4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzuntunu anliyorum ama inan bana boylesi daha iyi olmus cunku siz evlendikten sonra muhtemel olacaklar:

1.evliligin tum yuku sende olacak
2.surekli ailesini kalmaya cagiracak
3.surekli ailesinin yanina gitmek isteyecek
4.bir yerden sonra onun memleketine tasinmaniz icin baskılar baslayacak
5.annesi evliliginiz ve cocugunuzla ilgili tum kararların icinde olmaya calisacak ve esin buna izin verecek

Kendisi bana pek, ayaklari uzerinde duran sorumluluk sahibi bi kisi gibi gelmedi anlattiklarindan..

güya benim annem hiç karışmaz evlenince yeterki siz mutlu olun der diyordu.. böyle bir ihtimal zaten hiç vermemiştim. Sorumluluk alamadığı için kaçıp gitmiş zaten. Ailesinin yanında evde 7/24 yatmak daha cazipmiş ona. Ben anlayamamışım benim mallığım. Buarada ortak bir arkadaşımız vardı ona sormuştum iki gün önce sana bişi anlattımı diye defalarca aramış ama açmamış. Kimseyle konuşmak istemiyor galiba. Sonra ondan haber almak istemediğimi anladım ve geri sormadım mesaj atmadım ulaşabildinmi diye. Bilmiyorum belkş bu platformdakilernbana kızıcak ama geri dönsün istiyorum.Son sahte hesap açtıgım yerden attıgım mesajda ağır şeyler söyledim Karakterine kadar sırf sinirlenip bana cevap atsın diye. O yine engellemeyi tercih etti.o mesajın üstüne başka hiçbirşey yazmadımbirdaha kendini iyice bişimsanmasın diye. Ama pişman olurmu bilmiyorum olup bana yalvarsın ama ben affetmiyim istiyorum. Bu histe gerçekten beni uğrattığı hayal kırıklığından ötürü.. keşke zaman geçse ve pişman olmasın iyiyim böyle konuşmak bile istemiyorum diyebilsem. En çok bunu istiyorum.

Çok emek vermişsin bu yüzden tepkilisin.Bak gerçekten sevse vazgeçmezdi emin ol. Devam etseniz bile fedakarlık yapan sen olacaktın hep. Bence önüne bak. Hırs yapma.seni çok yorar bu adam.

bilmiyorum o zaman neden ayrılmadan iki gün öncesine kadar seviyorum diyordu. Benim kadar değer vermemiş bize. Vazgeçti işine böylesi geldi

Bir sure kendini uzaklastirip baska seylerle mesgul olursan, zamanla ofken de sondukce olaylara daha objektif bakabileceksin ve diyeceksin ki aman allahim neyin kiyisindan donmusum ben cunku evlilikte, sorumlulugun bi tarafa yuklenmesi bi sure sonra o kisiyi asiri soğutacak ve uzaklaştıracaktır. Kadin erkek ayrimi yapmiyorum elbette ama, bazi kadinlar ister ki esleri evin diregi olsun. Eger sen de o kadinlardansan, gercekten buna belli bir sure sonra katlanamadigini hatta ve hatta adami erkek olarak gormedigini bile hissedebilirsin. Bu da bi evliligin cokusudur..

Sana haksızlık yapmış gibi görünüyor ,
Çok zor canının acısını anlıyprım , pişman olacağını düşünüyorum , senin sessizliğinden etkilenip seni merak etmeye be özlemeye başlayacak , bu sessizlik ona düşünme ve kendi ile yüzleşme fırsatı sunacak ve sonuç pişmanlık .... vidan azabı olacak ..
O saatten sonra affetmek ilişkiyi evliliğe taşımak sana zarar gibi görünüyor,
Çünkü karakter değişmez... annesinin ki hiç değişmez ...
maalesef gerçekler bunlar ...
Allah ferahlık versin içine ....

teşekkür ederim.dilerim dediğiniz gibi olur.şu mübarek günlerde tek duam bu. Dönerse de okadar salak değilim affedicek. Sadece ipler benim elimde olucak ve söylemek istediklerimş söyleyip devam edicem yoluma.

Doğru söylüyorsunuz insan hayatında dimdik duran bir adam istiyor. Sorumluluk bindiren değil. Kime anlattıysam zaten ucuz kurtulmuşsun sadaka ver diyor. Bunu anlamam biraz zaman alıcak. İnşallah buraua kızlar iyiki bitmişşş diye yazacagım günler gelir.

Oldum olası saplantılı insanlardan nefret etmişimdir .arkadaşım olsan çok ağır kfurler ederdim sana ...bende uzak durmusumdur böyle saplantili insanlardan ,çocuk ailesini bahane etmiş sırf sen böyle davrandigin için terk etmiş önce bunu kabullen.hayatina yön ver önce kendini sev say gerisi zaten gelir..ben kız arkadaşim sürekli bana durup durup sarılması öpmesi seviyorum seni falan demesi ,çok uyardım onu böyle yapma diye ,baktım olmuyor bı cinnet geçirdim ,bune lan sevgilim gibi davranıyorsun bundan sonra uzak dur benden diyip .arkadaslimi bitirmiştim...senin erkek arkadaş değil normal olan her insan saplantılı insanları sevmez bunu bil.ve kendini düzelt artik

küfredermiş.. hiç gülceğim yoktu. Beni anormal kendini normal görüyor bu arkadaş. Sende adam değilmişsin işte. Allahım şu erkekleeer

küfredermiş.. hiç gülceğim yoktu. Beni anormal kendini normal görüyor bu arkadaş. Sende adam değilmişsin işte. Allahım şu erkekleeer
Yok yaw erkek degildir bence bazi laubali kiz arkadaslar oluyor onlardan bahsetmis kiz kiza yani samimiyet

Siz iyi misiniz ? Benimde 2 küsür senelik ilişkim bitti üstelik aldatılarak. Asla ama asla ne 10 15 fake hesaptan mesaj atma, ne sayfalarca kriz geçirme yapmadım. Bu kadar takıntılı olmayı nasıl başardınız ? Herşeyden önce insanın kendisine saygısı olur ya. Adam 1 mesajı 3 mesajı engelliyor 10 15 e kadar hiç mi demiyorsunuz ben ne yapıyorum diye. Sizce şu saatten sonra o işten hayır gelir mi? Yüzgöz olunmuş. Ayrıca yetişkin bir adam nerede kalacağına kendi karar verir. Madem 4 yılınız var evlenin oraya tasının ne diye ayrılıyorsunuz ?

sizin gülerek söylediğiniz şey benim için kabullenmesi zor olan bş durum. Bilin istedim.

[/QUOTE]
sizin gülerek söylediğiniz şey benim için kabullenmesi zor olan bş durum. Bilin istedim.
Eleştirenler aynı şeyi yaşamadan bilmezler , senin ne kadar içten fedakarlık yaptığın ve içinin ne kadar yandığını senden başkası bilemez
Ama geçecek , inşallah senin karşına kıymetini gerçekten bilen karşılıklı aşk yaşayıp yuva kurabileceğin bir sevgili çıkar

Eleştirenler aynı şeyi yaşamadan bilmezler , senin ne kadar içten fedakarlık yaptığın ve içinin ne kadar yandığını senden başkası bilemez
Ama geçecek , inşallah senin karşına kıymetini gerçekten bilen karşılıklı aşk yaşayıp yuva kurabileceğin bir sevgili çıkar
[/QUOTE]

teşekkür ederim inşallah.

[/QUOTE]
Teşekkür ederim

anneler.. öyle anneler var ki, doğurdular diye onların malı oldu sanıyorlar çocukları, hür iradesine, kendi vereceği kararlara karşı çıkıp kendi doğrularını dayatıyorlar, zorbalık yapıyorlar. kendi bencillikleri uğruna... hakka giriyorlar. bu kafayla o kadın değil seni başkası da olsa istemez, oğluna aşık analar var ya böyle... gelini kıskanan cinsten. oğlum ölene dek benimle dursun.. seni öyle iyi anlıyorum ki, verdiğin emekleri, hayallerini.. 'boşunaymış, değmezmiş' hissi. yıpratma kendini, ilerde de bir ömür anasını alır koynuna yatar artık böyle bir sevgiyi bir çırpıda silip atacak kadar bağımlıysa o kötü annesine.

siz şaka mı yapıyorsunuz ya? doğurdu diye hayatına müdahale etme hakkına, böyle domine etme hakkına sahip mi yetişkin bir insanı? neyle neyi kıyaslamışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…