- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.961
Kızlar ben gidiyorum artık sonra gene gelirim.yarın işe gelmeyebilirim o yüzden işlerimi yetiştirmem gerekecek
canim dedesi ölmüstü o yü+zden gelmiyodu ama bugün gelirmi bilmiyorum gecen hafta konustuk anlattim durumu gelicem veya gelmiycem bisey demedi bana takima girer ne yapmak istedigini yazarsin dedim ama bilemiyorum
meyvenull gecmis olsun canim
semiha,caglayan,irem sizleride tebrik ediyorum kizlar valla ben bu ceren ve caglayanin metebolizmasini hayretle izliyorum :) keske bizimkide böyle calissaydi
saol canım..
haftaya gecicem hepsini dün aksamki hastalık öncesi durumdan kaybettim bu gün haftaya 2 kilonun üstünde vericem aklinialirimsmile
yasocum saol tatlım ama,biz spor yaptığımız içinde birazda böyle metabolizma hızlı biliyorsun hadi sende gel artık montiye beraber yapalım.Cerende nerdeyse monti gibi besleniyor zaten kaydirigubbakcemile2
yasocum saol tatlım ama,biz spor yaptığımız içinde birazda böyle metabolizma hızlı biliyorsun hadi sende gel artık montiye beraber yapalım.Cerende nerdeyse monti gibi besleniyor zaten kaydirigubbakcemile2
saol canım..
haftaya gecicem hepsini dün aksamki hastalık öncesi durumdan kaybettim bu gün haftaya 2 kilonun üstünde vericem aklinialirimsmile
Yasocum monti inanılmaz metabozlizma hızlandırıyor ilk yapanlarda canım. Ama yapıp alıp tekrar başlarsan eskisi gibi hızlı olmuyor. Bu yüzden Monti yi seviyorum. Yaşasın Monti :)
Şimdi bu kural ihlali yapanlar ne olacak acaba ?
Şebnem kaptan sensin kararda senin.
KIZLAR KENDINIZE IYI BAKIN BU AKSAM YOLCULUGUM VAR BU YUZDEN HAZIRLIK YAPMAM LAZIM OPTUM HEPINIZI INSALLAH BI AKSILIK BI SORUN OLMAZSA PAZARTESI GORUSURUZ opuyorumnanaktanturkbayragi
hayirli yolculuklar canim,kolay gelsin
bende yapmaya calistim 1 hafta canim ama su ekmek,peynir süt olayi uymadi bana
KIZLAR KENDINIZE IYI BAKIN BU AKSAM YOLCULUGUM VAR BU YUZDEN HAZIRLIK YAPMAM LAZIM OPTUM HEPINIZI INSALLAH BI AKSILIK BI SORUN OLMAZSA PAZARTESI GORUSURUZ opuyorumnanaktanturkbayragi
Kural ihlalleriyle ilgili herkesin her bir kural için 2. bir şansı olsun.
2. cide aynı kuralı ihlal ederse takım dışı kalır.
Cnm ekmek süt peynir olayı derken nasıl yani.
İyi yolculuklar canım.
Sen öyle diyorsan ok dir canım.
O halde haftaya liste yaparken kural ihlali hakkını kullanları da yazarım. yerimseniben
Kural ihlalleriyle ilgili herkesin her bir kural için 2. bir şansı olsun.
2. cide aynı kuralı ihlal ederse takım dışı kalır.
canim burda tam bugday ekmegini bulamiyorum kenidm yapdim oda olmadi tas gibi oldu yagsiz peynir yagsiz süt bulmak zor mesela siz hepniiz trdesiniz bi marka veriyosunuz buluyosunuz ben burda cok zorlaniyorum SIKIYA da gelemdigim icin cabuk bikiyorum demek sitedigim bu yani :)
Canım ben baştan beri normal peynir yiyorum. Yağlı yani.
Birde illa buğday ekmek yemek zorunda değilsin kepek ekmekte olur.
Sütüde içmesende olur. Ben içmiyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?