- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #17.441
Günaydın kızçelerim
hepinizi tebrik ediyorum bu hafta 2.olduk ama üzülmeyin bu hafta herkes güzel kilolar vardı,ümidimiz önümüzdeki hafta için liderlik olmalı bu haftaki gibi kimse bozmasın olur mu herkes sağlıklı beslenmesini devam etsin
Dünkü menümü yazıyorum
Kahvaltı
3 salatalık ,kk'dan biraz fazla peynir
(ekmeğimi yanıma almayı unutmuşum geç kaldım çünkü işe,domates'imde kalmamıştı evde)
Öğle
Yarım tabak Taze fasulye,salata ve ayran
Akşam
2 fındık - 3 badem - 4 tane yer fıstığı
4 kuru kayısı
(hepsini farklı farklı saatlerde yedim.ve özellikle akşam yemeği yemedim.Çünkü bu hafta sabahları kalktığımda hep kendimi tok olarak hissediyordum amcamın sözünü dinledim biraz aç olarak yatağa girdim dün gece..
Su: 3lt - 2 kupa yeşil çay
Spor yapmadım çok yorgundum ve erkenden yattım
hepinizi tebrik ediyorum bu hafta 2.olduk ama üzülmeyin bu hafta herkes güzel kilolar vardı,ümidimiz önümüzdeki hafta için liderlik olmalı bu haftaki gibi kimse bozmasın olur mu herkes sağlıklı beslenmesini devam etsin
Dünkü menümü yazıyorum
Kahvaltı
3 salatalık ,kk'dan biraz fazla peynir
(ekmeğimi yanıma almayı unutmuşum geç kaldım çünkü işe,domates'imde kalmamıştı evde)
Öğle
Yarım tabak Taze fasulye,salata ve ayran
Akşam
2 fındık - 3 badem - 4 tane yer fıstığı
4 kuru kayısı
(hepsini farklı farklı saatlerde yedim.ve özellikle akşam yemeği yemedim.Çünkü bu hafta sabahları kalktığımda hep kendimi tok olarak hissediyordum amcamın sözünü dinledim biraz aç olarak yatağa girdim dün gece..
Su: 3lt - 2 kupa yeşil çay
Spor yapmadım çok yorgundum ve erkenden yattım