- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #17.781
24 tatlım 1 yas kucugum senden :tomato:
sen 86'lı ben 85'liyim o zman canım
ay olarak ne zaman ben ocak doğumluyum 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 tatlım 1 yas kucugum senden :tomato:
sen 86'lı ben 85'liyim o zman canım
ay olarak ne zaman ben ocak doğumluyum 28
25 agustos canım daha 24 ama hep 25 e gırcem dıyorum yasımı buyutmeyı sevıyorum ben heryıl 1 fazla gıdıyorum canım-tatlicadiarzu-
lülülülülülü bende hep küçük söylerim yada yaşın kaç dendiğinde 85'liyim canım der geçerim...
Eşimle aramızda 6 yaş var bizim ben ondan daha genç olmak için çabalıyorum işte,aslında eşime baksan 25 yaşında delikanlı gibi ayyyyy çok seviyorum onuda bu arada çok özledim bugün görüşemedik hiç...çok tuhaf ama aynı iş yerindeyiz ama yüzümüzü bile göremiyoruz ohaoldumsmile
benımde esımle aramda 3 yas var canım 83 lu o da bak esım dedımde aklıma geldı ahh ahh bende bosyere kırdım valla bende ozledım sımdı kocısımı ınsan evlendıkten sonra bı baska oluyo demı tatlım daha cok baglanıyo bırbırıne gamyoncuiremsu
evet ya insan nişanlıyken hayaller kuruyor evlenince böyle böyle yaparız,diye hayaller kuruyor evlenince ben ilk bir kaç ay adapte olamadım,gece dışarı çıkıyoruz hep diyorum ki zamanlı dönelim eve eşimde diyorki neden geç kalmayalım diyorum oda diyorki aşkım evliyiz artık ikimiz varız sadece gezebiliriz istediğimiz kadar.Çok seviyorum ben onu bir başka alemde yaşıyorum sanki onunla çok mutluyum iyi ki eşimle evlenmişim diyorum opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
allah mutlulugunuzu daım etsın tatlım hayatım ben cıkıyorum sırkette kımse kalmadı guvenlık benım cıkmamı beklıyor adama yazık cıkayımda o da evıne gıtsın barı opuyorum tatlım senı kendıne ıyı bak yarın gorusuruz tatlımmmolumunekankayizsmile
Kızlar ben kaçıyorum öptüm sizi.
Çiçek bizimde yıldönümümüz 21 Haziran canım o gün nikahlandık kocişkomla. Düğünümüz 30 haziranda oldu ama opuyorumnanaktan
4.TAKIM 157,ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,3 /
fguler ( 92 /
hasretim34 ( 62.4 /
dilekruzgar ( 61.5 /
semiha( 60,8 / 60.2 / 0.60 / % 0.99)
CaglayanCicek( 77,9 /
uaydın(74,7/
pembepanter1 ( 60.5/
CGDM85 (70,9/
ceren06_35 ( 68/2.
Applearzu (103/
İrem&Özge (73.5 / 73.5 / 0 / % 0)
Aşk rüzgarları uçmuş kızlar burada akşam maşallah.
Çiçekim biz hep 30 haziranda kutlarız. Çünkü o gün gerçekten evli olduk. Düğünden sonra geçtim ben evime yani. O gün çıktım baba evinden.
Banuşkom süper valla fasıl falan ohhh. Biz muhtemelen evde oluruz.