- 2 Ekim 2019
- 384
- 2.238
- 113
- 35
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Kendine yeni hayat kur ,Mardinli.
Kimin ne zaman felç geçireceği belli olmaz. Vücutta ki kan pıhtısı beyin damarlarını tıkadığı zaman felç eğer kan pıhtısı kalp damarlarından birini tıkarsa kalp krizi, ana atar damarlardan birini tıkarsa oraya kan gidemeyeceği için hangi uzuvsa orası kesilir. Bu dediklerim 4 saat içinde müdahale edilmezse ölümle sonuçlanır, felç kalınır veya uzuv kesilir. Yani insan üzüldü diye felç geçirmiyor damar tıkanıyor. O kadar ucuzladı ki bu numaralar ne zaman vazgeçecekler hastalık üzerinden ajite olmayı
Zaten annem üzülmesin diye buraua yazdım dertleşmek istediğim için. Anneme iyiyim diyorum hep.Texas Eyaleti'nin Houston Kenti'nde bulunan Rice ve Baylor üniversitelerinin ortak yaptığı araştırmaya göre, stres sırasında beyin ve kalpte bulunan kılcal damarlar kasılıyor. Bu kasılmaya bağlı olarak da damarlarda bulunan ve Willebrand faktör (VWF) olarak bilinen bir proteinin yapısını değiştiriyor. Aslında pıhtılaşmayı engelleme görevi üstlenen VWF, rolünü tamamen değiştirerek kanda pıhtılaşmaya sebep oluyor.
Birkaç saniyelik bir stres yaşasak bile damarlarda oluşan bu pıhtılaşma yaklaşık 5 saat sürebiliyor. Bunu takiben felç ve kalp krizleri kaçınılmaz son olarak karşımıza çıkıyor.
Ek olarak yüksek tansiyon hastasıysa stresten/üzüntüden tansiyonu yükselir, beyin kanaması sebepli de felç geçirebilir.
Ajitasyon konusuna katılıyorum. Öyle her ölüyorum diyen ölmüyor. Ama stres ve üzüntü kimseye iyi gelmez.
Konu sahibi kendi annesini üzmesin bence.
Zaten annem üzülmesin diye buraua yazdım dertleşmek istediğim için. Anneme iyiyim diyorum hep.
annesi hep öyleydi.Burdayken kahvaltıya hiderdik mesela arardı oglum bugun hastaneye gittim kolum ağrıdı doktor şöyle dedi böylemdedi. Bende hep içimden derdim ya bi anne biyerş ağrısa bile cocuguna söylemez üzğlmesi diye bunun annesi gerçekten çok oyuncu bir insan
Konu sahibi size özel mesaj yazdimTek duam bu inanın
Bence hakkınızda hayırlısı olmuş, daha fazla düşünüp kurcalamayın.
Şansızlıgınız karantina ya denk gelmek..
Dizi falan izleyin, müzik dinleyin, oyalanacaginiz br şeyler varsa yarın sipariş edin yada gidin alın. 4 gun yasakta ihtiyacınız olacak.
Ya bu çocuğu napcan allasen,bir de fake hesaplardan ulaşmaya çalışıyormuşsun.
Bırak,şükür namazı kıl geç.Böylesinden sana hayır mı gelecek.
Simdi uzuluyorsun haklisin, ama bu lafimi unutma seneler sonra sukredeceksin, iyi ki bitmis diyeceksin.
Bence başkası var. Annem mesajları gördü seni istemiyoruz heryerden engellerim dıııt. Sence bu seni seviyor mu ki?? Çalışmak istememek falan hepsi bahane yalan. Başkasını bulmuş, yolla gitsin ne ağlıyon.Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Belkide.. bilmiyorum. Başkasını bulduysada ahım var üzerlerindeBence başkası var. Annem mesajları gördü seni istemiyoruz heryerden engellerim dıııt. Sence bu seni seviyor mu ki?? Çalışmak istememek falan hepsi bahane yalan. Başkasını bulmuş, yolla gitsin ne ağlıyon.
Niye kendinizi küçük düşürüyorsunuz mesajlar özürler gerek yok bunlara güçlü durun biraz olmazmış zaten bu büyüyememiş adamla gelecekte kötü olurdu sizi Allah kurtarmis şükredin bence bu mubarek gunlerde
Ana kuzusu bir cocuk ve 23 yas bir erkek icin cocuk yasidir siz cok anlam yuklemeyin yani anasinin dizinin dibinde otursun ne yaparsa yapsin seninde karsina kendi kararlarini alabilen birisi cikar elbet
Bunların olmasını istiyorsan bırakacaksın peşini yokkk hiçç sayacaksın hic olmamış gibi cool olacaksin.Sen kaybettin mesajı vereceksin eğer gerçekten onda olduysan zaten tıpış tıpış sana gelecektirBarısmak gibi bir niyetim yok ama pişman olsın istiyorum nasol ben ona fake hesaplardna yazdım engelledi aynı şekilde onunda o duruma düşmesini istiyorum ne yaşattıysamyaşasın istiyorum
Söylediğinizi dikkate alıcamBunların olmasını istiyorsan bırakacaksın peşini yokkk hiçç sayacaksın hic olmamış gibi cool olacaksin.Sen kaybettin mesajı vereceksin eğer gerçekten onda olduysan zaten tıpış tıpış sana gelecektir
Benim yeni birini tanıma gücümü bile kaybettirdi. Sanki tüm dünyadaki erkeklere küsmüş gibiyim. Evet şuan yeni olduğu için böyle biliyorum ama yinede durum buAnnem istemiyor bacım istemiyor hepsi danışıklı dövüş. İstememiş ayrılmış bu kadar basit. İlerde pişman olacağın şeyler yapma. Milletin totosunu vayyy ben neymisim diye kaldırma. Önüne bak. Karşına seni hakeden birisi çıkar inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?