- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #16.841
tamam canım ama üzme kendini düzelir herşey
yaa ben çok sinirliyim şu anda elim ayağım titriyor resmen sinirden bizim buradaki çocuklar öldürecekler beniiiiiii alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tamam hayatım hatırladım sımdı ama yalnıs anlasılmasın ben ıyılıgı ıcın soyledımopuyorumnanaktan
tamam canım ama üzme kendini düzelir herşey
yaa ben çok sinirliyim şu anda elim ayağım titriyor resmen sinirden bizim buradaki çocuklar öldürecekler beniiiiiii alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Yeni gelen eleman irsaliye kesmiş,düzeltmesi için gittim verdim,bana diyorki eski eleman yeni eleman kesmiş ben ne yapıyım,iyide dedim eski olan sensin yeni ye sen öğreteceksin ben mi başınızda bekliyim yalnışı nasıl düzelteceğini söylüyorum işte diyorum ben yapmadım ama ne yapıyım diyor,irsaliyeye deseniz okunmuyor kaç adet verdikleri yazmıyor yaaaa sinir oldum,gittim patrona şikayet ettim bende çok mu aradınız bunu diye
işleri boyle sallıyorlar.insanı gıcık ediyolar sonra senın basına kalıyo uzme canım kendını o dengesızler ıcın:1shok:
ama o zaman dengesız beslenme oluyor canım ogunlerın bırbırını desteklemesı gerkır canım benım.
Yeni gelen eleman irsaliye kesmiş,düzeltmesi için gittim verdim,bana diyorki eski eleman yeni eleman kesmiş ben ne yapıyım,iyide dedim eski olan sensin yeni ye sen öğreteceksin ben mi başınızda bekliyim yalnışı nasıl düzelteceğini söylüyorum işte diyorum ben yapmadım ama ne yapıyım diyor,irsaliyeye deseniz okunmuyor kaç adet verdikleri yazmıyor yaaaa sinir oldum,gittim patrona şikayet ettim bende çok mu aradınız bunu diye
yok bugüne kadar sesetmedim hadi dedim saf çocuk yeni geldi alışır ama 1 insanın alışması işe 3 ay sürmezki ya beni 15 gün deneyim almışlardıki bunların yaptıklarından çok zor şartlara ve işlere tabi tutmuşlardı geceli gündüzlü ama bunları umru değil ya,vede üstüne yaptığınıda kabul etmiyor
kilo çizelgem nasıl kızlar
canım benim funda açıklamış benim durumumu.bende bundan şikayetçiyim ama maalesef ev durumuna ayak uydurmak zorundayım.düzen konusundada siz çalışan bayanlara o yüzden özeniyorum.neden yanlış anlaşılsın ki.herkes birbirinin iyiliği için paylaşımda bulunuyor.
boşver çağlayanım sinir olmaya değmez.iş yerinde arka toplamaya başlarsan bitiremezsin.sorumsuzlarla uğraşmak zordur bilirim
yok bugüne kadar sesetmedim hadi dedim saf çocuk yeni geldi alışır ama 1 insanın alışması işe 3 ay sürmezki ya beni 15 gün deneyim almışlardıki bunların yaptıklarından çok zor şartlara ve işlere tabi tutmuşlardı geceli gündüzlü ama bunları umru değil ya,vede üstüne yaptığınıda kabul etmiyor
birde uzmanlar diyorki stres yemeğe yöneltiyor diye nasıl yöneltmesin çevremizde böyle sorumsuz insanlar oldukça çok rahat ve umursamaz insanları sevmiyorum hiç,bana sorumluluğunu bilen birileri lazım diğerleriyle olmuyor yaaaa çok değişmiş yeni nesil :sinifsinif::sinifsinif:
Bıraktım zaten artık ne halleri varsa görsünler iyice sinirlerim boşandı ağlıycam artık o kadar doldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?