- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #17.761
az kaldı hayatım sende gideceksin tatile sabret birazcık daha :))
Ben tam sahil kasabasında oturuyorum canım evim sahil kıyısında 3 sokak arkam deniz,evimin ön kısmında hemen özdilek var,şehir merkezinede yakınım,bugün burasıda sabahtan kapalıydı ama şimdi çok güzel sabahtan eser yok...
Evlenmeden önce yaşadığım yerde yeşil alanı bol olan yerdi zaten,evimizde bahçeli tek katlı bir evdi,şimdiki evim apartmanda ama kimseyi tanımıyorum ve kiracıyım en kötüsü,eski mahalledeki gibi komşuluk git gel ilişkileri yok burada maalesef...
ohh ne guzelmıs valla yesıllıgı oyle severımkı anlatamam canım bende apartmanda oturuyorum komsuluk yok gercekten sadece karsımda oturan teyze arada bı selam verıyo o kadar zemın katta oturan bır kadın var o da yenı evlenmıs benden 1 hafta once gelmıs apartmana delı oluyorum ona bızım sıtenın ıcınde park var bende ısten donuyorum o da orda oturuyor bagırarak yanındakı kadına dıyorkı prensesler ıslerınden donuyolar bızde oturuyoruz boyle parklarda bızım oyle modern kocamız yokkı bızı ıse gondersın boyle kendını prenses sananları kocaları kafalarının ustunde gezdırıyo demezmı butun sınırlerımı bozdu salak