adın neydi belki isimden cıkartabilirim ama sedulu asla yabancı değil bana
Esas liste ve alt liste farkı ne?
Evet başlıyoruz efendim
Pazartesi yediklerime dikkat etmediğim ve yolculuk kaynaklı şişlerim olmasına rağmen daha zayıftım.
Neyse bir kez oldu yine olacak
A Arrietty_sedulu Hedef 53 güzel hatunlar
Eki Görüntüle 2910315
Aynen kuzum gözümüzü, gönlümüzü doyurduk.tatil donusu olmazsa olmaz bu zaten,
amaaaan, ne guzel tatilimizi yaptik, yedik ictik, oh mis,
simdi de veririz beya.
Aynen kuzum gözümüzü, gönlümüzü doyurduk.
Bu iyi bir motivasyon sağlayacak bize.
Yolu yöntemi de öğrendik, çok takmıyorum o yüzden.
Spor, yürüyüş olayını düzene sokmam lazım ama
Bir üşengeçlik var üstümde, karar veriyorum ama istikrar sağlayamıyorum
Günaydın hanımlar
Geçen hafta : 60
Bu hafta: 60.1
Fark +100
Yüzde: - 0.166
Yüzdeyi kontrol edin siz
Hosgeldin kuzummm. Afiyet olsun. Keyif yap yerimeGeldim kuzum sizinim artık
Kahvemi aldım geldim, söyle bakem merak ettim
aferin
Kilo bildirimi
Cuma:65.7
Guncel:64.9
Fark:0.8
Yuzde: 1.218
Hedef:63.9
A Arrietty_H3RA_ sedulu
Eki Görüntüle 2910275
Süpersin ladyimA Arrietty_
727. Etapta mezun olmusum 56.0
Gecen cuma 56.3
Bu cuma 55.7
Haftaya hedefim 55.3
Genel Hedefim 53.0
Eki Görüntüle 2910292
Tebrikler canım
selam tatlım kapışalım mı bu hafta
Nasıl ya sen geçen haftalarda 65 lerdeydin diye hatırlıyorumEki Görüntüle 2910299
Geçen cuma 66.8
Bu cuma 67.4
Fark +600
Kilo veremediğim gibi bir de davul gibi şiştim of offf
A Arrietty_
Hoşbuldum daHosgeldin kuzummm. Afiyet olsun. Keyif yap yerime
55 e kadar uğraşmak istiyorum ama işin açığı vücut durumuma göre devam edeceğim şuan sıkılaşma çalışmaları yapmam lazım fitlik durumuma göre dur yeter der korumaya geçerim. 55 sıska durabilir 58 ken iyiydim gel gör ki iki çocuk doğurmuş ana göbeği olunca hiç bi kilo beni tatmin etmez gibi geliyorlusi, uzulme kiz, super bak gitmis odemlerin, bu hafta kilo verememen normal.
senin hedef kac simdi bakalim?
55 e kadar uğraşmak istiyorum ama işin açığı vücut durumuma göre devam edeceğim şuan sıkılaşma çalışmaları yapmam lazım fitlik durumuma göre dur yeter der korumaya geçerim. 55 sıska durabilir 58 ken iyiydim gel gör ki iki çocuk doğurmuş ana göbeği olunca hiç bi kilo beni tatmin etmez gibi geliyor
Ay ne güzel hatun
Baya esk8misiz Nenam hakkaten. Geleyim menü paylaşayım bende. İşteyim bugün bı tartilayim bakayım ne diyecek hastane tartısınasıl ya normalde form doldurmak gerekiyor die hatrlıyorum yanlış mı kaldı aklımda acaba?
yumurtanın bende bir limiti ya severm yumurtayı da nonstop yiememki
çok teşekkürler yakın zamanda tahlıl yaptırıcam 7-8 ay önce yaptrmıstm sıkıntı yoktu bir daha yaptırcam bu ara sanrm magnezyum eksikliği var kramplarm arttı biraz
Kahve içmek çok gerekli mi bilmiyorum ben cok severmde herkes sevemz bosver
cevapladgm alıntlar tekrar karsıma cıkıo
cevaplamıstım alıntı tekrar geldi anlamadm
sen karın gerdirme ameliyatı mı istiyorsun bende cok istiyorum çok çirkin bir karnım var malesef zayıflasam bile sarkıo aameliyattada korkmuorm ama cocugum var ya masadan kalkamama endişesi var bnde
maşallah ne güzel spor yapan ve saglıklı beslenen bir ailesinz cok keyfli
dedin mi hatırlamıyorum bnde hos bulduk dediysem tekrar diyeyuim hoş buldum çok yteşekkürler....
doğru salata olarak tüketilebilir arada bir aklıma geliyorda çalısıyorum ya biraz üşeniyorum daha pratik arayıslarım oluyor genelde ama tavsiyelerini dikkate alacagım cok tesekkurler
gonca sende gel kız dierleride gelsin hepsi şişkolaştı yine ahahhah çağıralım bizim tayfayı
evet goncam biz 2014 ün üyeleriiyiz ne cok olmuş lan
Türk dr lar cok basarılı bn inanılmaz beğeniyorum hele iyisini buldun mu şahane ben narkozdan korkuorm yoksa direk kestircem kendimi
2019 da biz yoktuk özge vardı sadece galiba
seni hatrladımakovser
merak etme birazdan paylasıyorum...
mutlu yaşlar ogluna sedulu sen bana bir yabancı gelmedin seni hatırlıyorum eskilerden sanırım nena ben belki sende beni hatrlarsın
geliyor birazdan
Ay ne güzel hatun
kız senin bacaklarda incelmiş
benim üst bacak hala sallanıyor