. yok telefon basinda zamani boşa gecmis, yok sevgili işleri ona gore degilmis, yok artik sevmiyormus... cepte kal diye de, ki eklemis ipsiz sapsiz olma meslegin paran olsun yerinde sayma olur da dönersem boşbeleş biri olarak gorursem seni begenmem, bizim is yine olmaz demeye getirmis... oldu canim baska?

Bence onsuz da yasayacagini kanitla ona!
Ve sana ders olsun , kimseyi de beni aldatiyor musun diye sıkma. Guvenmedigin biriyle de sevgili/dost/arkadas/eş olma ! Kimseyi kontrol altinda tutamazsin daraltarak ,ustune duserek... karsindaki bir süre sonra bıkar.
Gozunu aç ama nerdesin kimleydin aldatiyor musun diye basinin etini yeme kimsenin.
Insanin icinde varsa , karakteri bozuksa zaten aldatiyor; sen onu darladin/ustune titredin/nefes aldirmadin diye aldatmiyor degil... tum imkanlari sunsan, yapacak kisi bir yolunu bulup yine yapiyor.

Sen bildiği limansın, hazır bulunansın, ara sıra gelmek ister. Asosyal adam şimdi zor bela bi başkasını bulmuş, bu fırsat kaçmaz. Kendinin de farkında aslında, bulup bulabileceğim bunlar diyor, birine odaklanırken öbüründen olmak istemiyor. Neden elindeki hazırdan olmak istesin ki, hele de kolay bulamıyorsa.

Onsuz cok da guzel yasarsin emin ol, dunyanin sonu degil.. insanlar coluk cocuguna ragmen bosanip hayatta kaliyor.

Adam sogudugunu,istemedigini soylemis. Ve cok da kırıcı konusmus.. yok telefon basinda zamani boşa gecmis, yok sevgili işleri ona gore degilmis, yok artik sevmiyormus... cepte kal diye de, ki eklemis ipsiz sapsiz olma meslegin paran olsun yerinde sayma olur da dönersem boşbeleş biri olarak gorursem seni begenmem, bizim is yine olmaz demeye getirmis... oldu canim baska?

Bence onsuz da yasayacagini kanitla ona!
Ve sana ders olsun , kimseyi de beni aldatiyor musun diye sıkma. Guvenmedigin biriyle de sevgili/dost/arkadas/eş olma ! Kimseyi kontrol altinda tutamazsin daraltarak ,ustune duserek... karsindaki bir süre sonra bıkar.
Gozunu aç ama nerdesin kimleydin aldatiyor musun diye basinin etini yeme kimsenin.
Insanin icinde varsa , karakteri bozuksa zaten aldatiyor; sen onu darladin/ustune titredin/nefes aldirmadin diye aldatmiyor degil... tum imkanlari sunsan, yapacak kisi bir yolunu bulup yine yapiyor.
yorumunuz çok iyi geldi gerçekten teşekkür ederim genelde uzak mesafe ilişkisi olduğundan çok önemsenmiyor bundan sonra eğer hayatıma birisi girerse bu hataları tekrarlamamaya çalışacağım. bütün düşünceler arasında rahatlamamı sağladınız...

Uzak mesafe ilişkisi diye bir şey mi olur evlenmedigine şükret bence, muhtemelen tanıyamamissindir bile doğru düzgün. Ayrıca adam belli ki başka birinden hoşlanıyor.

Kızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Gideni tutamazsın,tutsan da hayır gelmez. yaşın çok genç sal ipini gitsin, çok daha güzel bir ilişkiyi yakınında biriyle yaşarsın. Geçen 4 yıl önündeki yıllardan uzun değil. Acını çek ve yoluna devam et. Yalvararak devam rttiğin bir ilişkide karşındaki sana sadece köpek muamelesi yapar

Tekme koymanin çok zor olduğu yaslardasiniz sanırım 23 yasa dek bı hastalıklı bağlılık oluyor insan kendini eziyor karsisindaki salağa değer veriyor 🤣salakta harbi salak ama

Kendinizden vazgecmeyin bu kadar yahu
Tamam bu herkesin hayatında olan bı süreç ama olsun siz akıllılık edin kaçın oradan kendinize bunu yasatmayin.

Uff hemne işiniz var karı gibi kaprisli ve çekimser bı adamla

Adamın cıddı bır nıyeto olsa 4 sene uzun mesafe ılışkısını uzatmaz.
Kaç yaşındasın bılmıyorum ama cıddu bir adım yok soz ,nişan vs .
Adama yalvarıp ıyıce egosunu tavan yaptırmıssın.
Defolsun gıtsın bırak

X