• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayal sen nasıl yapıyorsun bu çorbayı

nurcan sağol canım sen nasılsın kızlar nasıl

şebocum doğum günün kutlu olsun şeker nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber

öğlen yemeğim,
1,5 avuç makarnayı attım suya haşladım krem peynir koydum 2 kaşık yedim çatlamak üzereyim,

fundam 6 tane yeşil soğan
1 kereviz sapıyla
1 orta boy lahana
2 yeşil biber
1 tatlı kaşığı köri(ben buna öllüğün köri deyom :))
2 domates
1 paker domates çorbası rengi ii oluyo
1 tane tavuk yada et bulyon çok çok az tuz ve kırmızı biber
düdüklüye hepsini büyükçe doğrayıp dolduruyorum,üstünden çıkacak kadar su koyuyorum ortalama hesapla kaynama süresini yumuşayana kadar diye düşünüp altını kapatıyoryum
biraz ılıyınca robottan çekip alıyprum bi tencereye ,
sonrada içerken katıysa içebilceğim kadar sulandırıp içiyorum gülüm,
ben bardağa alıyorum katı oluyo bazen üzerine kaynamış su döküyorum ılıyo içiyorum...

valla elime bir kitap tutuşdurdu kardeşim süper bişi ya cayip sardı beni alacakaranlık kitabın adı 4 serisi var ben birincideyim bizimk 4. kitabın türkçeye çevrilmesini bekliyor salak bir günde bitirmiş bir kitabı 400 sayfa manyakmısın diyom abla nafim bırakamıyorum diyor....

bende bu aralar ona sardım ses çıkmazsa benden bilinki alacakaranlıktayım

bana der çetelere falan sardı diye kitabın adına bakın ALACA KARANLIK kurtlar vadisinden çıkmış gibi,
bende çetedeyim otel aldım demin kiraları topladım 12milyon dalırs param geldi gidip 15melyon dalırsa alışveriş merkezi aldım,
az kaldı uzi alcam humer la haha,
ahleyarim nerdesin anam çetde şahnur özge betüş aldı gidiyo sen yoksun :roflol:... :roflol:...

Cadııııı zatı canım sıkkın aldım dıe kızdırma benı yolarım valla saÇını baŞını
:jeyyar: bak beni tetiklemiyon diyodun .....lülülülülülü nan ben haftalardır alıyodum senin saçınımı yoldum . :dilcikar::roflol:Şeniz ALACA KARANLIK KARUSU ....

anam hayal :nazar: sen bu gidişle hepimizden önce mezun olursun...

juju alacakaranlık haaa bende kitap okumayı çok severim uzun zamandır roman okumadım bir tane okuyayım bende ya....

bende çok severim en son işe ilk girdiğimde sıkıntıdan ve mecburiyetten bigünde 500 sayfa okumuştuım bidada okumadım ders kitapları hariç hahaha...

Selam kızlar.

Sabah önenli işlerim vardı, dışardaydım, Şahnurcum yazmasa unutmuştum.(Saol şekerim) Geç bildirim için özür valla.

Kızlar d. günüm 2 nisan:) Yaşlanmama var daha. Şahnurcum yanlış hatırlamış sanırım.

Hayal tebrikler canımcım. 1,5 kg. iyi valla.

kızlar elmelı çaydan 1lt oldu wcden beri gelmiyorum:)))
5-6 tanede maviyeşilin çizi gibi büsküvisi var ondan yedim daha yemek istiyorum inanın zor duruyorum...

Bır adet pıko ve bır ıfncan tÖrkıŞ kahve ıÇıyorum Şımdı......

AkŞama ıÇlı kÖfte var kıslar napacam bılemıyorum yıyemem deıyemem ama abartmamaya ÇalıŞacaĞım

valla elime bir kitap tutuşdurdu kardeşim süper bişi ya cayip sardı beni alacakaranlık kitabın adı 4 serisi var ben birincideyim bizimk 4. kitabın türkçeye çevrilmesini bekliyor salak bir günde bitirmiş bir kitabı 400 sayfa manyakmısın diyom abla nafim bırakamıyorum diyor....

bende bu aralar ona sardım ses çıkmazsa benden bilinki alacakaranlıktayım
canım ben onun 3 kitabuını da aldım ama daha başlamadım şimdi masumiyet müzesini okuyorum fırsat nbuldukça bi de olasılıksız

bana der çetelere falan sardı diye kitabın adına bakın ALACA KARANLIK kurtlar vadisinden çıkmış gibi,
bende çetedeyim otel aldım demin kiraları topladım 12milyon dalırs param geldi gidip 15melyon dalırsa alışveriş merkezi aldım,
az kaldı uzi alcam humer la haha,
ahleyarim nerdesin anam çetde şahnur özge betüş aldı gidiyo sen yoksun :roflol:... :roflol:...
yaww kocam ültimatonu çekti fazla kaptırdın kendini diye o yüzden artık fazla girmiyom

Selam kızlar.

Sabah önenli işlerim vardı, dışardaydım, Şahnurcum yazmasa unutmuştum.(Saol şekerim) Geç bildirim için özür valla.

Kızlar d. günüm 2 nisan:) Yaşlanmama var daha. Şahnurcum yanlış hatırlamış sanırım.

Hayal tebrikler canımcım. 1,5 kg. iyi valla.

şebom şekerim ben bugün sandıydım neyse erken bi kutlama oldu

Şebom doĞum gÜnÜn kutlu olsun gÜzelım.....

Valla Şahnurum ben kıtap okumayı severım dan brawn kıtaplarını okumuŞtum ben bÖle serı gıbı arka arkaya baya kaptırıyorsun buna da baŞladım ılk ıkı kıtap elımde 3. De kardeŞımde okusun vercek son 10 sayfa kaldı dıyordu....

selam kizlar gelemedim valla bilmiyorum ne diyecegimi gitmiyo bu kilolar üstüme yapisti valla okadarda dikkat etim normal yedigimden dahada az yedim bu hafta ama genede tik yok valla napacam bilemiyorum kafayi yiecem yakinda ben

neyse hayalim tebrikler anam gelemiyomda cete savaslarina ya bugun oturamadim basina ondan canimbenim

selam canlar topik sessiz sakin kalmış:) fundam iyidir canım valla kızlarla alışverişteydik . hepimize ii geldi . geldiğimde annecim evdeydi. yeni yolladım size bakmaya geldim
juju alacakaranlığı bende kızımda okumayı çok istiyoruz . cumartesi dost kitabevine gidip alıcam her okuyan müptelası oluyomuş..

günaydınlaaar ey 4.takım sessizliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
ay her cumartesi ürküyorum korkuyorum bizim topiğee girinceeeeekaydirigubbakcemile3

Back
X