Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şu video var ama yine push up var. O olmadan göğüs toparlanmıyor

Sana mayışlı bir iş bulmak lazım. Mayışsızlıktan mayışmış saatin
Off sedum ya hiç sorma maaş kalbimde bir yaradır bahtım saçlarımdan karadır. Zamana bıraktım artık nasip böyle diyorum. Adam vermiyor para başka iş de bulamadım. Yani ofiste çalışmak zor kapı kapanıyor bi evin içinde bi adamla teksin hep. Öyle düşün. Güvenilir bi yer bulamadım. Burası güvenilir en azından diyorum ama iş yok.

Online iş falan yapsan denk gelmez mi öyle?

Günaydın güzeller.
Ben bu ölçüleri Salı günü versem olur mu? Yani otelde ölçü alabileceğim bir mezro falan yok ama doktorda kalçamın 90 belimin göbek kısmı 72 göğsümün 85 olduğunu söylemişlerdi diğer yerlerimi ölçülmedi haliyle, yinede ben tekrar ölçerim.
Şimdi kahvaltı yapacağım yulaflı ve meyveli süt bir tane de kaynamış yumurta yerim.

Evet
Ama tatile cikmissin. Mis gibi hava hemde
Spora vakit olacak mi
Sörf yapacağım onu nasıl puanlarız bilmiyorum ama adımlarımı da 10.000’e tamamlarım onun haricinde yine otel odasında yapabileceğim bir şey olursa yapıp yazarım buraya.
Gunaydin

Harika incelmissin

Evet kizlar en gec yarin e ölcülerinizi alin,bende tabloya ekleyim
Salı günü inşallah

Emzirirmeyi bitirebilsem benimde aklimda bu gidisle zor birakcak gibi bi urun görmüştüm simdi bulamadim resmini bant gibi göğüsleri sariyor o tarz bisey dusunuyorum

Küçülme kilo verdikce olur, bu video gerçekten güzel toparlıyor...

Tamam ablacım, çok sağol..
Kadın bekliyordum erkek çıktı videoda :)

Şu video var ama yine push up var. O olmadan göğüs toparlanmıyor

Sağol canım, o zaman ben yapabildiğim egzersizleri seçip yaparım, yine de faydası olur bence..

Dahlia_ bir de ağırlıkla calismak gerekiyor. Öteki türlü boşa gidiyor hareketler

Orası kesin zaten, öyle yapacağım..

Umarim can sikici bir sey soylememisimdir.Siz durumunuzu paylasinca sormak istedim.Genel olarak herkese bakiyorum cok yogun olanlar , hastaliklar , isler .. vs buna ragmen herkes cok motive masallah:)Bu isin biraz sabir gerektirdigini kabullenmem gerekiyor.Ve dediginiz gibi kendini iyi hissetmek her seyden once.Yazdiginiz tecrube ve dusunceleriniz icin tesekkur ederim.

Kuzuuuuum bana asla can sıkıcı bişey demedin gerçek bu veremiyorum yani. Ama ben eskiden bunu takıntı eder takımdan utanırdım. Ama şimdi bunun bi süreç olduğunu biliyorum. Pazartesi 14.30a reel diyetisyenden randevu aldım. 3 ay online diyetisyene gittim yok anam 1 gram veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…