Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:jeyyar: bak beni tetiklemiyon diyodun .....lülülülülülü nan ben haftalardır alıyodum senin saçınımı yoldum . :dilcikar::roflol:Şeniz ALACA KARANLIK KARUSU ....Cadııııı zatı canım sıkkın aldım dıe kızdırma benı yolarım valla saÇını baŞını
canım ben onun 3 kitabuını da aldım ama daha başlamadım şimdi masumiyet müzesini okuyorum fırsat nbuldukça bi de olasılıksızvalla elime bir kitap tutuşdurdu kardeşim süper bişi ya cayip sardı beni alacakaranlık kitabın adı 4 serisi var ben birincideyim bizimk 4. kitabın türkçeye çevrilmesini bekliyor salak bir günde bitirmiş bir kitabı 400 sayfa manyakmısın diyom abla nafim bırakamıyorum diyor....
bende bu aralar ona sardım ses çıkmazsa benden bilinki alacakaranlıktayım
yaww kocam ültimatonu çekti fazla kaptırdın kendini diye o yüzden artık fazla girmiyombana der çetelere falan sardı diye kitabın adına bakın ALACA KARANLIK kurtlar vadisinden çıkmış gibi,
bende çetedeyim otel aldım demin kiraları topladım 12milyon dalırs param geldi gidip 15melyon dalırsa alışveriş merkezi aldım,
az kaldı uzi alcam humer la haha,
ahleyarim nerdesin anam çetde şahnur özge betüş aldı gidiyo sen yoksun :roflol:... :roflol:...
Selam kızlar.
Sabah önenli işlerim vardı, dışardaydım, Şahnurcum yazmasa unutmuştum.(Saol şekerim) Geç bildirim için özür valla.
Kızlar d. günüm 2 nisan:) Yaşlanmama var daha. Şahnurcum yanlış hatırlamış sanırım.
Hayal tebrikler canımcım. 1,5 kg. iyi valla.