4 yıllık ilişkim 5dakikada bitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Koyver gitsin diyorum

Kendi değerini bilmeyen kızlara sinir oluyorum. Başka erkek mi yok canım ya? Bundan zaten hayır gelmez boşver bırak at her şeyi düzeltirim demeyi falan.. At pembe gözlüklerini yoluna bak

Zorla geçirelim demedi. Aksine bana gelecek vaadi verdi hayal kurdurttu. İki kişilik plan yaptık biz hep. Sankş bana geri gideceğini söylemişte ben bile bile devam ettim
Ilerde, bu tip ogluna takmis annelere oyle bir zilli gelin denk geliyor ki , once munis gorunup nikahi bastiktan sonra kaynananin canina okuyorlar. Bak gorursun oyle olacak. Cok dazlayan daza duser. Mustakbel gelin bunun canina okur merak etme.
zaten büyük oğlunda geldi işte. Evine bile gidemiyor. Aynı şekilde kızının evşnede gidemiyor damadından dolayı.

Değil tabii. Sadece bukadar kolay vazgeçilmeyi haketmediğimi düşünüyorum..

ona göre onun istanbula gelip çalışması em büyükfedakarlıktı. Başka bişeye gerek yoktu. Ondanda vazgeçti işte. İstediği yerde şuan. Ama kesinlikle orada mutlu olmasını istemiyorum. Dilerim çok pişman olur ama iş işten geçmiş olur

Sorun aslinda burada baslamis. Iliskideki rolunuzu karistirmissiniz. Siz bu kisinin annesi degilsiniz, onun icin en dogrusunun ne olacagini dusunmek zorunda degilsiniz. Hos kendisi birey olabilse zaten ne size ne annesine soz hakki tanimazdi. Siz rolunuzu karistirmissiniz ona da Istanbul'dayken annesi rolunde bir kadin iyi gelmis, sonra gercek annesinin yanina donunce size ihtiyaci kalmamis. Demek ki hayati boyunca anne boyundurugu altinda yasamak istiyor.
Siz de bundan sonraki iliskilerinizde sadece yol arkadasi olun. Kimsenin sorumlulugunu almak zorunda degilsiniz.

haklısınız ne diyimki kendime kızıyorum..

Memleketinde iş bulamamış ki ne fedakarlığı
Gören de İstanbula sırf sizin için geldi sanacak.
Annesinin yanında sıkılıp 3 ay sonra mesaj atarsa cevap dönmeyin.

Şu forumda kaynana yüzünden biten evlilik sayısı diğer tüm nedenlerin (Aldatma, dayak vs) toplamından fazla. Aile ilişkisini ayarlayamayanlar çok tehlikeli.

Yaşınız daha çok genç, önünüze daha ne fırsatlar çıkacak.

Kadir gecesinde mi doğdun kız? Bu çocuk daha kendi hayatını düzene sokamıyor. Hayatını planlayıp yaşamayı bilmiyor resmen kurtuluşun olmuş anası. Bırak anasıyla otursun bunla evlenip ne yapacaksın kadın oğlunu kukla gibi oynatır olan sana sinirlerine yıpranan bedenine olur.

inşallah çok mutlu olurum ve aklıma bile gelmez mutluluktan.. bidahada kimseye yaşam koçluğu yapma niyetim yok

23 yaş zatenhayatın sillesini yememiş bir erkek için ergen yaşı 30 yaşına geldiğinde belki sizi anlayabilir , bide annesi istemiyorsa büyük ihtimal onu seçecektir hakkınızda hayırlısı olsun

Bence eski sevgiliniz annesini bahane etmiş sizden ayrılmak için. Sizi istemeyen annesi değil eski sevgiliniz. Eğer sizi sevseydi ve yine de annesi için ayrılmak zorunda kalsaydı bitiriş şekli ve sonrasındaki davranışları çok farklı olurdu. Adam bence bile isteye sizi hayatından çıkarmış ve dönüp bakmamış bile.

Alemin delisi için anneciginizi üzmüşsünüz. Neyine aglıyorsunuz kişiliği gelişmemiş insanlardan her zaman uzakdurmanizi tavsiye ederim

Bunu size cevap vermedim size verdiğim cevapta zaten haklı olduğunuzu yazdım annenin ne tür girişimde bulunduğunu sonradan yazmışsınız benim söylemek istediğim tamamen farklıydı..

Detayları düşünme bile. Böyle yapıda olan biriyle olmaz. Aile sorunlu bir aile ve buna boyun eğen bir erkek var ortada. 30 yaşından önce anlamaz bazı şeyleri böyle biri. Bunla sağlıklı bir yuva olacağına inanmakta zaten pollyannacılıktan başka bişi değil..

Canım benzer bir durum ben de yaşadım ama İnan ne yaptığın fedakarlıklara değiyor ne de su an kendini üzdüğüne... zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüyorum. Ağlayıp kendini harab etme bir daha da ulaşmaya çalışma çünkü senden iyice uzaklaşır sen bekle derim bakalım eğer gerçekten seni seviyorsa sana haksızlık ettiğinin farkına varır ve kendisi sana ulaşmanın yollarını arar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…