4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de bir oğlum var empati yapmaya calıstım.

1.Şimdi oğlum neden sevgilisinin olduğu şehirde olsun ki ? ( daha nişanlı değilsiniz evli değilsiniz)

2. Oğlumun sevgilisi hakkımı ailene de helal etmiyorum diye mesaj yazsa “hayırdır canım ben 23 senelik anasıyım sen 4 senelik flörtüsün derim.

3. Oğlum illa orada yaşamak istiyorum derse de saygı duyarım.
Sanırım erkek arkadaşınız annesini bahane etti. Bence ayrılmak için böyle bir neden uydurduğunu düşünüyorum.

1-Ama evlilik düşünüyor sonucta.Evlense de dizinin dibinde mi olacak?Hemen evlenmeyecekse annezinin yanina yine donsun hadi, niye ayriliyor uzak mesafe iliskisi yasayan cok var.2-Annesi yuzunden kizi birakiyorsa ah etmeye hakki var bence.Onunki de can.
3-Diyecek birseyim yok normali bu.Ha istemeyebilir razi etmeye calisabilir biraz yanında kalsin istiyor olabilir belki hassas bir insandir ihtiyaci vardir birsure burasi normal duygular (boyle dizinin dibi bir annenin gelini olmak istemezdim)ama felc inmesiyle tehdit etmesi hayatina el koymak.Bir anne olarak ben de yapsam durum bu olur.Her anne bukadar yanında istemiyor.Ailesinden uzakta calisan cok insan var.

Son düzenleme:

teşekkür ederim benim düşüncelermde aynen buydu.. geri gelicem diyip gidip birden gelmicem diye tutturması beni çok yaraladı. Her insanı yaralar..annesi olması her haksızlığı yapabilir anlamına gelmiyor maalesef.. döktüğüm gözyaşlarını bir ben biliyorum. Sonuçta bende gelecek düşündüğü evlenicez dediği kızdım. Kendide evlilik düşündüğünü biliyordu oğlunun.

.

oğlu burada yaşamak istediğini güya söylemiş ama cevabı ölsemde artık birleşemezsiniz olmuş. Ayrıca oglu sadece benim için burada değildi. İşi burada. Kendi memleketinde daha önce denedi iş bulamadı.

bencede ayrılmak için bahaneymiş. Hazır uzaktayken ayrılıyım demiş engelledi heryerdnede zaten.ne arayabilsin ne sorabilsin diye..

kabul etmemem gerektiğini bildiğim için bukadar acı çekiyorum zaten.. tamamen unutmam gerek biliyorum. Gelse affetmicem yani. Ama ne yalan söyliyim pişman olmasını çok istiyorum içim ancak ozaman soğur. O zamanbende söylemek istediklermi söyleyip tamamen köşeme çekilmek istiyorum.

artık yazmıyorum zaten. Teşekkür ederim desteğiniz için..

Tabi ki istiyorsa istediği şehirde yaşayabilirler fakat ben sanki erkek arkadaşın orada yaşamak istemediği kanısına vardım ya da öyle hissettim diyeyim. Gerçekten ama gerçekten bu ilişkiye devam etmek isteseydi bi şekilde ikna ederdi annesini ya da ikna etmeden de kiz arkadaşının Yanında devam edebilirdi diye düşünüyorum. Sanki annesini bahane etmiş gibi.

Anneler de zaman zaman oğlunu ya da kızını yanında görmek isterler, ihtiyaç duyarlar özlerler. Tabiki uzakta yaşayan , çalışan çok insan var dediğim gibi oğlumu bende Yanımda isterim . İhtiyacı olduğunda ya da ihtiyacım olduğunda hemen koşayım yanına isterim.

Konu sahibesi erkek arkadaşına hakkını helal etmeyebilir ah edebilir fakat annesine böyle birsey demesi doğru değil bana göre ki sonradan gönderdiği özür mesajlarından da bu anlaşılıyor.

Daha detaylı yazdım başka bir üyeye.
Bana sevgiliniz annesini bahane etmiş gibi geldi.
Ama ben de bir anneyim gönül isterdi evladıma yakın olayım. Tabi ben farklı bir yerde yaşamak istiyorum anne derse de saygı duyarım.

Haksız olduğumu düşündüğüm için atmadım o mesajı. Mesaj atmadın diye suçlanmamak için attım. Haksız değilim kesinlikle. Annesi ayırdı bizi, kendini acındırarak oglunu yanında tutmaya çalıştı. Hakkını helal etmemekle evlatlıktan red etmekle tehdit etti. Yeni gelin adayının iyi olucağı ne malum? Ben kötü bir insan kötü bir kız değildim. Biraz vefa olsaydı ogluna yaptıgım iyilikleri kendide çok iyi biliyor, olgunca cevap yazardı. Ogluna tercih hakkı bırakmadı. Hakkıms girmiş olmuyormu? Helal etmedim bende o hakkı ve etmicemde. Çünkü kendi evladı yanında kalsın diye başka bir ailenin evladını beşdkkda harcadılar. Anne olması bu gibi haksızlıkları yapmasına hak vermez. Benimde abim başka şehirde, annem bi iki defa gel istersen dedi o ben burda mutluyum diyince biz öyle kabullendik. Çünkü o bir birey. Kendi hayatı var. Ha erkek arkadasımında hatası bunu bahane etti ben salak biri değilim zaten anlıyorum. Ayrılmasına kılıf oldu. Maalesef ben böyle bir insana emek vermişim..

Gercekten yazarken kelimeleri seçerek yazıyorum sizi incitmek istemiyorum ama erkek arkadaşınız gerçekten bu ilişkiye devam etmek isteseydi ne yapar ne eder yanınıza gelirdi. Erkek arkadaşınız 23 yaşında bir birey kendi aklı mantıgı var. Seçim yapmadan da bu krizi yönetebilirdi. Annesini ya da sizi seçmeden de idare edebilirdi. Sizin yanınıza gelirdi annesi biraz küser kızardı ama sonra yine yumuşar affederdi oğlunu. Anneler evlatlarına kıyamaz.
Annesini bahane ederek ayrılmayı seçmiş erkek arkadaşınız malesef ki...

Biliyorum yeni yeni idrak ediyorum zaten.. bi insana istemediği hiçbirşeyi kimse yaptıramaz. Fırsattan istifade bıraktı beni. Kaçtı kurtuldu işte. Allaha havale ettim ben.. o aileyide o evladıda.

Sizi cok iyi anliyorum 10 yıllık iliskim bir telefon konusmasiyla bitti. Hem de aileler tanismisken ben nişan hayalleri kurarken. Şu an kabullenememeniz, bunu kendinize yedirememeniz normal. Zamana ihtiyaciniz var günler aylar sonra daha az akliniza gelecek. Ben şu an her aklima geldiginde hakkimi helal etmesemde, allaha havale etsemde olmadigi icin ilerde sukredecegime inaniyorum. Yazdiklariniza bakilirsa sizin icin de hayirlisi ayrilmanizmis. Siz de aslinda onun sizi ve sevginizi hakketmedigini anladikca durumu kabullenip daha az acı cekeceksiniz. Ne demisler bazi iyi seyler daha iyisi olmasi icin biter.

zamanla elbet kabullenirim tabii.. ama hep yanlarına mı kalıyor yaptıkları bukadar basitmi insanların hayalleriyle oynamak

Pişman olup size geri bile dönse bu çocuk anasının dizinden ayrılmaz anası yüzünden coook kavga edersiniz. Anneye bağlılık olur bence o çocuk birazda buyumeli yani

evet evin küçüğü olduğu için hiçbir zaman büyüdü gözüyle bakılmayanlardan maalesef.. anneside zaten hastalıklı derecede düşkün. Pişman olmasını kabul ediceğimden istemiyorum benim yaşadıklarımı yaşaması için istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…