Buna benzer şekilde birini tanıdım. Annesinin sayısını bilmediğim kadar çocuğu var, hepsi de kendisiyle aynı mahallede veya yakında oturuyordu. Kadın ona rağmen benim yanıma gelmesini istemedi, ben de ona emek verdim sizinki kadar olmasa da. Gelseydi başka olurdu kariyer olarak vs vs. Kadın aynı böyle hastayım mırt zırt diyordu. Halbuki sapasağlamdı, kendi kızları her gün geliyordu yanına , damatlarına bile söz geçiriyordu. Bence bazı annelerde oluyor bu. İpoteğini aldım sanıyorlar çocukların , bu bencil annelik bence. İleride çocuğum olursa nerede daha iyi ve mutlu olacaksa orada olmalı diye düşünüyorum. Benim ilişkimde karşıdaki sonra geri vites yaptı ama ben soğumuştum ondan zaten başka başka davranışları yüzünden. Bence kurtulmuşsun. Senle aynı yaşta 4 senelik ilişkim bitti , canım çok yandı. Anlıyorum çok zor , şimdi 29 yaşındayım, İnan o sevgilimin bi resmini gördüm ıy bu ne be ben bunla mi sevgili oldu dedim. Zamanla silinecek , bu süreçte sadece kendine eziyet etmemeye çalış ve sonradan pişman olacağın hiçbir şey yapma. O tırşiğe de hiçbir şey yazma, haketmiyor , yazarsan ileride kendimi rezil ettim diye üzülürsün. Burada takıl , başkalarının dertlerini okurken kendininkini unutursun, Allah içini ferahlatsın