• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana göre erkek arkadaşınızın bahaneleri çoğu.. Gerçeklik payı sadece oğlunun uzakta olmasını istememesinde vardır. Bir oğlum olduğu için ben de okulu bittiyse tek evladımı aynı şehirde görmek isterim öyle tayini falan olmadığı sürece..

Bana kalsa ailesi ona yeni birini bulmuştur çoktan, o da büyük ihtimal kabul edeceği için seni hayatından bu kadar kolay çıkarabilmiş. Eğer gerçekten sevseydi mutlaka bir çıkış yolu bulurdu, evey durum senin için üzücü ama kendini bu kadar çok yıpratma emin ol, hepsi geçiyor bitiyor, şuan bi bosluktasin herşeyi bir anda unutmak zor gelebilir, zamana bırak, kendini mutlu edicek şeylerle ilgilen. Böyle biri için üzülmeye değmez.

Annesinin kal baskısı ne kadar kötüyse bence sizin gel baskınızda o kadar itici. Yani illa birinizden birini dinlemek zorunda mi? Benim annemde herhalde kendi yanında isterdi beni o durumda haklı olarak. Bana anormal gelmedi annenin isteği. Ama ikinizinde aşırı derecede diretmesi saçma. Biri hakkımı helal etmem diye atarlaniyor diğeri felç geçiririm diye korkutuyor. Entresan

Soralım burdaki kadınlara..

Kocası ana kuzusu erkek olup da üstesinden gelen var mı?

Yok.

Olsaydı duyardık.

Bence annen seni kadir gecesi doğurmuş.
Ama haberin bile yok.
Yazacağım her şeyi bu arkadaş yazmış. Ekleme bile yapmayacağım noktası virgülüne kadar aynısını diyorum.

Bana göre erkek arkadaşınızın bahaneleri çoğu.. Gerçeklik payı sadece oğlunun uzakta olmasını istememesinde vardır. Bir oğlum olduğu için ben de okulu bittiyse tek evladımı aynı şehirde görmek isterim öyle tayini falan olmadığı sürece..

tek evladı değil. Abisi ve ablasıyla aynı şehirde. Okadar yalnızda değil. İş imkanı burada vardı burada çalıştı. Orada daha önce gel oğlum işin hazır dediklerinde gitti mezun olunca. Birde baktıki hazır olam iş felan yok. Yalan hepsi. 5ay evde oturdu.Boşuna okumadı herhalde?

Ilerde oğlunuzun sevdiği kızın ailesi de, kızı ile aynı şehirde olmak isterse ne yapacaksınız :)

Annesinin kal baskısı ne kadar kötüyse bence sizin gel baskınızda o kadar itici. Yani illa birinizden birini dinlemek zorunda mi? Benim annemde herhalde kendi yanında isterdi beni o durumda haklı olarak. Bana anormal gelmedi annenin isteği. Ama ikinizinde aşırı derecede diretmesi saçma. Biri hakkımı helal etmem diye atarlaniyor diğeri felç geçiririm diye korkutuyor. Entresan

ben sadece kendim için istemedim. Onın içinde en doğrusu buydu. Benimle görşmeyedebilir. Ama 2 yıl emek verdiği ve ileriyedönük yükselebileceği büyük Bir firmada çalışıyordu. Mardinde napıcak? Akşama kadar pc başında oyun oynamak? Bunun için aldı diplomayıda zaten

Israrla niye mesajlar atıp bi de özür dileyip kendini haksız duruma düşürüyorsun? Biraz geri çekil, artık ben seni istemiyorum moduna al kendini. seviyorsa pişmansa zaten seni bulacaktır. Ha birleşseniz de annesi ve kız kardeşinden dolayı yine sıkıntılar yaşarsın.

Israrla niye mesajlar atıp bi de özür dileyip kendini haksız duruma düşürüyorsun? Biraz geri çekil, artık ben seni istemiyorum moduna al kendini. seviyorsa pişmansa zaten seni bulacaktır. Ha birleşseniz de annesi ve kız kardeşinden dolayı yine sıkıntılar yaşarsın.

zaten ilerisi diye birşey olmadıgının artık farkındayım. Buda haliyle şuan daha çoküzüyor

Haklısınız oda zaten annem gibisin derdi iyi günlerimizde hep..
Aslinda size mesajı önceden vermiş çok kondurmamışsınız.
Acınızı yaşayın sonra zamanla acınız azalacak.
Ve bir süre sonra daha olgun birini bulacaksınız.

Tabi kimsenin bir daha ikinci annesi olmayın..

ben sadece kendim için istemedim. Onın içinde en doğrusu buydu. Benimle görşmeyedebilir. Ama 2 yıl emek verdiği ve ileriyedönük yükselebileceği büyük Bir firmada çalışıyordu. Mardinde napıcak? Akşama kadar pc başında oyun oynamak? Bunun için aldı diplomayıda zaten
Bi insan için en doğrusuna başkalarının karar vermesi hoş bir durum değil. annesi içinde en doğrusu orda kalıp daha orta halli işte çalışıp birlikte kalmaları belki. Ee kime göre şimdi hareket edecek bu adam? Bilmiyorum ben olsam hayatim boyunca böyle 2 uçtan çekilmeye çalışmak beni de korkuturdu ve taraflardan birinden vazgeçerdim. Sizin için iyi olmuş açıkçası, hayatınız boyunca iktidar mücadelesi vereceğiniz yorucu bir ilişkiden kurtulmuşsunuz.

Ben burda yanlış anlaşıldıgımı düşünüyorum. Burada yalnız değil abisi ablası burada ve yakın semtlerdeler. Dayıları amcaları hep burada.. hepside çevresi ve dükkanı olan insanlar. Sadece annesi ve babası mardinde. Ama istanbula sürekli gelip gidiyorlar zaten ve yılda 1 aya yakın yıllık izin veriyor çalıştıgı firma. Yanim5-6 ayda 1 mardine gidip geliyordu zaten

Üzülmekte haklısınız. Fakat hakkımı helal etmiyorum derken onu düşündüğünüz için değil de kendiniz için demediniz mi? İlişki adına tekrardan belirteyim üzülmekte, hayal kırıklığında haklısınız. Fakat mesleğini yapması, okul, kariyer planlaması onun düşünmesi gereken iştir. Size uyar devam edersiniz uymaz devam etmezsiniz ama kişinin kendi bileceği iştir.

Üzülmekte haklısınız. Fakat hakkımı helal etmiyorum derken onu düşündüğünüzden ziyade kendiniz için demediniz mi? İlişki adına tekrardan belirteyim üzülmekte, hayal kırıklığında haklısınız. Fakat mesleğini yapması, okul, kariyer planlaması onun düşünmesi gereken iştir. Size uyar devam edersiniz uymaz devam etmezsiniz ama kişinin kendi bileceği iştir.
Evet onun düşünmesi gereken şeyleri düşünmemem gerekliydi kendime yazık ettim

Ben burda yanlış anlaşıldıgımı düşünüyorum. Burada yalnız değil abisi ablası burada ve yakın semtlerdeler. Dayıları amcaları hep burada.. hepside çevresi ve dükkanı olan insanlar. Sadece annesi ve babası mardinde. Ama istanbula sürekli gelip gidiyorlar zaten ve yılda 1 aya yakın yıllık izin veriyor çalıştıgı firma. Yanim5-6 ayda 1 mardine gidip geliyordu zaten
Oy başımı nerelere vurayım, benimde eşim doğulu ben batılıyım
Konularımı okursan kaynanadan ne çektiğimi görürsün.
1 yıllık evliyiz ve ne mi oldu, 1 yılda annesi evime bile gelemiyor bende gitmiyorum
Kaç bacım kaç kurtul

Buna benzer şekilde birini tanıdım. Annesinin sayısını bilmediğim kadar çocuğu var, hepsi de kendisiyle aynı mahallede veya yakında oturuyordu. Kadın ona rağmen benim yanıma gelmesini istemedi, ben de ona emek verdim sizinki kadar olmasa da. Gelseydi başka olurdu kariyer olarak vs vs. Kadın aynı böyle hastayım mırt zırt diyordu. Halbuki sapasağlamdı, kendi kızları her gün geliyordu yanına , damatlarına bile söz geçiriyordu. Bence bazı annelerde oluyor bu. İpoteğini aldım sanıyorlar çocukların , bu bencil annelik bence. İleride çocuğum olursa nerede daha iyi ve mutlu olacaksa orada olmalı diye düşünüyorum. Benim ilişkimde karşıdaki sonra geri vites yaptı ama ben soğumuştum ondan zaten başka başka davranışları yüzünden. Bence kurtulmuşsun. Senle aynı yaşta 4 senelik ilişkim bitti , canım çok yandı. Anlıyorum çok zor , şimdi 29 yaşındayım, İnan o sevgilimin bi resmini gördüm ıy bu ne be ben bunla mi sevgili oldu dedim. Zamanla silinecek , bu süreçte sadece kendine eziyet etmemeye çalış ve sonradan pişman olacağın hiçbir şey yapma. O tırşiğe de hiçbir şey yazma, haketmiyor , yazarsan ileride kendimi rezil ettim diye üzülürsün. Burada takıl , başkalarının dertlerini okurken kendininkini unutursun, Allah içini ferahlatsın

Oy başımı nerelere vurayım, benimde eşim doğulu ben batılıyım
Konularımı okursan kaynanadan ne çektiğimi görürsün.
1 yıllık evliyiz ve ne mi oldu, 1 yılda annesi evime bile gelemiyor bende gitmiyorum
Kaç bacım kaç kurtul

doğulular böyle gerçekten. Bir kız arkadaşmda dogulu ile konuştu oda aynı sebepten ayrıldı. Annemle birlikte yaşıcaksın dediği için:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X