saol tatlım sen nasılsın bakalım,bugünkü sonucunu merakla bekliyorum,ama bence yağdan kaybetmişsindir sen inanalım ki gerçek olsun diymi gelince yaz sonucunu bize.
Kahvaltıda eğer yumurta varsa ekmeği dengeli yeseydin,beraber yenince direk yağ olarak vucuda atıyormuş canım...
valla yagdan gitmiş 1.2 kg vermişim ama 1,6 yag vermişim 500 gr da kasım artmıs sporun etkileri dr ben 3 kılo bekliyordum ama bu da iyi pastaları kacırmasaydın iyi olurdu dedi
Çok sevindim canım,demek ki dikkat etseymişsin bu hafta güzel kilo verebilecekmisiz.Tebrik ediyorum seni,o zaman bu hafta kaçamaksız bitirde hedef kilonuda geçersin o zaman alkisalkisalkis
merhabalar kızlar
özel durumum dolayısıyla devamsızlık yaptığım için herkesten özür diliyorum. geçmişi okuyamadığım için durumumla ilgili bilgi rica edeceğim. katılımda bulunamadığım için artık grupta değilmiyim. kilo bildirimi yapıp yapamayacağım konusunda beni bilgilendirirmisiniz.***
Canım ya gelmedin diye hiç çıkarılırmı gruptan bak işte özel durumun varmış bu hafta grup zaten saldı kendini senide elemesine izin vermemiyiz yapmazda zaten canım benim.Aramıza katılmanı sabırsızla bekliyoruz.
liste konmamış sayfalara.bende bilmediğim için sadece kilomu yazıyorum.sabahtan giremem.
neden böyle oldum anayamıyorum.tam kendi öğünlerimi zorda olsa düzene koymuşken ve kendimden bu hafta çok umutluyken geri saymak bende hayal kırıklığı yaşattı.içimde neler oluyor bilmiyorum ama karnım çok şiş.aç olduğum halde inmek bilmiyor.hatta eşim bile iyice genişledin dedi bana.daha çok dikkat etmem gerekiyor sanırım.üzgünüm kızlar bu hafta için
kilom :61,9
Geçen haftaların acısı canım bu hafta azmini kırma ve gelecek haftada düzgün beslenmene dikkat et bak o zaman vereceksin aldıklarını geri tatlım opuyorumnanaktan
çağlayancığım ilgine çok teşekkür ederim. özel bi durum sebebiyle gelemedim canım. ama aklım hep burda ve sizde kaldı. bilgisayara elimi süremedim kaç gündür.
Güzel paylaşımlarda bulunduğum arkadaşımı özledim,aranıyorsunda grupta benim tarafımdan haberin olsun,tatlım bir anca gelmen dileğiyleopuyorumnanaktan