- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.821
canim istersen gecmisime bi bak ve kimle yarisna girdigine ona göre karar verhaha ben burdayim anacim varim her türlü yarisa:roflol:
hmm birklava:macerası yaşanıyormuş burda öyle duydum koştum geldim
şaka şaka şebnem yokmuş listede bir sorun varmı
en son yine kontrol ederim listeyi
oooo tehdit edip benim gözümü'mü korkutuyorsun kızım sen lülülülülülülülülülülülü ben varım seninle her türlü yarışa ama adil bir şekilde yok 5günde 5 kilo diyetiymiş anlamam,ortak karar verir öyle bir diyete girer yarışırım seninle....:roflol::roflol:
yok canim ben biraktim sok diyetleri zaten yapmamdaki amacimda belli e o amacda yok artik haha
oooo tehdit edip benim gözümü'mü korkutuyorsun kızım sen lülülülülülülülülülülülü ben varım seninle her türlü yarışa ama adil bir şekilde yok 5günde 5 kilo diyetiymiş anlamam,ortak karar verir öyle bir diyete girer yarışırım seninle....:roflol::roflol:
Korktun tabi demi seni gidi seni merak etme kız seni hezimete uğratmazdım biraz fark atar bırakırdım diyeti lülülülülülülülülülülülü
ayni zamanda yapacagim diyette belli benim belki arada degisiklikler yaprim kahvaltida aksamada yogurt eklerim filan yani yazmistim hani sabah kelogs ögle et salata aksama sebze bilmem hatirliyomusun
haha güleyimde bosa gitmesin bari benmi korkacam sen daha tanimiyon beni bacim ama sorun degil tanisiriz :jeyyar:
bu arada dün yaslardan konusulmus bende 85 dogumluyum 15 mayis :)
ay ay ay havaları yesinler kız senin.... merak etme bende gözü karayımdır,sporla bu işi güzel götürürüm tatlım :roflol:
Şaka bi yana canım sen artık gerçekten şok diyetler yapmadan hayatına devam et,çok sık diyet değiştirdin çünkü metabolizman iyi dayandı çok tan iflas etmesi gerekirdi yoksa :roflol:
Adaşız canım desene ama ben senden büyüküm....
yok canim ya zaten sok diyet yapacak bi durumum yok artik bu halimden memnunum cok sükür bir daha türkiyeye 9.ayda gitcez acelem yok 9.aya kadar 50 kilo bile olurum :)
Kızlar alemsiniz güldürdünüz sabah sabah :roflol:
Ben yarış yaparsanız eminim Çağlayan kazanır anam hırs yaptı hatun fena koşuyor hedefe.
Yaso sen daha ye anam çuklatları börekleri :mymeka:
Bu arada ne yaşlı benmiyim leynnnn 83 lüyüm de sengözlerimebaksanab
sositososito gidiş zamanın belli peki dönüşünüz ne zaman olacak tatlım,uzun mu kalacaksınız türkiyede turkbayragi
Kızlar alemsiniz güldürdünüz sabah sabah :roflol:
Ben yarış yaparsanız eminim Çağlayan kazanır anam hırs yaptı hatun fena koşuyor hedefe.
Yaso sen daha ye anam çuklatları börekleri :mymeka:
Bu arada ne yaşlı benmiyim leynnnn 83 lüyüm de sengözlerimebaksanab
ablaaaaaaaaa :roflol:
anam şimdide sana mı abla diycek kızz yok sa :roflol::roflol:
Yıllardır aradağımm kayıp kardeşimi buldum yaso canım benim :roflol::roflol:
5 hafta ins canim arabayla gidip gelcez ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?