4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Texas Eyaleti'nin Houston Kenti'nde bulunan Rice ve Baylor üniversitelerinin ortak yaptığı araştırmaya göre, stres sırasında beyin ve kalpte bulunan kılcal damarlar kasılıyor. Bu kasılmaya bağlı olarak da damarlarda bulunan ve Willebrand faktör (VWF) olarak bilinen bir proteinin yapısını değiştiriyor. Aslında pıhtılaşmayı engelleme görevi üstlenen VWF, rolünü tamamen değiştirerek kanda pıhtılaşmaya sebep oluyor.
Birkaç saniyelik bir stres yaşasak bile damarlarda oluşan bu pıhtılaşma yaklaşık 5 saat sürebiliyor. Bunu takiben felç ve kalp krizleri kaçınılmaz son olarak karşımıza çıkıyor.

Ek olarak yüksek tansiyon hastasıysa stresten/üzüntüden tansiyonu yükselir, beyin kanaması sebepli de felç geçirebilir.

Ajitasyon konusuna katılıyorum. Öyle her ölüyorum diyen ölmüyor. Ama stres ve üzüntü kimseye iyi gelmez.
Konu sahibi kendi annesini üzmesin bence.

Zaten annem üzülmesin diye buraua yazdım dertleşmek istediğim için. Anneme iyiyim diyorum hep.
annesi hep öyleydi.Burdayken kahvaltıya hiderdik mesela arardı oglum bugun hastaneye gittim kolum ağrıdı doktor şöyle dedi böylemdedi. Bende hep içimden derdim ya bi anne biyerş ağrısa bile cocuguna söylemez üzğlmesi diye bunun annesi gerçekten çok oyuncu bir insan

Ne olursa olsun kimseye yalvarma! Fake hesaplardan yazmak nedir? Yaşının küçüklüğüne veriyorum. Buradaki ablalarını dinle ilerde dua edersin. Ana kuzusu bir kuzucukla olmaz. Hayatına bak herseyin daha başındasın.

Bence hakkınızda hayırlısı olmuş, daha fazla düşünüp kurcalamayın.
Şansızlıgınız karantina ya denk gelmek..
Dizi falan izleyin, müzik dinleyin, oyalanacaginiz br şeyler varsa yarın sipariş edin yada gidin alın. 4 gun yasakta ihtiyacınız olacak.

Ya bu çocuğu napcan allasen,bir de fake hesaplardan ulaşmaya çalışıyormuşsun.

Bırak,şükür namazı kıl geç.Böylesinden sana hayır mı gelecek.

Ya bu çocuğu napcan allasen,bir de fake hesaplardan ulaşmaya çalışıyormuşsun.

Bırak,şükür namazı kıl geç.Böylesinden sana hayır mı gelecek.
Simdi uzuluyorsun haklisin, ama bu lafimi unutma seneler sonra sukredeceksin, iyi ki bitmis diyeceksin.

Biraz Zaman lazım. Şu virüs bitip kendime bir iş bulsam daha iyi olacagıma inanıyorum. Herşey üst üste geldi sadece

Bence başkası var. Annem mesajları gördü seni istemiyoruz heryerden engellerim dıııt. Sence bu seni seviyor mu ki?? Çalışmak istememek falan hepsi bahane yalan. Başkasını bulmuş, yolla gitsin ne ağlıyon.

Niye kendinizi küçük düşürüyorsunuz mesajlar özürler gerek yok bunlara güçlü durun biraz olmazmış zaten bu büyüyememiş adamla gelecekte kötü olurdu sizi Allah kurtarmis şükredin bence bu mubarek gunlerde

Ana kuzusu bir cocuk ve 23 yas bir erkek icin cocuk yasidir siz cok anlam yuklemeyin yani anasinin dizinin dibinde otursun ne yaparsa yapsin seninde karsina kendi kararlarini alabilen birisi cikar elbet

Ana kuzusu bir cocuk ve 23 yas bir erkek icin cocuk yasidir siz cok anlam yuklemeyin yani anasinin dizinin dibinde otursun ne yaparsa yapsin seninde karsina kendi kararlarini alabilen birisi cikar elbet

annesinden çok etkilendiği kesin.. abimim düğünü vardı bu yaz. Düğünden sonra adını koyucaktık güyaa.. ciddiye bindikçe zor geldi demekki..

Barısmak gibi bir niyetim yok ama pişman olsın istiyorum nasol ben ona fake hesaplardna yazdım engelledi aynı şekilde onunda o duruma düşmesini istiyorum ne yaşattıysamyaşasın istiyorum
Bunların olmasını istiyorsan bırakacaksın peşini yokkk hiçç sayacaksın hic olmamış gibi cool olacaksin.Sen kaybettin mesajı vereceksin eğer gerçekten onda olduysan zaten tıpış tıpış sana gelecektir

Annem istemiyor bacım istemiyor hepsi danışıklı dövüş. İstememiş ayrılmış bu kadar basit. İlerde pişman olacağın şeyler yapma. Milletin totosunu vayyy ben neymisim diye kaldırma. Önüne bak. Karşına seni hakeden birisi çıkar inşaallah.

Benim yeni birini tanıma gücümü bile kaybettirdi. Sanki tüm dünyadaki erkeklere küsmüş gibiyim. Evet şuan yeni olduğu için böyle biliyorum ama yinede durum bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…