- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.441
Günaydın kızlar.
Öncelikle Çağlayancım istemeden de olsa Cuma günü seni zor duruma sokmuşum, kusura bakma tatlişim. ama gerçekten kötüydüm ve kurum aracı bırakacaktı eve, bekleme şansım yoktu. Hiö olmazsa yarışcı var deim, oda el atmış sağolsun zaten kardeş takımların varlığı bu yüzden var.
Aslında yaseminle 2 mizin birden olmamamız dek gelmiş, kızlar sizde de bir excel dosyası olursa böyle sıkıntılar yaşamayız. Otomatik toplattırıyorsun, 1. sütüuna gecen haftaki kg. ları, 2 sütuna yeni kiloları, 3 sutuna farkları yazıp son sütuna da % leri hesaplatıyorsun, en alltta ta genel toplam oluyor.
Gönüllü varsa mail adresini özelden atsın atayım bir kaçınıza.
Bana gelince dün daha kendime geldim hep yattım, ishal bitince şimdide 3 gündür wcye çıkamıyorum kabız oldum. O yüzden biraz artıdayım ama hafta sonum diyet açısından iyi geçti, suyu biraz az içtim 2 günde toparlarım sanırım.
6. takım 10 kişiler, o bir avantaj oluyor bir kez, vee evet yüzdeler üzerinden hesaplanıyor. 6. takımı tebrik ediyorum.
Ceren3. lüğünü yazdım 2 yere, düzeltirler umuyorum, daha öncede çiğdemin listede yer alması gerekiyordu yazdığım halde, düzetilmedi.
İnşllah bu hafta 1. oluruz. Güzel bir hafta olur inş. hepimiz için.
Günaydın kızçelerim nasılsınız bakalım....geçen haftanın 2.olarak sizden bu hafta bize 1.yakışır onun için bu hafta hepinize kaçamaksız günler diliyorum opuyorumnanaktan
Cumartesi ve Pazar günü menülerimi yazıyorum
Cumartesi
Kahvaltı Öncesi
2 kivi
Kahvaltı
kk'dan biraz fazla peynir,3 salatalık
(domatesim ve ekmeğim kalmamıştı sanayide'de bunları bulmak zor böyle idare ettim )
Öğle
Pidesiz Adana , Salata, ve ayran
Ara
3 kk kayısı , 3 fındık
Akşam
1 tabak nohut yemeği,salata,yoğurt
3 badem (farklı saatlerde)
Su:2.0 lt - 2 kupa yeşil çay
25 dk spor egzersizleri
Pazar
Kahvaltı Öncesi
7 çilek- 1 bardak greyfurt suyu
Kahvaltı
1dl tam buğday ekmeği, 2 küçük parça peynir(lıght değildi az yedim onun için )
domates,salatalık,7 zeytin
Öğle
Maalesef yok dışarda atlattık,misafirlikteydim birşey diyemedim dışarda olduğumuz için
sadece eve gelince tarçınlı süt içtim oda akşam yemeğinde çok yemiyim diye
Ara
yarım avuç beyaz leblebi
Akşam
3 tane tavuk pirzola (yağsız),1 köfte (ekmeksiz),2kş salata
(bana en uygun olanlar bunlardı,salatayıda sevmedim tadı kötüydü 2kş alıp bıraktım)
Ara
3 badem
Su:1lt su - 1 bardak yeşil çay
2.5 km yürüyüş
(pazar günü ve cumartesi gününü kaçamaksız hallettim hele pazar günü çok zordu,bütün laf sokmalara ve iğnelemelere rağmen,kahvaltıda olan ve börek ve kendi yaptığım kek ve parfeden bir lokma dahi yemedim.:lepi:Not: bu sefer eşim bütün eleştirilere karşı beni savundu kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.
Öncelikle Çağlayancım istemeden de olsa Cuma günü seni zor duruma sokmuşum, kusura bakma tatlişim. ama gerçekten kötüydüm ve kurum aracı bırakacaktı eve, bekleme şansım yoktu. Hiö olmazsa yarışcı var deim, oda el atmış sağolsun zaten kardeş takımların varlığı bu yüzden var.
Aslında yaseminle 2 mizin birden olmamamız dek gelmiş, kızlar sizde de bir excel dosyası olursa böyle sıkıntılar yaşamayız. Otomatik toplattırıyorsun, 1. sütüuna gecen haftaki kg. ları, 2 sütuna yeni kiloları, 3 sutuna farkları yazıp son sütuna da % leri hesaplatıyorsun, en alltta ta genel toplam oluyor.
Gönüllü varsa mail adresini özelden atsın atayım bir kaçınıza.
Bana gelince dün daha kendime geldim hep yattım, ishal bitince şimdide 3 gündür wcye çıkamıyorum kabız oldum. O yüzden biraz artıdayım ama hafta sonum diyet açısından iyi geçti, suyu biraz az içtim 2 günde toparlarım sanırım.
6. takım 10 kişiler, o bir avantaj oluyor bir kez, vee evet yüzdeler üzerinden hesaplanıyor. 6. takımı tebrik ediyorum.
Ceren3. lüğünü yazdım 2 yere, düzeltirler umuyorum, daha öncede çiğdemin listede yer alması gerekiyordu yazdığım halde, düzetilmedi.
İnşllah bu hafta 1. oluruz. Güzel bir hafta olur inş. hepimiz için.
kızlar bugun ku menumu yazıyorum.
sandoloz+sirkeli su
sabah:
-2 dilim kepek ekmeği
-1 adet salatalık
-4 adet zeytin
-küçük parça peynir
ara : yeşilçay
öğle:
-ızgara köfte
-salata
-ayran
ara : yeşilçay+kuru kayısı 3 adet
akşam:
-1 dilim kepek ekmeği
-ıspanak yemeği
-yoğurt
yatmadan önce :1 adet greyfurt
gün içinde 2,5 lıtre su içiyorum.
70 adet mekık+aerobık hareketlerımıde aksatmıyorum.:lepi:kaydirigubbakcemile
Cerenim günaydın,terfi etmişsin bak hiçte söylemez bize mutlu haberleri Şenizkaydirigubbakcemile3
tebrik ediyorum tatlışım seni,hayırlı olsun,bu eğitmenlik işi sana çok yaradık bak bayanssulusmile
Menün süper tatlım afiyet bal olsun kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederım canım cumartesı gunu soledıler senınle paylasacaktım zaten cevap yazmanı bekledım foruma ısın vardır engel olmayayım dıye canımmm:lepi: nasıl sevındım anlatamam canım bu ısı o kadar zor bulmustumkı 2 sene ıs ıcın beklemıstım.hakettıgımı buldugumu dusunuyorum o yuzden cok mutluyum hayatım.sen neler yapıyosun tatlım nasılsın hayatımmzemuszemus
Çok sevindim canım benim ya,beklediğine değdi demekki.Yorgunum hayatım ben dün eşimin ailesinin yanına gittik,sabah 9 akşam 9 dışardaydım ve çok yoruldum ama sadece gezerken yoruldum çünkü kaplumbağa hızında yürüdüler sıcağın altında ayaklarım ağrıyor,keyfimde yok pek o yüzden tatlım:sinifsinif:
İşte malum işte pazartesi sendromu yaşıyorum resmen
sen anlat bakalım nasıl aldın teklifi bugün güzel haberler alma sırası bizde artık :lepi:
kıyamam sana sıcakta yurumekte zordur tatlım benımmolumunekankayizsmile eve gıdınce artık ayaklarını soyle uzat guzelce dınlenmene bak tatlım:lepi: cumartesı gunu gıttım işyerime müdürüm cagırdı benı yıne mudur yardımcısı olan mıray hanımın ısten ayrılacagını bu ıs ıcınde en uygun olan kısının ben oldugumu soyledı.işte ısın daha agır oldugunu belırttı.3 ayda bır polonyaya gıdıp gıdemeyecegımı sordu.bende esıme sorduktan sonra kabul ettım.ayrıca ızmırede egıtımlere gıdılecekmıs arada bır.ben ızmır olayını duyunca zaten atladım hemen ailem orda oldugu ıcın canım.su an yenı odamdayım tatlımmolumunekankayizsmile
Tekrardan hayırlı olsun hayatım...olumunekankayizsmile Şeniz sen şimdi yeni odandasın madem bunu kutlamak lazım artık hepimize bir yeşil çay ısmarlada içelim ıslatalım bu olayı diymi tatlım.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?