- 8 Ağustos 2008
- 35.213
- 41.899
- 1.123
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #18.281
yeşil çay mı içiyorsun canım sende o zaman ılık yapıp iç ben bu hafta öyle içiyorum artık çok sıcak baymaya başladı :)))kaydirigubbakcemile3
Günde 3 fincan içiyorum ama çok zor oluyor artık
yeşil çay mı içiyorsun canım sende o zaman ılık yapıp iç ben bu hafta öyle içiyorum artık çok sıcak baymaya başladı :)))kaydirigubbakcemile3
Günde 3 fincan içiyorum ama çok zor oluyor artık
:kedi:yasak aslnda tuzda yasak ama benm tansiyonum şekerim düşüyo kendime göre birazcık yumusattım diyeti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam tamam bidaha içmiyorum :kedi: bu sıcak yaz günlerindede çay hiç gitmiyo aslında ama napalım caya devam :kedi:
zaten uzmanlar da yazın ılık kışın sıcak içmeyi öneriyorlar canım
çok doğru yapıyosun
efet yaa 3. fincanımı bitirdim şimdi ama sıcakta cok zor gidio napalım sade sodaya alısmaya calısıcam sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sade sodanın içine 1 dl limon kat canım o zaman birazcık daha çekilir oluyor bizde mecburen sade içiyoruz :)))
Kızlar bu arada ayıptır söylemesi öğlen bir taze börülce yapmışlar var ya süperdi. Diğer yemek rosto köfteydi. Biraz suyundan eklettim varya mikemmel oldu.
Birgün biri bana rosto varken börülce yiyeceksin deseydi inanmazdım.
Kızlar bu arada ayıptır söylemesi öğlen bir taze börülce yapmışlar var ya süperdi. Diğer yemek rosto köfteydi. Biraz suyundan eklettim varya mikemmel oldu.
Birgün biri bana rosto varken börülce yiyeceksin deseydi inanmazdım.
slm arkadaşlar
takımda yeni düzenlemeler var.daha önce yapılan düzenlemeler gibi.
paylaşımın azlığından şikayetçi çoğu arkadaşlar...
ben hemen hemen her gün elimdeki imkanları zorlayarak girmeye azda olsa geçmişe yorum yapmaya çalışıyorum.
durum şu ki...
ben ev hanımıyım.evde çok düzen olmaz işte kızım uyuyunca yemeğim hazır olunca işim bitince girebiliyorum anca.
bunların üstüne eşim vardiyalı çalışıyor.onun vardiyasına göre hareket ediyorum ben...
aslında buraya zorlukla girip paylaşımda bulunmaktan keyif alıyorum...
ama bakıyorumda bu durumdan şikayetçi olanlar var...
sizde kendinize göre haklısınız aslında...
ekranın başında sürekli oturunca insan aktif olabiliyorsun ve istiyorsun ki karşı tarafta aktif olsun.kendimden biliyorum bunu :):):)
benim hakkımda şikayeti olan varsa şu anda bildirsin
ben durumumu izah ettim sizlere...
senin programın bize uymuyor derseniz ben çıkarım gruptan...
yok hayır kal derseniz de aynı olduğum gibi grubuma devam edebilirim...
ya kızlar
ben gerçekten tüm samimiyetimle açıkladım durumumu...
defalarcada bunu dile getiriyorum topikte
öyle bir an geliyor ki takımdan kopmamak için sadece menümü yazıp çıktığım oluyor...geçmişi okuyup yorum yapmak ne haddime.bilgisayarı açtığım gibi berra tepemde caillou diye tutturuyo.tuşlara basıyor.bu sefer benimde dikkatim dağılıyor ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum...
sizide engellmek istemem ama elimden geleni yaptığıma innaıyorum daha fazlasınıda yapmak için çabalarım kızlar
bende sizleri seviyorum çünkü...
ya kızlar
ben gerçekten tüm samimiyetimle açıkladım durumumu...
defalarcada bunu dile getiriyorum topikte
öyle bir an geliyor ki takımdan kopmamak için sadece menümü yazıp çıktığım oluyor...geçmişi okuyup yorum yapmak ne haddime.bilgisayarı açtığım gibi berra tepemde caillou diye tutturuyo.tuşlara basıyor.bu sefer benimde dikkatim dağılıyor ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum...
sizide engellmek istemem ama elimden geleni yaptığıma innaıyorum daha fazlasınıda yapmak için çabalarım kızlar
bende sizleri seviyorum çünkü...
menümü yazayım hemen ;
sabah 2 çilek
kahvaltı 1 dl.t.b. ekmeği,beyaz peynir4 zeytin yarım domates
kahvaltıdan sonra gezmeye çıkardım kızımı.
yeni geldik sayılır.
az önce bir kase çilek yedim.dışarda sıcaktan bunalmıştım.
ara elma yeşil çay
akşam zeytinyağlı enginar makarna salata
semiha akşam önce enginarı sonra salatayı ve yoğurdu ye makarnaya yer kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?