Bak kendi agzınla söyledin “güya” diye. Demek ki sevmiyormus seni. Ayrıca neden seni anlamıyorum? Gayette cok güzel anlıyorum 5 yıllık iliskim bitti keske içim parçalansaydı, sadece içim degil saglıgımdan da oldum. Yani yeryüzünde bunu yaşayan tek kisi sen değilsin emin ol. Ben 5 yıllık iliskimi maziye gömeli 5 yıl oluyor. Adam sana koca bir bahaneler sunarak terketti. Senin krizlerin, cinnetlerin, mesaj atmaların emin ol onu daha cok sogutacaktır. Eğer gerçekten pişman olmasını, dönmesini istiyorsan ortadan yok ol. Öyle bir yok ol ki en sonunda kafasına dank edip bu nerelerde ne yapıyor diye seni aramaya koyulacak. Merak’ın insana yaptıramayacagı bir sey yok. O adamı bu hale getiren sensin, bunu kabul et. Öyle bir hale getirmissin ki yüceltmissin yani adamı. Dediklerimi uygula, dayan, kafanı meşgul et. Meşgul ettikce zaman gectikce her seyi daha sağlıklı sekilde anlayıp farkına varacaksın zaten. Hatta bol bol buraya yaz. Bizler varız, konusuruz, dertlesiriz. Yeter ki yorumları dikkate al.