- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 40
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Abısının anasının sahip cıkmadıgi adamlara analık yapan tum arkadaslarım terkedıldı, bıtanesıde aldatilmak sonucu bosandı.Onun hayatını evet ben yola koydum. Ona iş buldum ev tuttum. Yeterki gitme diye ayrı kalmayalım diye ben parkta oturup saatlerce ağladıgımı dua ettiğimi biliyorum. Abisiyle yaşıyordı en başta. Abisiyle tartıştı evden kovdu abisi ben sabaha kadar gözyaşı döktüm.. ya neler neler.. her sorundq ben koştum ama o ne yaptı ilk fırsatta beni bıraktı
Geçsin ve ben bu posta ne kadar salakmışım diye yazıyım..Gececek sevgi üye.
Her acı geçer bu da geçer.
Kısa vadede acı çekeceksiniz ama uzun vadede kazançlı olacaksınız.
Olgun birini bulursunuz inşallah..
Kendini de sen dusunursun artık...işinden ve senden ayrılmak adamın da aklına yatmasa ona onun da hoşuna gidecek birşey vaat edilmese neden böyle bir karar alsın ki ?! Birak ailece ne halleri varsa görsünler adama ulaşma çabasına da son ver buna da "hayat dersi " de! Bu adam er ya da geç sana bunu yasatacakmis demek ki ..en azından geleceğini inşaa etmek için hala çok gençsin.Bende başka bir ailenin evladıyım keşke benide düşünselerdi..
Kendini de sen dusunursun artık...işinden ve senden ayrılmak adamın da aklına yatmasa ona onun da hoşuna gidecek birşey vaat edilmese neden böyle bir karar alsın ki ?! Birak ailece ne halleri varsa görsünler adama ulaşma çabasına da son ver buna da "hayat dersi " de! Bu adam er ya da geç sana bunu yasatacakmis demek ki ..en azından geleceğini inşaa etmek için hala çok gençsin.
Ben sırf içimde soru işareti kalmasın diye yaptım. Yoksa annemde kızdı özür dilememe. Ama kadın öyle oyuncuki benim yazdıgım mesajı hemen kızına iletmiş. Sizce saf bir inssn bunu yaparmı?Yahu anlayamıyorum oturmuş ana-kız bu kişiliği oturmamış oğlan çocuğu için ne diye ağlıyorsunuz?
Bizi de üzdüler, yıllarımızı yediler, hepsi geçti. Ağlamayın, mesaj atmayın.
Annesine ne diye özür mesajı atıyorsunuz, özür dilenecek bir şey yapmamışsınız.
Gerçekten yürümez böyle bağımlı biriyle ilişki.
Giden 4 yılınız olsun, daha fazlası gitmesin.
Hepimiz yaşadık.. Zararın neresinden dönersen kardır. Sen mi büyüteceksin bu sütoğlanı allahaşkına..
Niye yaptınız peki, ayrıca sahipsiz misiniz?orda iyi bi işi olucafını vilsem en başta ben isterim birikim yap evlenelim derim. Ama daha önce denedi bulamadı küçük şehir iş yok. Evde oturup napıcak erkek cocugu. Ve o burda çok mutluydu ben illa benimle olsun demiyorum ben kendi hayatını ertelediği içinde üzüldüm inanınki.Annesi gerçelren hastalıklı. Sürekli oglunu korkuruyor vicdan baskısı yapıypr ama en büyük kötülüğü yapıyor ona aslımda. Büyük oğluna da zamanında yapmış ama o dimlemedi anesini istanbulda çalıştı şimdi Ulusta evi arabası ve fırın sahibi. Annesinin beğenmediği evlenip ayrılmış bir kadın alıcak diye annesi istemedi ama okadına sahip çıktı ve şuandada evli.Oğlunun okul harcını bilmezlerken ben ogluna yardım ettim. Okul hayatında sokakta kaldıgı bile oldu nen elimdem tuttum. Buraua geldiğinde ev depozitosu bulamadı annesinden istedi sırf kalmasın diye göndermediler para nen çıkardım verdim. Sizce ben haketmemişmiyim sahip çıkılmayı?
Boyle.adamdan koca olmaz ki. Evlensen huzur bulamazsin. Daha buyumemis bu. Ordan burdan engellemeler filan.
Ondan once sen engelle onu konusmak ister filan aman sakin engelle gitsin
Niye yaptınız peki, ayrıca sahipsiz misiniz?
Bence hiç bir şekilde tepki verme arama yazma umursama beklemede kalMerhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Zaten bana başka bir çare bırakmadı.Bence hiç bir şekilde tepki verme arama yazma umursama beklemede kal
Kimin ne zaman felç geçireceği belli olmaz. Vücutta ki kan pıhtısı beyin damarlarını tıkadığı zaman felç eğer kan pıhtısı kalp damarlarından birini tıkarsa kalp krizi, ana atar damarlardan birini tıkarsa oraya kan gidemeyeceği için hangi uzuvsa orası kesilir. Bu dediklerim 4 saat içinde müdahale edilmezse ölümle sonuçlanır, felç kalınır veya uzuv kesilir. Yani insan üzüldü diye felç geçirmiyor damar tıkanıyor. O kadar ucuzladı ki bu numaralar ne zaman vazgeçecekler hastalık üzerinden ajite olmayıcocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye
Ayyy konuyu ben yazdım sandımmm : )Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Sırf kalsın diyw doktorla whatsapp tan konuşturmuş cocugu..Kimin ne zaman felç geçireceği belli olmaz. Vücutta ki kan pıhtısı beyin damarlarını tıkadığı zaman felç eğer kan pıhtısı kalp damarlarından birini tıkarsa kalp krizi, ana atar damarlardan birini tıkarsa oraya kan gidemeyeceği için hangi uzuvsa orası kesilir. Bu dediklerim 4 saat içinde müdahale edilmezse ölümle sonuçlanır, felç kalınır veya uzuv kesilir. Yani insan üzüldü diye felç geçirmiyor damar tıkanıyor. O kadar ucuzladı ki bu numaralar ne zaman vazgeçecekler hastalık üzerinden ajite olmayı
Mardinli.Ayyy konuyu ben yazdım sandımmm : )
Nereli bu şahsı muhterem ?
Yok bacım . ayrılmıyorlar analarının eteğinden ,
Ayrılmak en doğrusu ,
Ha şunu da söyliyim , geri dönecek ,
Ama yüz verme.
Önce birey olmayı öğrensin.
Sen önüne bak , geçecek :)
Flört güzeldir, kararında olursa. İki üniversite talebesinin flört etmesi normaldir, birbirlerine ebeveynlik yapması ise anormaldir. 23 yaşında bir erkek size ne verebilir ki nitekim de ilişkisini düzgünce bitirmeyi bile becerememiş. Kendinizi helak etmeyin. Yeni mezunsunuz, kaybettiğiniz yıllar da yok. Siz de kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin, değiştirin telefonlarınızı, ulaşamasın.genelde yapmaya çalışırlar.önünüze bakın, yok onun için üzüldüm, hayatını mahvediyor gibi dramlara girmeyin. Herke kendi hayatından sorumludur.çünkü ona üzüldüm. Ailesi varken yapayalnızdı. Ben ona aile oldum. Ama maalesef karşımdaki değer bilmezmiş
Tek duam bu inanınŞuan canın yanıyor.İleride şükür edeceksin iyi ki olmamış diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?