• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şebomm saĞol walla ateŞı dÜŞmÜyo boĞazları o bıÇım ŞıŞ...

Demın aradım annem dıyo ne yapam ben alev alev hala off sıkkınım walla bÖyle durumlarda hıÇ ÇalıŞasım gelmıyo ıŞım olmasa ızın alıcam ama gÖz gÖre gÖrede ızın ısteyemem kı ıŞ Çok

günaydınlar

şebom canım iyiyim sen nasılsın inşallah kardeşinin durumu düzelir en kısa zamanda

hanifem geçmiş olsun nasıl şimdi peki oğluş

hayalcim kolay gelsin iyi çalışmalar

izmirlim ne güzel kahvaltın afiyet olsun

şahnur kamer nur juju nurcan pınar nasılsınız bakalım??

esracım evet işlerin artacak ama şükür ki sen yoksun çıkanların içinde ...

hafta sonum cozutmakla geçti (kızartma yedim tatlı falan yemedim)of offf
hepinizi öptüm

Kızlar unutmadan sÖylıyım bende perŞembe gÜnÜ sınavsız geÇıŞe baŞvurdumm bakalım artık ılk Önce 2 yıllık yazmak ıstıyorum sıkılmıyım dıe...bende ders ÇalıŞanlar kervanına katılabılırımm yanıı :)

şebomm ne oldu kardeşinee malımm geçmişi okuyamadım arkadaşım

fundacımm walla ateşi çıkmış yinee... sen nasılsın arkadaşım...

jujummmm görüşemedik canımm

şebom Allah yardım etsin tatlım inş düzelir durumları ama hayırlısı be tatlım,
Allah haklarından hayırlısını verisin inş hayırlı olan düzelmesidir yuvası dağılmaz gülüm,
ben derse dönem hade üite bitti değerleme testine geçip bakcam şimdi o arada geleyim dedim bi...

hanifem iyiyim canım sağol senin tickerın çok motive ediyor beni kaç ayda verdin bu 16 kiloyu canım?

bu arada sabah klasik kahvaltı ekmek peynir çay
arada 3 galeta yedim
öğleyi bilmiyorum daha

herkese günaydın bol kalori yakacağınız bir hafta olmasını diliyorum tabii sağlıkla
hastası olanlara acil şifalar diliyorum a.s.

fgülercim ben okumuştum etkili bi yöntem gibi
bundan sonra abarttığım günün ertesi günü hemen bu yöntemi uygulamayı düşünüyorum keşke bu yöntemi daha önce biliyor olsaydım CADIARZU

hanifem iyiyim canım sağol senin tickerın çok motive ediyor beni kaç ayda verdin bu 16 kiloyu canım?

bu arada sabah klasik kahvaltı ekmek peynir çay
arada 3 galeta yedim
öğleyi bilmiyorum daha

KIZ BURDA EN SON MOTİVASYON SAĞLAYACAK KİŞİ BENİM CANIM...BENİM 1 SENEYİ ÇOKTAN GEÇTİ BİLEE YERİMDE BAŞKASI OLSA ÇOKTAN GİTMİŞDİ....BEN İSTİKRARSIZIM CANIM 2 İLERİ Bİ GERİ HESABI :roflol:

abartın aman abartmayın yöntemde aramayın kardişim :)))...

:roflol::roflol:
cadı bırakda abarttığımızda sığınacağımız bi yöntem olsun kendi kendimizi teselli ediyok işte kaydirigubbakcemile3

hayalim ben 13 günde 2 şer cm incelmişim sositososito ama kiloda tık yok delikafadulden

esmeralda bende önceleri öyleydim mehter takımı yürüyüşü gibi 2 ileri 1 geri delikafadulden ama şimdilerde oda yok ne ileri ne geri yerimizde sayıyok bakim a.s

hayalim niye sıkılıyonkine bak hem seviyon hem seviliyon :nazar: maşallah Allah bozmasın ne güzel kiloda veriyon yine :nazar: maşallah bahar geldi çiçekler açtı (ilkokulda bağıra bağıra okuduğum şiirler aklıma geldide delikafadulden ) gençsin güzelsin maşallah fıstık gibisindir eminim eee daha ne olsun ama bence senin sıkıldığın konular bunlar deil deilmi sen derslerden sıkılıyon herhalde çalışmak zor geliyo herhalde ama tembellik yok çalışacan dersleride inşallah tıkır tıkır verecen :lepi:
benim kıslarda öle valla patlamaya hazır bomba gibiler bişe diyemiyom hemen odalarına kaçıyorlar küçük sınava hazırlanıyor bu sene bakalım ne yapacağız hayırlısı olsun herkes için
bak aslında en sıkıntılı olan benmişim bi dokundun bin ahh işittin umarım kızdırmamışımdır hayalim vallahi seni sevdiğim için böle konuştum hadi öptüm canım derslerinde başarılar ŞenizŞeniz

ablam o güzel dileklerinin hepsi için amin Allah razı olsun kısarmıyım aplam sağol düşünmüşün o kadar yazmışın sağol ,
inş kıslarında bende bütün öğrencilerde ii geçer girecekleri sınavlarda başarıklı oluruz inş,
aplam çok şükür yolunda herşey kilo işinden sıkıldım
CANıma dedim laha çorbası yapcam dedim yok gülüm kasma artık o kadar gitmezse gitmesin dio ama ben daha vermek istiyom apla gı ...

inşallah hayalim
azıcık sabır gidecekler inşallah ama sen kendini sıkma rahat ol geçen hafta 1.5 kg gitmişti ne güzel demekki gidiyor deilmi :))

Back
X