4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
23 yaş canım erkekler için olgun bir yas değil (kendi kararlarini veremez) bunu bana bir 15 yıl once soyleyen olsaydi keske ama hayat karşında cok tecrubesizdim . Inan değmez hiç bir erkek için ağlamaya ( zamanında cok ağladım) Canım göz yaslarina yazik. Kendini düşünmüyorsan anneni düşün oda senin icin üzülüyor. Ben uni deyken bir arkadasim demişti ki mezun olmamıza az bir zaman vardı görüyor musun bir ayrilik furyası başladi. Evlenende vardi ama iste cok az. 23 yas erkekten cok sey beklememeli insan.

Senı ıstemeyenı sen hıc ısteme nedır bu ya ben 8 senelık ılıskımı bıtırdım aıleler ıstemıyor dıye karsılıklı seve seve bıtırdık sonrasında hıc arayıp msj fılan bıle atmadım benı sevmesıne ragmen olmedık yanıı sız ısyemeyenı arıuorsunuz donecegı varsada gurursuz davrandıgınız ıcın donmez

Nasıl okusun, profiline sınır getirmişsin.

Kardeş inşallah boşamışsındır. Nolur boşadım de. Nolur. Beynim uyuşuyor.

Kızlar bi sorum daha olucak sizin tecrübelerinize güvenerek. Şimdi benim instagramımı engellemişti. Ama engellş listesine girdiinde benim hakkımda fikir alabilir diye bende o hesabımı kapattım. Şuanda instagramım yok. Twitter profilimi gizledim onun twitterı zaten yok. Face ikimizde kullanmıyoruz. Biraz uzak kalkcam sosyal medyadan sonra elbet yeniden açıcam hesap çünkü ben resim çekinip instaya atmauı seven biriyim. Yeni insta açtıgımda üniversite den hiçbir arkadaşımı eklemeyi düşünmüyorum. Aslında beni görsün bilsin istemiyorum hesap açtıgımda engellemeyi düşünüyorum onu. Sizde doğru bi hareket olurmu yoksa hiç engellemiyim mi yokmuş gibi mi davranayım bilmiyorum mutlu görünmeye çalışırken onun mutlu bi resmini görüp dağılırım diyede çok korkuyorum bi akıl verin..

Yokmuş gibi davranın. Dağılınmıyor merak etmeyin zamanla geçiyor hisler

Yok gibi davran onun için hiçbir şey yapma bence. İnstagramını bile kapatma yok say. Bir insana hakaret etmek bile onun varlığını kabul etmektir en büyük ceza yok saymak. Güçlü olabilirsin başarabilirsin hiç de dağılmazsın görünce falan

İnstayı kapattım bisüre yok olmak bana iyi gelicek. Ortak arkadaş vs çoktu hesabımda. Bide hep onunla olan hikayelerim geçen sene Bugün diye gözümün önüne geliyor. E sonra onun çektiği fotolsr felan maalesef o hesabı kapattım. Yenisinde inşalalj daha mutlu daja güzel fotolarla olucam. Biraz zaman sadece. En güçlü şekilde geri dönebilmem için..

1. Ana kuzusu değil süt kuzusu
2. Allahin insanlara ne kadar lutufkar olduğunu görüyor musunuz? Nasıl çekip kurtarmak istiyor kullarını.
3. Anneniz siz aglarken kalkıp size bir tokat atmalı, sen kendini yakmak mi istiyorsun diye. Asıl aranız duzelirse oturup ağlayın anne kız.
4. Ömür boyu aglayacaginiza birkaç ay aglayin

ben zaten uzun zamandır hem işsiz olduğumdan hemde virüsten dolayı sürekli evde olmamdan dolayı çok içime kapanmıştım ve ağlama krizlerine giriyodum hep. Sonra üstüne bide terkedildm buda etkiledi. Annem sadec şuan psikolojik olarak zor dönemden geçtiğim için üzülüyor haliyle. tek mesele ayrılık değil. Annem zaten hiç istemedi onu. Ayrıldıgıma sevinmştir bile. Ama işte benim için süreç aynı ilerlemiyor.biran önce toparlanmak istiyorum bir an önce.

Sanırım mezun olana dek sizi kullanmış. Hem maddi hem psikolojik . Buradan yazdıklarınızdan o anlaşılıyor.

İnsta kullanmayı seviyorsan bırak kalsın hesabın. Onunla alakalı her şeyi sil. Hayatına devam ediyor görüntüsü bundan daha iyi verilemez herhalde.

Kendi adıma her zaman yanındayım istediğin zaman ulaş <3

bence engellemek hala seni düşünüyorum demek gibi bir şey,en güzeli umursamamak.

Merhabalar tekrardan herkese..
sanırım bugün biraz daha iyiyim zamanla dahada iyi olacagıma inanıyorum. Artık ben neden üzülüyorum o beni kaybettiğine üzülsün moduna girdim. Üzülmem onun lehineymiş gibi düşünüp üzülmemeye çalışıyorum. Aslında sabahları içimde kocaman bir sıkıntı ile uyanıyorum ama dua ettiğim an içim rahatlıyor. Burdaki yorumlar bana iyi geldi tabii. Sizlere teşekkür ederim Dahada iyi olucam, buda bana bir hayat tecrübesi oldu. Bisüre hayatıma kimseyi almayı düşünmüyorum,alırsamda bukadar fedakarlık yapmak gibi bir niyetim yok.önümüz yaz, virüs yavaş yavaş bitiyor. İstanbul seyahat izni kalkar kalkmaz ankaradaki teyzemle kuzenimin yanına gitmeyi planlıyorum. Ordanda belki köyüme giderim. Kafa dinlemeye ihtiyacım var sanırım. Sonrada yoluma bakıcam artık yeni iş,ehliyet kursum başlıcak fean derken kendi hayatıma bakıcam. Bİrdahada kimsenin gözünde böyle küçük durıma düşürmücem kendimi. Kimse benden önemli değil. Bana ders oldu.

Tabiki engelle yada cikar listenden o daha iyi gibi.yoksa hala benden kopamiyor der

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…