• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh oh daha şimdiden peşinden kosmalar, haklı olduğu halde özür dilemeler, fake hesaplardan mesaj atmalar. Bı yalvarmadigin kalmış. Resmen sevgiline de sevgilinin annesine de gelin benim üstümde tepinin, bana kkda "anneci eş düzelir mi" diye konular açtırin demişsiniz. Büyük ihtimalle sizin çabalarınizla, alttan almalarinizla, hakliyken özür dilemelerinizle 4 yıl sürdü bu ilişki. Anasınin dizinin dibinde oturucak diye 4 yıllık sevgilisini, işini gücünü evini bırakan adama da 15 tane fake hesaptan mesaj atıp engelleniyosunuz? Siz evlenseniz kaynananiz gelir resmen size yerleşir, eşiniz de "o benim annem karisamazsin" der oturtur sizi aşağı. Kendinize gelin

Evet onun düşünmesi gereken şeyleri düşünmemem gerekliydi kendime yazık ettim
Şahsen erkek arkadaşınızın yerinde olsam bu baskıdan rahatsız olabilirdim.
Sizin içinde zor bir durum ama bu kadar emek verdim sonucu böyle oldu deyip o emeklerinizi düşünüp de kendinizi yıpratmayın.. Bu tecrübe oldu size. Kendinize bir daha yazık etmemek için.. Buraya yazan birçok kişi de zamanında kendisini düşünmesi gerekirken önceliğine kendisini koymamıştır sonradan tecrübe edinmiştir. Zamanla canınızın acısı da geçecektir, biraz sancılı bir süreç olur maalesef ama geçecek. Ferah tutmaya çalışın kalbinizi. Gününüzü yoğun geçirmeye çalışın.. Siz de biran önce toparlanırsınız umarım..

Buna benzer şekilde birini tanıdım. Annesinin sayısını bilmediğim kadar çocuğu var, hepsi de kendisiyle aynı mahallede veya yakında oturuyordu. Kadın ona rağmen benim yanıma gelmesini istemedi, ben de ona emek verdim sizinki kadar olmasa da. Gelseydi başka olurdu kariyer olarak vs vs. Kadın aynı böyle hastayım mırt zırt diyordu. Halbuki sapasağlamdı, kendi kızları her gün geliyordu yanına , damatlarına bile söz geçiriyordu. Bence bazı annelerde oluyor bu. İpoteğini aldım sanıyorlar çocukların , bu bencil annelik bence. İleride çocuğum olursa nerede daha iyi ve mutlu olacaksa orada olmalı diye düşünüyorum. Benim ilişkimde karşıdaki sonra geri vites yaptı ama ben soğumuştum ondan zaten başka başka davranışları yüzünden. Bence kurtulmuşsun. Senle aynı yaşta 4 senelik ilişkim bitti , canım çok yandı. Anlıyorum çok zor , şimdi 29 yaşındayım, İnan o sevgilimin bi resmini gördüm ıy bu ne be ben bunla mi sevgili oldu dedim. Zamanla silinecek , bu süreçte sadece kendine eziyet etmemeye çalış ve sonradan pişman olacağın hiçbir şey yapma. O tırşiğe de hiçbir şey yazma, haketmiyor , yazarsan ileride kendimi rezil ettim diye üzülürsün. Burada takıl , başkalarının dertlerini okurken kendininkini unutursun, Allah içini ferahlatsın

bencede anne için önemli olan çocugunun nerede mutlu olduğu enazından benşm annem böyleydi hep. Çünkü abimde ayrı şehirde benimde annem özlüypr ama abim ben burayı seviyorum dedi ve üstüne hiçbir laf söylemedik

doğulular böyle gerçekten. Bir kız arkadaşmda dogulu ile konuştu oda aynı sebepten ayrıldı. Annemle birlikte yaşıcaksın dediği için:)
Senin için hiç umudum yok artık, onlar Kabile hayatını sever, sadece bu konuda değil her zaman ama her zaman size karışacaklar. AslA tam anlamıyla Özgür olamayacaksınız. Tek başınıza karar verip çekirdek aile olamayacaksınız. Birde kocan da onlara çekmişse yandın demektir. Ben şanslıyım ki kocam onlara çekmedi ama Ailesinin çektirdikleri yüzünden huzurum kalmadı. Şimdi hiç görüşmüyorum sildim hepsini. Bana çok ağır geldi Doğulu ile evlilik. Kaç kurtul bu arada memleketleri de aynı.

Oh oh daha şimdiden peşinden kosmalar, haklı olduğu halde özür dilemeler, fake hesaplardan mesaj atmalar. Bı yalvarmadigin kalmış. Resmen sevgiline de sevgilinin annesine de gelin benim üstümde tepinin, bana kkda "anneci eş düzelir mi" diye konular açtırin demişsiniz. Büyük ihtimalle sizin çabalarınizla, alttan almalarinizla, hakliyken özür dilemelerinizle 4 yıl sürdü bu ilişki. Anasınin dizinin dibinde oturucak diye 4 yıllık sevgilisini, işini gücünü evini bırakan adama da 15 tane fake hesaptan mesaj atıp engelleniyosunuz? Siz evlenseniz kaynananiz gelir resmen size yerleşir, eşiniz de "o benim annem karisamazsin" der oturtur sizi aşağı. Kendinize gelin
Zaten ne oğlunun nede kızının evine gidebiliypr birinin karısı istemedi diğerininde kocası. Sanırım elimdeki son evladıma kendimi acındırarak eliöde tutayıömdedi. Başta üzülüyordum ama şimdi düşünüyorumda benden başka birilerninde ahını almışki evlatlarının evine bile gidemiyor..

Senin için hiç umudum yok artık, onlar Kabile hayatını sever, sadece bu konuda değil her zaman ama her zaman size karışacaklar. AslA tam anlamıyla Özgür olamayacaksınız. Tek başınıza karar verip çekirdek aile olamayacaksınız. Birde kocan da onlara çekmişse yandın demektir. Ben şanslıyım ki kocam onlara çekmedi ama Ailesinin çektirdikleri yüzünden huzurum kalmadı. Şimdi hiç görüşmüyorum sildim hepsini. Bana çok ağır geldi Doğulu ile evlilik. Kaç kurtul bu arada memleketleri de aynı.
İleride şanslıymışım diyeceğim günlere bir an önce gitmek istiyorum

İleride şanslıymışım diyeceğim günlere bir an önce gitmek istiyorum
Aynen öyle ilerde beni hatırlamak istemiyorsan kafanda bitir bu iliskiyi kaç kurtul zaten kendileri çok kindardır şimdiden sana saygı duymamaya başlamış sevgilinde onlara uyuyor şimdiden seni ezdirip rezil rüsva etmiş ilerde neler olacağını tahmin bile edemezsin. Neler yaşadım bir ben bir Allah bilir. Kendi kültürlerini dayatmaya kalkacaklar sürekli beraber yiyip içmek sürekli akraba ziyaretlerine hazır ol. Ve evliliğinize karışacaklar yapacağın çocuğu bile onlara yaptığını düşünecekler. Bide ulaşıp mesaj atmışsın yalvarmadığın kalmış çok çok yanlış yoldasın

Zaten ne oğlunun nede kızının evine gidebiliypr birinin karısı istemedi diğerininde kocası. Sanırım elimdeki son evladıma kendimi acındırarak eliöde tutayıömdedi. Başta üzülüyordum ama şimdi düşünüyorumda benden başka birilerninde ahını almışki evlatlarının evine bile gidemiyor..

Kadına değil sevgilinize bilenin. Sevgiliniz ana kuzusu olmasa anası hiçbisey yapamazdı

Aynen öyle ilerde beni hatırlamak istemiyorsan kafanda bitir bu iliskiyi kaç kurtul zaten kendileri çok kindardır şimdiden sana saygı duymamaya başlamış sevgilinde onlara uyuyor şimdiden seni ezdirip rezil rüsva etmiş ilerde neler olacağını tahmin bile edemezsin. Neler yaşadım bir ben bir Allah bilir. Kendi kültürlerini dayatmaya kalkacaklar sürekli beraber yiyip içmek sürekli akraba ziyaretlerine hazır ol. Ve evliliğinize karışacaklar yapacağın çocuğu bile onlara yaptığını düşünecekler. Bide ulaşıp mesaj atmışsın yalvarmadığın kalmış çok çok yanlış yoldasın
Elimden geleni yaptım demek içindi o mesajlar şuan içim rahat. Mesaj felan atmayı dusunmuyorum allaha havale ettim

Kadına değil sevgilinize bilenin. Sevgiliniz ana kuzusu olmasa anası hiçbisey yapamazdı
Zaten o sahip çıksaydı annesi oglunu kaybetmemek için mecbur kabullenirdi.abisinede karışmış karışmış adam hiç takmadı şimdi hayat ona güzel. Yani anne diye her dediği doğru olmuyor maalesef

Ilerde oğlunuzun sevdiği kızın ailesi de, kızı ile aynı şehirde olmak isterse ne yapacaksınız :)
Farklı şehir olursa iki ailenin ortasında uygun bir şehir de ortak bir nokta bulunur (herkes elini taşın altına soksun tek taraflı fedakarlık beklemeyin derim) ama kızın yanında yaşayacağım demesine açıkçası benim de rızam olmaz..

Evlenince ne olacak sandın kuzum?annesi kararları verecek oğlu uygulayacak çünkü oğlan aslında doğmadi hala anneyele aynı karin da yasiyor...gerçekten böyle birine üzüldün mu? Çok iyi adamlar var onlardan birini hakediyorsun seni sevşeydi anne ben seviyorum onu der arkanda dururdu

Ayrıca annesinin onu evlendirme niyetide hali hazirda düşündüğü biri de olabilir yani

Farklı şehir olursa iki ailenin ortasında uygun bir şehir de ortak bir nokta bulunur ama kızın yanında yaşayacağım demesine açıkçası benim de rızam olmaz..
Burada konu evlilik veya aileler değil. Zaten düzeni olan bir şehirdeki düzenini bozması bana göre annelik değil tamamen bencillik. O orada kalmayı zaten beş ay denedi işin hazır dediler çocukmgitti iş yok ortada yalan. İş bulun dediler bulamadılar.. yani zaten orası denendi ve olmadı. Oglum evde otursun istiyor sizce hastalıklı bir durum değilmi?

Ben bir anneyim oğlum yok ama
Empati yapıyorum oğlu olsn bir anne oğlunun telefonunda böyle ifade görse rahatsız olur
Ne kadar da hoşgörülü olursa olsun rahatsız olur
Bu anneniz bile olsa
Zaten burada şu var benim melek kaynanam şeytan
Yok öyle bir dünya
Tarafsız düşündüğümde böyle hissediyorum
Ben de bir anneyim oglumun sevgilisi bu kadar baski yapsa, hayati konusunda almasi gerejen kararlari ogluma birakmasa ben de dusunurdum, ogluma da iyi dusun derdim. Karisi olsa tabiki ortak hayat ortak karar verilecek ama daha hayatlar birkestirilmeden baski uygulanmasi hos degil ki karisi olsa da kararlar ortak olmali bence, kimse kimsenin hayatini ipotek altina almamali.

Farklı şehir olursa iki ailenin ortasında uygun bir şehir de ortak bir nokta bulunur ama kızın yanında yaşayacağım demesine açıkçası benim de rızam olmaz..
Burada konu evlilik veya aileler değil. Zaten düzeni olan bir şehirdeki düzenini bozması bana göre annelik değil tamamen bencillik. O orada kalmayı zaten beş ay denedi işin hazır dediler çocukmgitti iş yok ortada yalan. İş bulun dediler bulamadılar.. yani zaten orası denendi ve olmadı. Oglum evde otursun istiyor sizce hastalıklı bir durum değilmi
Evlenince ne olacak sandın kuzum?annesi kararları verecek oğlu uygulayacak çünkü oğlan aslında doğmadi hala anneyele aynı karin da yasiyor...gerçekten böyle birine üzüldün mu? Çok iyi adamlar var onlardan birini hakediyorsun seni sevşeydi anne ben seviyorum onu der arkanda dururdu

Ayrıca annesinin onu evlendirme niyetide hali hazirda düşündüğü biri de olabilir yani
bana oğlumu artık evlendirmeyi düşünmüyorum yazmış 😀 turşusunu kurucak demekki

Ben de bir anbeyim oglumun sevgilisi bu kadar baski yapsa, hayati konusunda almasi gerejen kararlari ogluma birakmasa ben de dusunurdum, ogluma da iyi dusun derdim.

düşün derdinşz ama. Hakkımı helal etmem evlatlık tan red ederim ölsemde birleştirmem sizi demezsimiz dimi? Çübkü o kız sizden zaten özür dilemiş ve bir kız evladı. Başka bir ailenin evladı hani.

Burada konu evlilik veya aileler değil. Zaten düzeni olan bir şehirdeki düzenini bozması bana göre annelik değil tamamen bencillik. O orada kalmayı zaten beş ay denedi işin hazır dediler çocukmgitti iş yok ortada yalan. İş bulun dediler bulamadılar.. yani zaten orası denendi ve olmadı. Oglum evde otursun istiyor sizce hastalıklı bir durum değilmi

bana oğlumu artık evlendirmeyi düşünmüyorum yazmış 😀 turşusunu kurucak demekki
Öyle diyenler erkenden gidiyor seni uzaklastirmaknicin o sozler

Öyle diyenler erkenden gidiyor seni uzaklastirmaknicin o sozler
Zaten o mesajlar ı oğluna göstermeden yazdı. Ben vazgeçiyim diye bana yazdı. Onada okutmamış. Ben sonra konuşmaları ona aattım. Ama tabi o mal annesinin amacını anlamıcak kadar aman saygıda kusur etmeyim diye başka bircinsanın duygularına ihanet edicek kadar mal oldugu için gerçeği göremedi. Annem istemşyorsa bitmiştir dedi

Aldığı kararların arkasında duramayan, birinin eteğine sığınarak yaşayan kişiyle hayat kurmak çok sıkıntılı. Sen baskı kurmuşsun öyle yapmış anası baskı kurmuş böyle yapmış hep böyle bu adam demek ki.
senin yanında hele bir dur sadece dur kimseye bir şey deme diyen biri olmalı.Bundan sonra yapma bir şey sakın. Sakin kalmaya çalış. Ağlama da. Hayat devam ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X