4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz şaka mı yapıyorsunuz ya? doğurdu diye hayatına müdahale etme hakkına, böyle domine etme hakkına sahip mi yetişkin bir insanı? neyle neyi kıyaslamışsınız.
Yo gayet ciddi yazdım
Ben kıyas yaparken
Konu sahibiyle annesini kıyasladım
Konu sahibi adama emek verdiğini 4 yıllık bir emeği olduğunu söylüyor
Eğer mevzu emek ise annesinin daha çok emeği var
İlişkiler her iki tarafın isteği ve onayı ile olur bunlar yetişkin insanlar oldukları için evlenmeye ve ayrılmaya kendi özgür iradeleriyle karar verirler
Ortada tehdit baskı vs yoktur
Ben burada buna değindim ama kimsi anlamış kimisi anlamamış ya neyse

Bazen anneler dozu kaçırıyor bence. Benim evladımın böyle bir durumu olsa, gerçekten ona zarar verecek bir şeyi gördüğümde güzelce uyarırım. Ha dinlemiyor mu.. tamam. Yaşayıp görecek, deneyimleyecek. Hatalar da yapacak ama bir şekilde anlayıp ayağa kalkacak böyle böyle hayatı anlayacak. Bence şimdiden bunu görmen çok iyi olmuş. İnan böyle ömür geçmezdi. Fragmanı gördün, tüm film çok fena gözüküyor çünkü. Seni daha güzel sevecek kişileri hak ediyorsun.

bende bunu beklemiştim. İstemese bile beni Hakkımı helal etmem ben ölene kadar sizi birleştirmem demek yerine oğlum sen yaşıcaksın ben ne diyimki demesini beklerdim. Tabiki 23 yıllık anasını silmez benim için silde demedim zaten. Ben hep tercih yapmak zorunda değilsin anne o enşnde sonunda kabullenir sen dik durursna dedim ama bana çok mücadele etmiş güya Öylemsöyledi. 2 günlük mücadele çokmuş onun için.Yukarıda bi üyenin dediği gibi ekmek elden su gölden yaşamak işine gelmiş ve beni onu unutmaya mahkum etti kaçtı yani. Bilmiyorum birine evlilik hayalleri kurdurtup sonra böyle ortada bırakmak. Adam değilmiş..

dilerim bi ömür pişmanlıkla kendini suçlar..

Ortada daha bisi yokken aileler araya girmiş kavga etmişsiniz daha isteme siz nisan vs hiç biri yokken bu olmuş şimdiden boule başlangıç yaptıysanız sonu çokta iyi olmaz evet zor bi durum ben bundan 2 yıl önce 7 senelik ilişkimi bitirmiş biri olarak bunları diyorum ve gerçekten seviyorsa senin yanında olur çok üstüne düşme derim zaten bi erkek annesi ve sevdigi kadini arada kalmadan idare etmeli biraz durul sakinlesin bence

annesinin daha çok emeği var. Abisi evine dostunu getirmek için kardeşine eve gelme diyip dışarı da bıraktıklarında yanında ben vardım. Annesiyle babasını arayıp ben ayrı eve cıkmal istiyorum dediğimde üniversitede inanmadılar bile. Ne okul harcı ne harçlık bildiler. Hani şimdi bana gerekirse biz bakarız çalışmasına gerek yok diyen anneyi söylüyorum. Parasız kaldı diye beni arayıp oglım çok para harcıyo diyen anne aynı kişi değişmedi yani. Yalandan oglu dizinin dibinde oturdun diye fedakar anne rolüne girmesin kimse. Ne zaman yardıma ihtiyaco olsa ben vardım. Ben olmasam ona abisininevinde yaşadıgı kötü günleri atlattıramasdı kimse. Bozulur giderdi o çocuk. Sırf anne diye şimdi 10-0 önde başlaması adaletsizlik. Ha onunla savaşan da yok zaten Allaha havale ettim

zaten acıma odaklandım. Yazmıyorum aramıyorum. Heryerden engelledim. Ondada engelliyim.

Size cevap vermeye tenezzül etmemiş bir adamla gerçekten barışmak mi istiyorsunuz? Anne kuzusu ki kesinlikle karşı değilim insan annesini elbet sever, sevmeli. Ama yetişkin olamamış. Siz şu an bu olayları aşıp bir şekilde evlenseniz bile ileride annesi ile yine sorun yaşarsınız ve hayat size zindan olur. Evlilik sevgililik hayatina benzemiyor. Öyle birlikte aşarız bırlikte başarırız modu genelde nadir oluyor çünkü aile faktörü var. O yüzden kesinlikle önünüze bakmanız en hayırlısı. Acımasız olacak ama demek ki sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevmemiş. Üzgünüm. Hayat ve insanlar acımasız... Ve ayrıca gurur bazen önemlidir. Sürekli mesaj atmaktan vazgeçin. Döneceği varsa elbet döner ama kesinlikle kabul etmemeniz gerektiğini düşünüyorum. O ana size kan kusturur. Sevgiliniz olacak bey de çanak tutar

Fragmanda görünenleri bosvermemek lazim

Ah ah hep aynı...adam seni istemiyor bide suçu sana atacakki vicdanı rahat etsin.seni suçlu hissettirecek yani.sen zerre umurunda değilsin istersen ansiklopedi gibi mesajlar at ne yaparsan yap.bu adam beş para etmez.aslinda senin için çok hayırlı olmuş ama şimdi gözün kör tâbi farkında değilsin.bir zaman gelecek iyiki bu olmamış diyeceksin aklın başına gelince merak etme .hep böyle acı çekmeye çeksin.SENİN HATAN:sanki suçlu sensin gibi yaranmaya çalışıyor sun ancak kendini küçük duruyorsun.canim sonradan diyeceksin keşke beni affet diye yalvarmasaydim diye her zaman kendine ÇOK KİZACAKSİN.sen şimdi ne yap biliyormusun . öncelikle bu iş olmaz diye kabul et sürekli olarak bunu kendine tekrarla sürekli bu senin saçma sapan şeyler yapmani engeller kafanda adamı bitir bütün anılarını herşeyi bir kağıda yaz hatalarını onun sana yasattiklarini kalbinden geçenleri çok ağlarsın yazarken sonra o kağıdı oku ve herşeyi burda bırakıyorum diyerek o kağıdı bir suya at yada yak kaybolsun kendini daha iyi hissedeceksin.o adamı anasını bacısını engelle hatta yani ortadan kaybol.adam bir Zaman sonra seni merak eder bir yem atar ama sen oltaya gelme.simdi sen seviyorsun diye hatalar yapıyorsun ama adam seni sevmiyor yani ne yazikki durum bu.sen adama inanma sakın

platformdakilernbana kızıcak ama geri dönsün istiyorum.
Dönerse de okadar salak değilim affedicek.

Dönmesini istiyorsunuz, dönse de affetmeyeceginizi söylüyorsunuz Sizin cinnet ve krizler şey olabilir mi? Yedirememek? Kullanıldığınızı mı düşünüyorsunuz? yani egosal olarak bazı insanlar reddi ve terketmeyi kedine yediremez. Dönünce pişmanlığını görüp kendinizi rahatlatıp yol vermek mi istiyorsunuz?

Egosal değil tabikide. Bukadar kolay silip atılmayı sindiremiyorum çünkü çok seviyodu güya beni.. anlamıyorsunuz.bana yaşattıklarını yaşamasını istiyorum çünkü kocaman bir hayal kırıklıgı yarattı bende. Ben bu adamla geleceğim olduguna okadar inanmıştımki onun her sorununu kendi sorunum gibi benimsedim.onun sorunlarını düşünmekten kendime odaklanmadım. Bunu haketmediğimi düşünüyorum. Beni sevdiğine emindim yanılmışım. Kızgınım kırgınım canım acıyo. Daha nasıl anlatıyımki? Pişman olmasını istemem kadar normal bişey yok bence

evet istemiyormuş gerçektende suçu bana attı ve gitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…