• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

izmir sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi cadı...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

günaydınlaaar
kız hayal kahkahaların taaa bizim takımdan duyuldu bacım
güle yüzün eksik olmasın canım

GÜnaydın kıslar.... DÜn Üzerımde ınanılmaz bır rehavet vardı ve gıremedım sayfayı aÇtım gırcem dıe ama bır tÜrlÜ yazamadım... Bende ıŞ yerınden ızın aldım eve gıttım yÜrÜdÜm aÇılırım dıe ve ıı geldı attım ÜstÜmdekı aĞırlıĞı neysem sabah 45 dk yÜrÜdÜm koŞu bandında valla Çılıyorum yavaŞ yavaŞ.. ÖĞlende yÜrÜcem akŞamda

kekim amin gülüm sağol hepimizin inş,hoşgeldin sen nasılsın,
nan juju sen hanı akşam yürüyecektin :roflol:...
bugün nasılsın...

günaydınlarrr

günaydınnnnnn .
şahnurum adamın biri yediklerinede dikkat ederek ceviz ve sarımsağı bi gün önceden suda bırakıp sabah suyunu içip 16 kilo vermiş.
cevizni yemiş sarımsağı yutmuş . bende deniim bakalım 6 sını versem 1 ayda bana yeter:)
hayalim yok canım ya tadı çok kötü değil ceviz taze ceviz gibi oluyo yerken sanki yeni oluşmuş gibi
nurcanım 16 kiloyu ne kadar sürede vermiş ben bu akşamdan başlayayım yaa işe yarar inşallah bi de bugün kayısılı form alacam
GÜnaydın kıslar.... DÜn Üzerİmde İnanılmaz bİr rehavet vardı ve gİremedİm sayfayı aÇtım gİrcem dİe ama bİr tÜrlÜ yazamadım... Bende İŞ yerİnden İzİn aldım eve gİttİm yÜrÜdÜm aÇılırım dİe ve İİ geldİ attım ÜstÜmdekİ aĞırlıĞı neysem sabah 45 dk yÜrÜdÜm koŞu bandında valla Çılıyorum yavaŞ yavaŞ.. ÖĞlende yÜrÜcem akŞamda

canım arada bir olur o rehavet bugün iyi olman güzel
bende sabah göz dr una gittim muayene oldum ordan işe yürüyerek geldim yaklaşık 30-40 dk sürdü yol yediklerime dikkat ediyom bakalım işe yarayacak mı cumaya kadar tartıya çıkmayacağım

şahnur tatlım diyet yiöntemleri kısmında olcaktı ben net hatırlamıyorum ama 1 ay gibi bi süreydi sanırım bi ara çok dikkatimi çekmişti o benim akşamdan ıslayıp sabah suyu içiliyodu sanırım ...

hmm 58 ii olur apla sana o zaman az daha sabret ha gayret abla hadi:)
sağlık surumun elverdikçe mekik çek ablam zorlamadan bugün ebnde başlicam belim düzeldi daha ii çok şükür,,,,

juju lostmu izliyoooooooooooooooooon:)...
HE KIS LOST HASTASIYIM HATTA SOWYER HASTASIYIM BİTİYOM VALLA ONA......
amin nurcanım inş gülüm inş,
kıs dünden beri fena srdı kavga et araba al kumarhene al haneye tecavü et :roflol:
korsan cd sat maynak bişi bırakımıyorum yav zincirler savaş bıcakları kaşaturalar ooo aldım da aldım işte para biriktirip kumarhaneyi alcam saatlık 80000dalırs kazaniii :roflol:

yellow e gel tabe be artık yeter of:)...
kıs hayal o nası bir oyun hemen bana da süle ben oyun hastasıyım kıs bende oynayam
selam kızlarr
sabahtan beri bi türlü yazamadım kaç defa açtım yazmaya çalıştım olmadı
işler biraz yoğun bizim şu aralar
kızlar yaa sinir oldum sabah tartıldım istanbul bana 1-1,5 kg civaroında yansımış kafayı yedim yaa tabii 4 gün wc ye çıkmazsan olacağı da oydu deli oldum geldiğimden beri dikkat etmeye çalışsam da bakalım hafta sonuna kadar gecen haftaki kiloma düşebilecekmiyim bol bol yürümeye çalışıyom
kızlar sarımsak zayıflatıyormuydu?
sirke bende işe yaramamıştı bakalım sarımsak yarayacak mı?
ŞAHNURCUM CANIM BU ARALAR BENCE TARTILMA PSİKOLOJİKMAN ETKİLENİRSİN İNŞ YOL ŞİŞLİĞİDİR BAYADIR İİ GİDİYORDUN SEN ...

jujum izin aldı gitti eve yürüyecek üstünde ağırlık varmış,
havalardan sanırım yürüyecek eve hem iide olur oh ne güzel valla...
valla hayal senden başka beni merak eden sorane den olmamış.. vay beeeeeeeeeeeeee bu günleride görecekmişim demek... anlaşılan o ki takımda pek hükmüm kalmamış
Linet, Nasıl 35 Kilo Verdi?

Sanatçı Linet 33 yaşında ancak kendisini bildiğinden beri kilolu biri olmuş. Annesiyle ara ara rejim yapsa da verdiği kilolaları sonrasında hemen geri almış, ta ki 90 kilo oluncaya ladar.. Bu kilosu kırılma noktası olmuş ve zayıflamaya karar vermiş. İşte Linet'in Women's Health Dergisi'ne anlattığı zayıflama sırrı..

Oluşumu: Çocukluğumdan beri toplu biriydim. Hatta 13-14 yaslarında annemle rejim yapar, beş kilo veriyorsam 10 kilo geri alırdım. Sabah okula gitmek zorunda olduğum için çok uzun yıllar kahvaltı alışkanlığım olmadı. Bu düzensiz beslenme alışkanlığım asın kilo almama neden olmuştu.

Kırılma Noktası: Tam olarak 90 kiloya çıkmıştım. Boyum 1,65'ti ve kemiklerimin ince olmasına rağmen bu kiloya ulaşmıştım. Artık medyatik biriydim ve sesimle olduğu kadar görselliğimle de insanlara hitap etmek istiyordum. Bu durumu hali yoluna koymak için yurtdışında beslenme uzmanı ve psikologa aynı anda başvurdum.

Değişiklikler: Artık hedefimi belirlemiştim. İlk bir ay detoks için yalnızca günde birer bardak taze greyfurt, elma suyu ve çorba içiyordum. Vitamin ve tokluk verici takviyeler yapıyordum. Öğünlerimi olabildiğince küçültüp, yemekleri karıştırmadan yiyordum. Pilav varsa kocaman bir tabak yiyeceğime üçte biri kadarını yiyorum artık ya da et yemeği varsa sadece et yemeği yiyorum. Beslenme alışkanlığım yavaş yavaş düzene oturdu. Örneğin sabah kahvaltılarımı bir dilim kepekli ekmeğin üzerine ince bir kat krem peynir ve zeytin ezmesi sürüp, küçük bir salatalık, cherry domates ve sekersiz çay ile tamamlıyorum. Belimdeki rahatsızlıktan dolayı yoğun spor yapamasam da yürüyüşlerimi hiç aksatmadım.

Ödül: Yaklaşık 35 kilo kadar kaybettim. Hatta bir ara 52 kiloya kadar düştüm. Bu yoğun kilo kaybının ardından aldığım her kilo beni son derece rahatsız ediyor ve sanki 90 kilo olduğum o günlere geri döneceğim konusunda endişelendiriyordu. Fakat doktorumun da tavsiyesiyle kendime ödüller vermeye başladım. Örneğin; içe coffee'yi çok sevdiğim için haftada bir bu tatlı kaçamağı yapıyorum. Yediklerime dikkat etmediğimde kolaylıkla kilo alacağımı biliyor olmak, her zaman tetikte olmamı sağlıyor.

alıntıdır

günaydın hepinize
evet lineti biliyorum çok almıştı ve verdikten sonra da gördüm mayo ile felan poz verdi demek böle beslenmiş.. aslında işin özü de o olmalı yaaa
kekim amin gülüm sağol hepimizin inş,hoşgeldin sen nasılsın,
nan juju sen hanı akşam yürüyecektin :roflol:...
bugün nasılsın...

kıs yürüyordum ... 15 dk felan yürüdüm eşim aradı annemlere gidecez çabuk gel yürüme dedi ama ozaman onlara giderken yürütürüm dedim tamam dei. neysem bindim dolmuşa eve gittim üstüme eşofman çektim kaynanaya yürüdük 30-40 dk sürüyor ... akşamda ordan çıkıp eve yürüdük tekrara....

sonra sabah erken kalktım 45 dk yürdüm koşu bandında.. öğlende çıkıcam yürücem...

jujum oyun facede tatlım süper bişey bak gelemiyom buralara dersede bakamadım bugün kumarhene alcam para biriktitiyom restoranlar zinciri açtım :))),

tatlım bantda yürüdüm deyince didim herhal atlattı beni akşam:)
senide ben dedim diye sormamışlardır kıs dün kims yok gibiydi zaten...

günaydın fıstıklar nasılsınız bakimmm juju bugün nasıl acaba yaww tecrübli anneler enes 10 aylık oldu hala geceleri beni uyutmuyo ben netcem ya gece 1 de kalktı 3,5 ta yattı resmen boğuştuk bu ne enerji yawww ben ruh gibiyim yine... kızlar bu çocuk hep bölemi olcak yaaa..... nurcan sen çocuk gelişimini okumuşun bana bir akıl ver ay böyle giderse ben işi bırakmak zorunda kalırım. :(

akşam 1 kaseden az pıtates yemeği, 1 adet fırında tavuk but bol salata ve yarım dilim kepekli ekmek

sonra 1 portakal ve çeyrek elma

yatarken bir bardak light süt

juju takımda hükmüm kalmaışta demek şaka yapıyorsun dimi.... aşkolsun sana merak ettik tabi ki ama işin vardır diye sesimizi çıkarmadık.. sende bahar depresyonuna mı girdin benim gibi pek bir alıngan gördüm seni CADIARZU

ooo face bende çalışmiiiiii..... olmadı şimdi..

ben bir ara travian hastasıysım köy kurup duruyordum anam gece gündüz acayip kendimi kaptırmıştım bilgisayar buldum mu hemen köyüme bakim diyordum.....

yok yok hayal senden başkasının aklının ucuna bilem gelmemişim koskoca birgün davos benim için bitmiştir daha da davosa gelmem

bizde facebok engelli bende oyun meraklısıyımdır ama hayal yok kırdım yok haneye tecavüz ettim yok kumarhane alcam diyince çok güldüm yaw.... :roflol:

juju herkes merak etmiştir emin ol yaaaa niye böle diyonki..,
kalpler bir olsun... inan ki aklımdaydın :dilcikar:

jujum geçmişindir saçmalama kız hakkaten dün cadılar yoğundu gelemdi kimse,
zuzu harbi öle ama ne işler çeviriyom du şu barı alamda beby gasbedip sölerim :roflol:...

hayal kız heveslendiriyorsun ben göremiyorum çocukların kesinlikle uzak durması gerekne bir oyun bu kesin +18 falan kaydirigubbakcemile3

kız yok mannak bişi zuzu yeminle hastası olsum ahada şimdi uluslar arası kaçakçılık yapıp 7,500 dalırs alcam fiat punto aldım demin 60,000 dalırsa onun benzin parası olsun :roflol:...

aaaa hayal deme kıssss deli olcam bende oynamak istiyorum yaaaa internet üzerindenmi oynuyon şimdi ya ben face yi açmıyom :(

kız yok mannak bişi zuzu yeminle hastası olsum ahada şimdi uluslar arası kaçakçılık yapıp 7,500 dalırs alcam fiat punto aldım demin 60,000 dalırsa onun benzin parası olsun :roflol:...

anam hayal ben hiç face de oyun oynamadım nası oluyo ki

jujum sen kalplerin sultanısın kıı niye ööle diyon sen gelmessen davos biter van minut yaw

şahnur san advet yolladım ben kabul et benim çeteye gel ben sana öğreterim ya ben sevmem normalde böle şeyleri ama yameinle başından kalkamıyorum ya,
derse bakamadım bile,i
betüş hapiste oda benim çetde hahaha...

Back