- 1 Mart 2007
- 6.077
- 12.438
- 773
- 37
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Yazacağım her şeyi bu arkadaş yazmış. Ekleme bile yapmayacağım noktası virgülüne kadar aynısını diyorum.Soralım burdaki kadınlara..
Kocası ana kuzusu erkek olup da üstesinden gelen var mı?
Yok.
Olsaydı duyardık.
Bence annen seni kadir gecesi doğurmuş.
Ama haberin bile yok.
Bana göre erkek arkadaşınızın bahaneleri çoğu.. Gerçeklik payı sadece oğlunun uzakta olmasını istememesinde vardır. Bir oğlum olduğu için ben de okulu bittiyse tek evladımı aynı şehirde görmek isterim öyle tayini falan olmadığı sürece..
Bana göre erkek arkadaşınızın bahaneleri çoğu.. Gerçeklik payı sadece oğlunun uzakta olmasını istememesinde vardır. Bir oğlum olduğu için ben de okulu bittiyse tek evladımı aynı şehirde görmek isterim öyle tayini falan olmadığı sürece..
Annesinin kal baskısı ne kadar kötüyse bence sizin gel baskınızda o kadar itici. Yani illa birinizden birini dinlemek zorunda mi? Benim annemde herhalde kendi yanında isterdi beni o durumda haklı olarak. Bana anormal gelmedi annenin isteği. Ama ikinizinde aşırı derecede diretmesi saçma. Biri hakkımı helal etmem diye atarlaniyor diğeri felç geçiririm diye korkutuyor. Entresan
Sadece kız gözüyle bakılıyor anlamadım sadece benim için burada değildi. Ben ona her zaman söyledim mardinde iş bulup para biriktirmem benim işime gelir daha hızlı evleniriz diyeIlerde oğlunuzun sevdiği kızın ailesi de, kızı ile aynı şehirde olmak isterse ne yapacaksınız :)
Israrla niye mesajlar atıp bi de özür dileyip kendini haksız duruma düşürüyorsun? Biraz geri çekil, artık ben seni istemiyorum moduna al kendini. seviyorsa pişmansa zaten seni bulacaktır. Ha birleşseniz de annesi ve kız kardeşinden dolayı yine sıkıntılar yaşarsın.
Aslinda size mesajı önceden vermiş çok kondurmamışsınız.Haklısınız oda zaten annem gibisin derdi iyi günlerimizde hep..
Bi insan için en doğrusuna başkalarının karar vermesi hoş bir durum değil. annesi içinde en doğrusu orda kalıp daha orta halli işte çalışıp birlikte kalmaları belki. Ee kime göre şimdi hareket edecek bu adam? Bilmiyorum ben olsam hayatim boyunca böyle 2 uçtan çekilmeye çalışmak beni de korkuturdu ve taraflardan birinden vazgeçerdim. Sizin için iyi olmuş açıkçası, hayatınız boyunca iktidar mücadelesi vereceğiniz yorucu bir ilişkiden kurtulmuşsunuz.ben sadece kendim için istemedim. Onın içinde en doğrusu buydu. Benimle görşmeyedebilir. Ama 2 yıl emek verdiği ve ileriyedönük yükselebileceği büyük Bir firmada çalışıyordu. Mardinde napıcak? Akşama kadar pc başında oyun oynamak? Bunun için aldı diplomayıda zaten
Üzülmekte haklısınız. Fakat hakkımı helal etmiyorum derken onu düşündüğünüz için değil de kendiniz için demediniz mi? İlişki adına tekrardan belirteyim üzülmekte, hayal kırıklığında haklısınız. Fakat mesleğini yapması, okul, kariyer planlaması onun düşünmesi gereken iştir. Size uyar devam edersiniz uymaz devam etmezsiniz ama kişinin kendi bileceği iştir.ben sadece kendim için istemedim. Onın içinde en doğrusu buydu. Benimle görşmeyedebilir. Ama 2 yıl emek verdiği ve ileriyedönük yükselebileceği büyük Bir firmada çalışıyordu. Mardinde napıcak? Akşama kadar pc başında oyun oynamak? Bunun için aldı diplomayıda zaten
Evet onun düşünmesi gereken şeyleri düşünmemem gerekliydi kendime yazık ettimÜzülmekte haklısınız. Fakat hakkımı helal etmiyorum derken onu düşündüğünüzden ziyade kendiniz için demediniz mi? İlişki adına tekrardan belirteyim üzülmekte, hayal kırıklığında haklısınız. Fakat mesleğini yapması, okul, kariyer planlaması onun düşünmesi gereken iştir. Size uyar devam edersiniz uymaz devam etmezsiniz ama kişinin kendi bileceği iştir.
Oy başımı nerelere vurayım, benimde eşim doğulu ben batılıyımBen burda yanlış anlaşıldıgımı düşünüyorum. Burada yalnız değil abisi ablası burada ve yakın semtlerdeler. Dayıları amcaları hep burada.. hepside çevresi ve dükkanı olan insanlar. Sadece annesi ve babası mardinde. Ama istanbula sürekli gelip gidiyorlar zaten ve yılda 1 aya yakın yıllık izin veriyor çalıştıgı firma. Yanim5-6 ayda 1 mardine gidip geliyordu zaten
Oy başımı nerelere vurayım, benimde eşim doğulu ben batılıyım
Konularımı okursan kaynanadan ne çektiğimi görürsün.
1 yıllık evliyiz ve ne mi oldu, 1 yılda annesi evime bile gelemiyor bende gitmiyorum
Kaç bacım kaç kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?