- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.621
Günaydın 4.takımın güzel ve çıtır olma yolunda hızla ilerleyen zarif bayanlar,
nasılsınız.dün hepicinizine tatildi ben bekledim buralarda sizlerin gelmesini boshayallersmile
Hemen dünkü menümü yazıyorum ve kaçıyorum.....
Kahvaltı Öncesi
1greyfurt,1portakal suyu
Kahvaltı
Aknaz peynirli tost,
(yanında yeşillik yiyecek kadar vaktim olmadı,müdürlerim erken geldi çünkü)
Öğle
Kuru fasulye,salata ve ayran
Ara
4 t.kayısı,1 avuç kiraz
Akşam
Ton balıklı salata,peynir.
bir kase Çilek
Su:3.0lt - 3 kupa yeşil çay
Spor : 10 dk bisiklet , 5dk aerobik hareketler
(çok yorgundum yapmaya üşendim açıkçası)
günaydın kızlar
kahvaltım
2 dilim k.ekmek kk kadar peynir,2 zyetin bir bardak şekersiz çay
ara yeşil çay
öğle tarhana çorbası salata
arada dışarda olacağım.berra nın doktor kontrolü var
akşam ızgara köfte az makarna salata
yeşil çay
2 lt su
100 mekik
100 stepper
100 bel çevirme
günaydin kizlar, ben ucmus durumdayim yatip kalkip gittigim günün hayalindeyim ucaktan iniyorum valizimi alip annemle babama dogru yürüyorum ve anacigima kocaman sariliyorum off köpek gibi özledim resmen..
bu arada facede hesabinz varmi sizin varsa özelden msj atinda ekliyim sizide :)
kıyamam sana bende aılemden uzaktayım senı cok ıyı anlıyorum tatlım zemuszemus bır an once kavusursun ınsallah tatlımkaydirigubbakcemile ben face kullanmıyorum tatlımsempatiksalakcinni
tesekür ederim canim,tam 2 sene oldu ya,bide su volkan cikti basima ödüm kopuyo bisey olcak diye,senide Allah kavustursun canim
Günaydın tatlım nasılsın,özledim valla hepinizi topik çok boş kaldı sizler yokken....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydin kizlar, ben ucmus durumdayim yatip kalkip gittigim günün hayalindeyim ucaktan iniyorum valizimi alip annemle babama dogru yürüyorum ve anacigima kocaman sariliyorum off köpek gibi özledim resmen..
bu arada facede hesabinz varmi sizin varsa özelden msj atinda ekliyim sizide :)
Kızçeler sizleri burada görmek ne kadar güzel,topikte çiçekler açtı :)))
cerenim menün çok güzel canım afiyet olsun,dün nasıl geçti ben akşama kadar işteydim boş boş oturdum durdum((
yasemin bende face kullanmıyorum canım şirkette'de yasak canım...
applearzu kilo vermene sevindim canım hadi bakalım diyetisyen dönüşünde sonuçları bekliyoruz artık
gunaydın kızlar nasılsınız
bu sabah 101,7 yi gordum tartıda super sevindim
13:30 da da diyetisyen kontrolum var bakalım ne kadar yag vermişim gelince yazarım size
yalnız kaçamak yapmadan duramıyorum
dun aksam meyve ve sutumu yemedim dondurma yedim yerine
kaçamaksız bir gun olmuyor nasıl bas edeceğim bilemiyorum
ama dun sporumu da yaptım bugun de 1 saat yuruyeceğim
gelince yazarım size opuyrum hepinizi
saol canım dun gezdık bıraz ıste canım 44 beden gıyen ben 40 beden pantolon aldım cok sevındım:lepi:
süper tatlım kaydirigubbakcemile5 demekki spor ve rejim baya güzel gelişmelere sebep oldu tatlım...2 beden incelmiş olmuş süper bir haber bu ehh sana artık mezuniyet yakışır tatlım,:lepi::lepi:
saol canım dun gezdık bıraz ıste canım 44 beden gıyen ben 40 beden pantolon aldım cok sevındım:lepi:
38 bı gorsem baska bısey ıstemem canım kaydirigubbakcemile5 sende dun nobet tuttun herhalde canım ısyerınde keske erken btseymıs ısın bı tatıl yaptırmadılar sızesempatiksalakcinni
tesekkur ederım canımCerencim valla bravo. İki beden birden gitmiş harikasın.
a.s.
8 kılo versem yeter dıye dusunuyorum canım 60 ıyı gıbı gelıyo canım bana 50 lere ınmek ıstemıyorum yanı canım cunku boyum 60 lı kıloları kaldırıyor tatlımgörürsün tatlım görürsün ne kadar kaldı şimdi senin hedef kilona
baya olmus senın canım benım volkandanda korkma hıcbırsey olmaz allahın ıznıylezemuszemus
İyiyim hayatım ama çok üşüyorum hava çok soğuk sen nasılsın.
Günaydın canım.
İşallah sağ salim kavuşursun ailene.
Ne zordur kimbilir hasretlik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?