4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abısının anasının sahip cıkmadıgi adamlara analık yapan tum arkadaslarım terkedıldı, bıtanesıde aldatilmak sonucu bosandı.
Dusunsene abisi vurmus tekmeyı, belli ki hakettıgı tekme. Kac senelik abiden iyi tanıyamazsın.
Sen naptın arka ciktın
Sonuc?
Aglıyosun suan.
Su pis adamlara analık yapmaz sevgili gibi davranır yeri gelince bak kapı orda derseniz kıymetli olursunuz.

Bende başka bir ailenin evladıyım keşke benide düşünselerdi..
Kendini de sen dusunursun artık...işinden ve senden ayrılmak adamın da aklına yatmasa ona onun da hoşuna gidecek birşey vaat edilmese neden böyle bir karar alsın ki ?! Birak ailece ne halleri varsa görsünler adama ulaşma çabasına da son ver buna da "hayat dersi " de! Bu adam er ya da geç sana bunu yasatacakmis demek ki ..en azından geleceğini inşaa etmek için hala çok gençsin.

zararın neresinden dönsem kardır diyip bakıcam yoluma..

Yahu anlayamıyorum oturmuş ana-kız bu kişiliği oturmamış oğlan çocuğu için ne diye ağlıyorsunuz?
Bizi de üzdüler, yıllarımızı yediler, hepsi geçti. Ağlamayın, mesaj atmayın.
Annesine ne diye özür mesajı atıyorsunuz, özür dilenecek bir şey yapmamışsınız.
Gerçekten yürümez böyle bağımlı biriyle ilişki.
Giden 4 yılınız olsun, daha fazlası gitmesin.
Hepimiz yaşadık.. Zararın neresinden dönersen kardır. Sen mi büyüteceksin bu sütoğlanı allahaşkına..

Boyle.adamdan koca olmaz ki. Evlensen huzur bulamazsin. Daha buyumemis bu. Ordan burdan engellemeler filan.
Ondan once sen engelle onu konusmak ister filan aman sakin engelle gitsin

Ben sırf içimde soru işareti kalmasın diye yaptım. Yoksa annemde kızdı özür dilememe. Ama kadın öyle oyuncuki benim yazdıgım mesajı hemen kızına iletmiş. Sizce saf bir inssn bunu yaparmı?

Niye yaptınız peki, ayrıca sahipsiz misiniz?

Boyle.adamdan koca olmaz ki. Evlensen huzur bulamazsin. Daha buyumemis bu. Ordan burdan engellemeler filan.
Ondan once sen engelle onu konusmak ister filan aman sakin engelle gitsin

bende engelledim bugün itibarı ile zaten.. çok zor oldu resimleri yırtmak aldıgı hediyeleri atmak.. onunda bu noktaya geliceğimizi hiç düşünmemiştm

ya adam mezun olmus, anasinin dibinde 5 ay oturmus, ne kadar calisti ki,
korona ayagina hemen anasinin dibine gitmis, simdi de yersen burada kalicam diyor,

bu adamla evlenip napacaksin ki, anasinin diger dizinin dibine mi yerleseceksin.
Git kendine gore birini bul hayatini yasa, o da anasiyla kisir gunlerine gitsin, bosversene.

Bence hiç bir şekilde tepki verme arama yazma umursama beklemede kal

cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye
Kimin ne zaman felç geçireceği belli olmaz. Vücutta ki kan pıhtısı beyin damarlarını tıkadığı zaman felç eğer kan pıhtısı kalp damarlarından birini tıkarsa kalp krizi, ana atar damarlardan birini tıkarsa oraya kan gidemeyeceği için hangi uzuvsa orası kesilir. Bu dediklerim 4 saat içinde müdahale edilmezse ölümle sonuçlanır, felç kalınır veya uzuv kesilir. Yani insan üzüldü diye felç geçirmiyor damar tıkanıyor. O kadar ucuzladı ki bu numaralar ne zaman vazgeçecekler hastalık üzerinden ajite olmayı

Ayyy konuyu ben yazdım sandımmm : )
Nereli bu şahsı muhterem ?

Yok bacım . ayrılmıyorlar analarının eteğinden ,
Ayrılmak en doğrusu ,
Ha şunu da söyliyim , geri dönecek ,
Ama yüz verme.
Önce birey olmayı öğrensin.
Sen önüne bak , geçecek :)

S
Sırf kalsın diyw doktorla whatsapp tan konuşturmuş cocugu..

çünkü ona üzüldüm. Ailesi varken yapayalnızdı. Ben ona aile oldum. Ama maalesef karşımdaki değer bilmezmiş
Flört güzeldir, kararında olursa. İki üniversite talebesinin flört etmesi normaldir, birbirlerine ebeveynlik yapması ise anormaldir. 23 yaşında bir erkek size ne verebilir ki nitekim de ilişkisini düzgünce bitirmeyi bile becerememiş. Kendinizi helak etmeyin. Yeni mezunsunuz, kaybettiğiniz yıllar da yok. Siz de kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin, değiştirin telefonlarınızı, ulaşamasın.genelde yapmaya çalışırlar.önünüze bakın, yok onun için üzüldüm, hayatını mahvediyor gibi dramlara girmeyin. Herke kendi hayatından sorumludur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…