- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #18.981
Bak başla tekrar olmazsa bırakırsın. İnan çok etkisini göreceksin.
bakalim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak başla tekrar olmazsa bırakırsın. İnan çok etkisini göreceksin.
Özgecim Çağlayan ve Cerene yaklaşamam da, seni solarrım beee cicim :=)))
Kurallarla ilgili şimdi 5 kişi %1,5 dan dolayı sarı kartını aldı. İkinci kez 1 .aydan %1,5 vermezse kırmızı kartla takım dışı.
Paylaşımla ilgili bu hafta arzu ve pembepanter sarı kartı aldı .Bu haftada aynı şeklide olursa onlar içinde yapacak bir şey yok demektir.
Diyetisyen notlarım:
Kontrol olduğu için çok konuşmadık .Zaten ben yapamamıştım. Daha sık görecek .Bu diyetle alabilirdin bile deedi, verdiğim 300 gr. yağdanmış, yapsan olacak dedi.
Haftada 1 kez 1 brk süt-1 pors meyve-1/2 dilim ekmek yerine 3 top sade dondurma hakkım var.(ben koydurttum)
Bozduun 1 gün ertesi günler hiç bozmamış gibi yap, bozduğun günü telafi edersin daha az vermezsin dedi. Şimdilik spor yok önce yağları kasa çevirelim sonra dedi. 10 gün sonra randevulaştık .Hedefim 1,5 kg.
cerencim iyi yolculuklar hayatımm.
Özgecim Çağlayan ve Cerene yaklaşamam da, seni solarrım beee cicim :=)))
Kurallarla ilgili şimdi 5 kişi %1,5 dan dolayı sarı kartını aldı. İkinci kez 1 .aydan %1,5 vermezse kırmızı kartla takım dışı.
Paylaşımla ilgili bu hafta arzu ve pembepanter sarı kartı aldı .Bu haftada aynı şeklide olursa onlar içinde yapacak bir şey yok demektir.
Diyetisyen notlarım:
Kontrol olduğu için çok konuşmadık .Zaten ben yapamamıştım. Daha sık görecek .Bu diyetle alabilirdin bile deedi, verdiğim 300 gr. yağdanmış, yapsan olacak dedi.
Haftada 1 kez 1 brk süt-1 pors meyve-1/2 dilim ekmek yerine 3 top sade dondurma hakkım var.(ben koydurttum)
Bozduun 1 gün ertesi günler hiç bozmamış gibi yap, bozduğun günü telafi edersin daha az vermezsin dedi. Şimdilik spor yok önce yağları kasa çevirelim sonra dedi. 10 gün sonra randevulaştık .Hedefim 1,5 kg.
cerencim iyi yolculuklar hayatımm.
selam kızlar
ben girip tkip etmek istiyorum ama yapamıyorum bu hafta da kılomu bildireyim yarıştan cekileyim , hem kendim için hem sizin için verimli olamıyorum,
ama kabul ederseniz fırsat buldukca sizi takip edip arada yorum yazarım işe girince işten sizi daha iyi takip edebilirsem o zaman tekrar katılırım yorumunuza.
4.TAKIM CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
sebnemselayfurkan ( 68,3 / 68 /0,3 / %0,44)
hasretim34 ( 63.5/63.4/ 0,10 / % 0.18 )
dilekruzgar ( 61.5 /
semiha( 59.9/ 58.7 / 1.2 / %2.00 )
CaglayanCicek( 74.5/72.3/2.2/%2.95)
uaydın(70/
pembepanter1 ( 60.5 /
ceren06_35 (65,10/63 /2,1/%3,23 )
Applearzu ( 101,9 /101,5/ 0,4/%0,39)
İrem&Özge ( 72.7 / 72.0 / 0.7 / %0.96 )
meyvenull
[table="head"]|KK Nick|1.Etap|2.Etap|Sonuçlar|
1|hasretim34 | | 2.Etapla başlıyor |
2|CaglayanCicek |- 2.0 | -2.2 | 1. ve 2. Etap birincisi :hooray:|
3|ceren06_35 | -1.9 | -2.1 | 1. ve 2. Etap ikincisi:hooray: |
4|İrem&Özge|-0.800 | -0.700 | 1. ve 2. Etap üçüncüsü :hooray:|
5|Applearzu |+ 0.800 | -400 | 1. ve 2. Etap sonuncusuklava:|
[/table]
selamun aleyküm milleettt :)
hayırlı cumalar olsun
bu arada bugün tartıda 72 yi görmüş biri olarak gayet happy'im delikafadulden
aleyküm selam canım,sanada hayırlı cumalar olsun
hmm tardıda bugün pek artıya giden yok yaşasın 73'ten 72'iye inişte süper olmuş hani kaçamaklıda olsa güzel kilo vermişsin canım bu hafta
Özgem yarışa kaptanıda ekle hemde 2.etapla başlamış gibi olsun azıcık kızdırırız onu önümüzdeki hafta :)))
evet kaçamak çok yaptım ama dün çok yürüyüş yaptım hem sabah hem akşam 1 saat yürüdüm akşam perte çıkmış şekilde attım yatağa kendimi ve öyle yorulmuşumki bugün saat 11 de uyandım :bbo:
birdeee bugün tatile çıkıyoruuuzzz.. :teytey:
artık 2 hafta sonra görüşürüzzz..
bugünki menüm
kahvaltı 1 dl.tb ekmeği kk kadar peynir 3 zeytin şekersiz çay
ara elma
öğle mercimek çorbası salata
ara kiraz
akşam kabak dolması yoğurt
2 fincan yeşil çay 2 lt su
100 mekik 500 step yapmayı düşünüyorum...
bugünki menüm
kahvaltı 1 dl.tb ekmeği kk kadar peynir 3 zeytin şekersiz çay
ara elma
öğle mercimek çorbası salata
ara kiraz
akşam kabak dolması yoğurt
2 fincan yeşil çay 2 lt su
100 mekik 500 step yapmayı düşünüyorum...
şebnemcim 3 top dondurma için bu saydıklarının hepsinden o gün feragat edersenmi denk gelecek yoksa 1/2 dilim ekmek=3 top dondurma yada 1 bardak süt=3 top dondurma şeklindemi?