Eskiden internet mi vardı kbunlar 40 yıllık bahanelerHahaha yaa bi internet sitesi falan mı var copy paste cümleler hepher harfi yalan dolan seni teselli ede ede başından atmak için yeme bunları
Konu sahibi bu konuyu açıp bıraksa, arada cevap vermese ben de böyle düşünürdüm. Velet klasik, sürüsüne bereket bunlardan, yedik içtik doyduk, kabak tadı verdi, ben biraz gezeyim tozayım sen kenarda bekle erkeği. Kenarda mı bekler yoluna mı bakar, konu sahibinin bileceği mesele artık.Şunu yaparsan kesin sana dönecek tarzı bir tavsiye ümit vermek oluyor. Senin mesajlarını hatırlamıyorum ama o alıntıladığım mesajlar kesinlikle ümit vermek. Standart zekaya sahip bir insan bunun kendisini oltaya düşürmek için yapıldığını anlar. Zaten bu tarz taktikler bana hep saçma gelmiştir. Dünyada tek tip insan yok ki şunu yaparsan kesin döner denilebilsin.
Hee bu arada bence de geri dönebilir. Ama konu sahibinin muazzam taktikleriyle değil başka kız bulamadığından veya mevcut kızla arası bozulduğundan. Zaten açık kapı da bırakmış.
Evet, proto model bu. Yeni fırıldak olmuş. Yeni yeni öğreniyor, o kadar basit taktikleri var ki, hala bunu yiyen var mı diye düşünüyorum, sevince yeniyor desem o bile mümkün değil.Yahu tabi ki dönecek. Çünkü adam 1 fırıldak. Net.
ortalık biraz karışmış şu an da ona dönme gibi bir fikrim yok, zaten 1 ay sonra konuşuruz dediğine göre gelip bana yazacak ve o zaman beni orada bulamayacak. kendimi çok üstün çok şahane görmüyorum ama benim gibi birisini kaybettiği için umarım aklına geldikçe üzülür. şu an umrunda olmasa bile ben inanıyorum ki aradan belki 1 belki 3-5 sene geçtikten sonra farkına varacak. ben onun için elimden geleni yaptım içimde şüphelenmek dışında bir pişmanlık yok -ki o konuda da haklıyım gibi gözüküyor- neysee benim ve ailemin bütün hayallerimizi yıktı karma da ona gelsin başka bir isteğim yok...Yahu tabi ki dönecek. Çünkü adam 1 fırıldak. Net.
6 ay - 1 sene geçtikten sonra inan karma, ilahi adalet ona uğramış mı, pişman olmuş mu, üzülmüş mü umrunda olmayacak. Daha çok küçüksün, bunu bir ders olarak kabul et ve kendi hayatına bak lütfen. Şu videoyu da bırakayım buraya.ortalık biraz karışmış şu an da ona dönme gibi bir fikrim yok, zaten 1 ay sonra konuşuruz dediğine göre gelip bana yazacak ve o zaman beni orada bulamayacak. kendimi çok üstün çok şahane görmüyorum ama benim gibi birisini kaybettiği için umarım aklına geldikçe üzülür. şu an umrunda olmasa bile ben inanıyorum ki aradan belki 1 belki 3-5 sene geçtikten sonra farkına varacak. ben onun için elimden geleni yaptım içimde şüphelenmek dışında bir pişmanlık yok -ki o konuda da haklıyım gibi gözüküyor- neysee benim ve ailemin bütün hayallerimizi yıktı karma da ona gelsin başka bir isteğim yok...
evet her yıl üç dört kez buluşabiliyorduk maddi durumumuz el verdiği sürece. hiç böyle birisi değildi ileride benim okulum bittiğinde evliliği bile düşünüyorduk şimdi çok kırgınım nasıl aşmalıyım bilmiyorum.
Zaten 1 ay sonra sana yazdığında dehleyeceksen şimdiden ona geçmiş olsun. Bu konuda eminsen mesaja falan da gerek yok. Yakında konfor alanım da konfor alanım diye zırlar. Çok gördük bu modelleri.ortalık biraz karışmış şu an da ona dönme gibi bir fikrim yok, zaten 1 ay sonra konuşuruz dediğine göre gelip bana yazacak ve o zaman beni orada bulamayacak. kendimi çok üstün çok şahane görmüyorum ama benim gibi birisini kaybettiği için umarım aklına geldikçe üzülür. şu an umrunda olmasa bile ben inanıyorum ki aradan belki 1 belki 3-5 sene geçtikten sonra farkına varacak. ben onun için elimden geleni yaptım içimde şüphelenmek dışında bir pişmanlık yok -ki o konuda da haklıyım gibi gözüküyor- neysee benim ve ailemin bütün hayallerimizi yıktı karma da ona gelsin başka bir isteğim yok...
Bu arada tabi ki dönecek derken senin fırıldağı kastettim, seni değilortalık biraz karışmış şu an da ona dönme gibi bir fikrim yok, zaten 1 ay sonra konuşuruz dediğine göre gelip bana yazacak ve o zaman beni orada bulamayacak. kendimi çok üstün çok şahane görmüyorum ama benim gibi birisini kaybettiği için umarım aklına geldikçe üzülür. şu an umrunda olmasa bile ben inanıyorum ki aradan belki 1 belki 3-5 sene geçtikten sonra farkına varacak. ben onun için elimden geleni yaptım içimde şüphelenmek dışında bir pişmanlık yok -ki o konuda da haklıyım gibi gözüküyor- neysee benim ve ailemin bütün hayallerimizi yıktı karma da ona gelsin başka bir isteğim yok...
Çocuk o kadar haklı ki, salın gitsin ya ne adam ayılmış, 4 sene telefonda boşa geçmiş hakikaten yani böyle ilişki mi olurKızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Siz o sünepenin yalnızken sığındığı bir liman olmuşsunuz. Normalde kimse yüzüne bakmazken tabii ki telefonda bile olsa onu adam yerine koyup yarenlik yapan birine ayilip bayılır gibi davrandı. Dört sene çok uzun bir süre ama adamın hiç arkadaşı yoksa ne yapabilir ki? Hiç yoktan telefonda konuştuğu sizi kaybetmek istememiş. Tabi sonra gözü mu açıldı şansi yaver mi gitti bir ortam yaptı kendine ve hikayedeki satılan ilk eleman siz oldunuz. Hayatında biri olduğu zaten belli de ondan tekmeyi yiyince yine paşa paşa size dönecek. Bari o gün geldiginde affedip de kendinizj kullandırmayin.Kızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Nasıl bir bağımlılık türüKızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
Sal ipini gitsin be kızım yaa.hic havaya sokma biraz üzülürsün geçer hayatın sonu değil yaKızlar merhabalar 4 yıldır uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. Her şey çok güzeldi günde 10 saat konuşurduk yemek yerken bile konuşurduk hiçbir şeyimiz eksik gitmezdi. Kendisi biraz çekingen bir insandı ama ne olduysa son 3-4 aydır birden aşırı sosyal olmaya başladı. Her gün dışarı çıkmaya başladı, markete gittiğini bile söyleyen adam arkadaşımda kalıyorum bugün deyip kestirip atmaya başladı. Ben de onu çok boğdum sanırım sürekli başka birisi mi var, neredesin, neden bana eskisi gibi ilgi göstermiyorsun diye 2 güne bir ona ağladım. O da bunlardan sıkıldı sen nasıl bana güvenmiyorsun diye. En sonunda bana 10 gün civarı hiçbir şey yazmadı ben artık dayanamayıp sorduğumda da soğuduğunu, sevgili işlerinin boş iş olduğunu, telefonda olan ilişkilerin zaman kaybı olduğunu söyledi gözünü aç gerçeklerin farkına var falan dedi. 4 yılım telefon başında senin yüzünden boşa gitti gibi türlü türlü kırıcı şeyler söyledi. Kaybetme korkusundan bir dizlerine kapanmadığım kaldı n'olur terk etme beni o kadar süredir birlikteyiz diye zorla bir şekilde ilişkide kalmasını sağladım ama seni artık sevmiyorum haberin olsun 1 ay bana hiçbir şey yazma sal artık beni dedi. Ne yapmam gerekiyor kızlar yardımcı olun onu bırakmak istemiyorum yine eskisi gibi olalım istiyorum.
normalde onun okuduğu ilde üniversite yazacaktım ve kolayca görüşebilecektik ama ailem il dışına gitmeme izin vermeyince maalesef okul bitimine ertelemek zorunda kaldık. böyle olunca da sanırım beklemek istemedi başka birini buldu ve evet farkındayım artık bittiğinin, biraz zor oldu ama acımı yavaş yavaş aşmaya alışmaya çalışıyorum.Tamamen biraraya gelmekle ilgili net bir vaktiniz yok muydu daha ne kadar ayrı devam etmeyi düşünüyodunuz? Çok uzun sürmüş ayrı gayrı. Mesele ne olursa olsun bir erkek ayrılmak istiyosa artık geri dönüşü yoktur. Onsuz bir hayati kabul etmelisiniz