- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #17.081
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım,ben bugün güne bomba gibi başladım inş.bütün hafta böyle devam eder.opuyorumnanaktan
Dün kü listemi yazıyım hemen
08:00
Kahvaltı
1 dl tam buğday ekmeği,domates,salatalık,peynir
13:00
Ara
1 adet yeşil elma
14:30
Öğle
Adana (pidesiz),salata,ayran
18:30
Ara
6 badem -8 fındık
20:30
Menemen,peynir,yoğurt,5 çilek
3lt su
50 dk yürüyüş,
20 dk aerobik hareketler
bugunkü menum :
sandoloz+sirkeli su
sabah : 1 dilim ekmek
1 haslanmıs patates
1 adet salatalık
ara :yesılcay
öğle :ızgara köfte + ayran + salata
ara : elma
akşam :tavuk sote + yoğurt +salata
gunde 2,5 lıtre su
bakiyim canim aksama kadar bekliycem iyi hissedersem yapicam yok hissetmessem yarina artik
bugünkü menüm
sabah
sndaloz + sirke
1 kk peynir
4 zeytin
4 çeri dom.
1 salatalık
dereotu maydonoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
ara
yeşil çay
öğlen
z.yağlı biber dolma + yoğurt
ekmek yok
ara
elma
akşam
bilmiyorum eşimin annesinde davetliyim muhtemelen karnıyarık var ama yemem çorba ve salata yemeye çalışıcam
su 2lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş + koşu + 50 mekik
Selam takım arkadaşlarım.
Cumaları tartılmayacağım için ayrılmıştım gruptan ama yine duramıyorum sık sık tartılıyorum. Bari dedim takıma geri döneyim.
Saolsun Çiçekimin de katkısı büyük.
Yeriniz varmı acep
hoşgeldin canım ya, vardır tabi yerimiz neden olmasın,yasemin kaç kişiyiz canım biz takımda bir söylesene,ireminde yeniden gelmesi bizim için büyük şans montide en büyük destekçilerimden oda benim opuyorumnanaktan
Selam takım arkadaşlarım.
Cumaları tartılmayacağım için ayrılmıştım gruptan ama yine duramıyorum sık sık tartılıyorum. Bari dedim takıma geri döneyim.
Saolsun Çiçekimin de katkısı büyük.
Yeriniz varmı acep
standart'ı 12 ama dimi,geri gelsin yaaa bir sürü takımda gidipte gelen var mesela maytap var diyer takımlarda yani 6.takım oluyor bak istersen onlara işte iremden iyisinimi bulacağız eski arkadaşımız nasılsa
Takım kurallarını biraz okudum ama birşey bulamadım ya,biraz karışık geldi bana bilen birine sormak lazım bakalım
tatlım ben bizim gruptan kendi istediğiyle çıkan irem&özgeyi takıma tekrardan alınması için uğraş veriyorum oda benim montide en büyük destekçim burda sensin orda'da o vardı.bu aralar motivasyon eksikliği var bende onu takıma çağırdım elim sopalı gel bize dedim.kaydirigubbakcemile3
ii yapmıssın tatlımkaydirigubbakcemile kıskandım sımdı bakalsanaalsanasmile
yeden tatlım ya ben senide çok seviyorum dedim ya burdaki destekçim sensin ordaki o diye bende üzülürüm ama böyle yaparsan senin yerin ayrı bende ŞenizŞenizolumunekankayizsmile
şaka yaptım şaka tatlımmmmmmmmmmmmmmm sen benı bıraksanda ben seni bırakmammmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile şaka bı yana arkadas gelırse ıyı olur buranın faydasını o da gorur.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?