- 9 Mart 2018
- 99
- 131
- 93
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Zorla geçirelim demedi. Aksine bana gelecek vaadi verdi hayal kurdurttu. İki kişilik plan yaptık biz hep. Sankş bana geri gideceğini söylemişte ben bile bile devam ettimYo böyle bir şey yaşamadım.Zaten çocuğa haklı da demedim.Ama çocuk da tabi zorla 4 sene geçirelim dememiştir.Sonucta her sevgili olan sonuna kadar gitmiyor.7-8senelik ilişki de bitiyor.İlk kurduğunuz cümleleri anlamadım.Doğudakilerin kafasını biliyorum sadece.
zaten büyük oğlunda geldi işte. Evine bile gidemiyor. Aynı şekilde kızının evşnede gidemiyor damadından dolayı.Ilerde, bu tip ogluna takmis annelere oyle bir zilli gelin denk geliyor ki , once munis gorunup nikahi bastiktan sonra kaynananin canina okuyorlar. Bak gorursun oyle olacak. Cok dazlayan daza duser. Mustakbel gelin bunun canina okur merak etme.
Değil tabii. Sadece bukadar kolay vazgeçilmeyi haketmediğimi düşünüyorum..Tam bir ana kuzusu. Hadiii evlendiniz annesi diyecek yok sensiz yapamam benimle kalın yok sizin yanınıza yerleseyim yoksa felç geçiririm. Annesi birşey diyecek onun ağzının içine bakacak sen kendin veya yuvan için birşey diyeceksin senden kötüsü olmayacak . hayatın zehir olacak Niye kim için ne için, senden değerli mi
Ilerde, bu tip ogluna takmis annelere oyle bir zilli gelin denk geliyor ki , once munis gorunup nikahi bastiktan sonra kaynananin canina okuyorlar. Bak gorursun oyle olacak. Cok dazlayan daza duser. Mustakbel gelin bunun canina okur merak etme.
İlişki iki taraflı olur.
Tek taraf gereksiz yere hep çabalıyorsa, iyilik yapıyorsa, diğer taraf bir süre sonra buna dayanamaz ve arkadan bıçaklar. Buna “iyilik kotası” diyorum.
Annesi olmasaydı da bu ilişkide bence sıkıntı yaşayacaktınız. Hep arkasından toplamışsınız, ev bütçesi ve düğün meselelerinde ne yapacaktınız?
Bayram çok yakın fakirin yetimin karnını doyurun lütfen. ☺
ben sadece kendim için istemedim. Onın içinde en doğrusu buydu. Benimle görşmeyedebilir. Ama 2 yıl emek verdiği ve ileriyedönük yükselebileceği büyük Bir firmada çalışıyordu. Mardinde napıcak? Akşama kadar pc başında oyun oynamak? Bunun için aldı diplomayıda zaten
Sorun aslinda burada baslamis. Iliskideki rolunuzu karistirmissiniz. Siz bu kisinin annesi degilsiniz, onun icin en dogrusunun ne olacagini dusunmek zorunda degilsiniz. Hos kendisi birey olabilse zaten ne size ne annesine soz hakki tanimazdi. Siz rolunuzu karistirmissiniz ona da Istanbul'dayken annesi rolunde bir kadin iyi gelmis, sonra gercek annesinin yanina donunce size ihtiyaci kalmamis. Demek ki hayati boyunca anne boyundurugu altinda yasamak istiyor.
Siz de bundan sonraki iliskilerinizde sadece yol arkadasi olun. Kimsenin sorumlulugunu almak zorunda degilsiniz.
ona göre onun istanbula gelip çalışması em büyükfedakarlıktı. Başka bişeye gerek yoktu. Ondanda vazgeçti işte. İstediği yerde şuan. Ama kesinlikle orada mutlu olmasını istemiyorum. Dilerim çok pişman olur ama iş işten geçmiş olur
Memleketinde iş bulamamış ki ne fedakarlığı
Gören de İstanbula sırf sizin için geldi sanacak.
Annesinin yanında sıkılıp 3 ay sonra mesaj atarsa cevap dönmeyin.
Şu forumda kaynana yüzünden biten evlilik sayısı diğer tüm nedenlerin (Aldatma, dayak vs) toplamından fazla. Aile ilişkisini ayarlayamayanlar çok tehlikeli.
Yaşınız daha çok genç, önünüze daha ne fırsatlar çıkacak.
Kadir gecesinde mi doğdun kız? Bu çocuk daha kendi hayatını düzene sokamıyor. Hayatını planlayıp yaşamayı bilmiyor resmen kurtuluşun olmuş anası. Bırak anasıyla otursun bunla evlenip ne yapacaksın kadın oğlunu kukla gibi oynatır olan sana sinirlerine yıpranan bedenine olur.
23 yaş zatenhayatın sillesini yememiş bir erkek için ergen yaşı 30 yaşına geldiğinde belki sizi anlayabilir , bide annesi istemiyorsa büyük ihtimal onu seçecektir hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
üniversitede tanışıp sevdiğimiz, üni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı için ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği günü bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Çok mutluyduk biz,taakş bu virüs muhabbetlerinden ailesinin yanına döndü gelicekti. Gelicem diye görüşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hiçbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız çocugı gibi davranıyodu ogluna sürekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş üzülürsem felç geçiririm doktor öyle söyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini söyledi ve bende oksdar üzüldüm ağladımki benden nasıl vazgeçersin diye şok oldum çünkü hayallerimiz verdiği sözler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı görmüş. Biz o gün ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi söyledi. Annesi mesajı görmüi ve kesinlikle beni istemiyormuş ölene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suçlu görmememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. özür diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına göndermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye böyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok özğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kötü işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dört yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin üstesinden geliriz dedim ama o geleceğibi göremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Günlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para göndermediben para verdim.. çok kötüyim.. beni böyle beş dkkda uyduruk bişey için hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha göremicek olmakta çok koyuyo.. çok kötüyüm.. 23 yaşında bi çocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten sürekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şöyle böyle sürekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Çalışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tüm düzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri çöpe attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkça annemde baan üzülüp ağladı. Canım çok yanıyor..
Bence eski sevgiliniz annesini bahane etmiş sizden ayrılmak için. Sizi istemeyen annesi değil eski sevgiliniz. Eğer sizi sevseydi ve yine de annesi için ayrılmak zorunda kalsaydı bitiriş şekli ve sonrasındaki davranışları çok farklı olurdu. Adam bence bile isteye sizi hayatından çıkarmış ve dönüp bakmamış bile.
Sizi üzmek için yazmadım ama gerçekleri ne kadar çabuk kabullenirseniz atlatmanız o kadar kolay olur.
Alemin delisi için anneciginizi üzmüşsünüz. Neyine aglıyorsunuz kişiliği gelişmemiş insanlardan her zaman uzakdurmanizi tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
Biliyorum haklısınız ..Sizi üzmek için yazmadım ama gerçekleri ne kadar çabuk kabullenirseniz atlatmanız o kadar kolay olur.
Değil tabii. Sadece bukadar kolay vazgeçilmeyi haketmediğimi düşünüyorum..
[/QUOTE
verilmiş sadakaniz varmis öyle düşünün
Bunu size cevap vermedim size verdiğim cevapta zaten haklı olduğunuzu yazdım annenin ne tür girişimde bulunduğunu sonradan yazmışsınız benim söylemek istediğim tamamen farklıydı..Burada konu evlilik veya aileler değil. Zaten düzeni olan bir şehirdeki düzenini bozması bana göre annelik değil tamamen bencillik. O orada kalmayı zaten beş ay denedi işin hazır dediler çocukmgitti iş yok ortada yalan. İş bulun dediler bulamadılar.. yani zaten orası denendi ve olmadı. Oglum evde otursun istiyor sizce hastalıklı bir durum değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?