Anaam gene gec kaldım yaaa bı tutturamıyom muhabbetı keske bıldirim geldıgınde telwfon otseMaynaklar:
- bas maynakLusi
- @Fatma Girik
- @aysunayy
-esmeriiim
- @Lady Tenar
-Dahlia_
El kaldirin
Sen bana gecen yazda kızıyordun spordan oyuru. Benden yazın mısafır eksık olmaz bız duramıyoz yazın. Az once mısafırı yolladım hemen buraya gırdım. Bırgun okey oynamay gelıyolar bırgun batak bıgun laklak
Iyiki dogmusİyi geceler kızlar
Yorgunluktan pilim bitti resmen.
Oglanin doğum günü fasli bitti. Aile arası basit bir kutlama oldu ama çocuk pek sevindi.
Gecmicem ise gec kalcam cunku
tavsannesi de artikin maynaktir bence kibar kibar dolasiyor ama icinde maynak var hissediyorum
LadyMiami hic gizlemiyor bile maynak oldugunu
Bakalim tum takimi maynak edecez
Maaşallah canım uzun güzel huzurlu ömürleri olsunGunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once
Daha eskiyim benIyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum
Aaa iyiym kuzum sen nasılsın. Bebisin nasıl büyümüştür kaç yaşında şimdi. Kızlar iyiler hala devam watsapp grubumuzda gorusuyonuz aile gibi oldukSelam..
Hoşgeldin ablam
AKovser ben
Nasılsın, kızın nasıl?
Maşallah çok iyi ben 5-10 kiloyu veremedimHosgeldinben 41+ kilo verdim
Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kizben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunku
Oohh missTum muhabbeti kacirmisimuyuya kalmisiz 9da topluca kactjr uyanıyorum saat dogru mu diye
Gunaydin kuzumm. Gozunuz aydinGunaydin kizlar
Hala oldum 1saat once
Biri Küba purosu diğeri kaçak sigaraEsas liste ve alt liste farkı ne?
Ayy allah analı babalı saglıkla buyutsun cok guzel duygu hala olmakGunaydin kizlar
Hala oldum 1saat once
Oyy kuzum şu pis rakamı bı kırsan gerısı gelecek hızlıca. Yapıstı namıssız çıkmıyiEki Görüntüle 2910299
Geçen cuma 66.8
Bu cuma 67.4
Fark +600
Kilo veremediğim gibi bir de davul gibi şiştim of offf
A Arrietty_
Ben de aynı durumdaydım sonra eşim birinden öğrenmiş portakalı kabuğuyla iyice yanana kadar ateş üzerinde pişireceksin sonra bir tabakta kahverengi şekerle iyice karıştırıp sıcak sıcak yiyeceksin anında koku da tat da yerine geliyor. Ama işlemi çok doğru yapman lazım iyice yanacak kabuğu tadıda kötü olmuyor hatta bayağı baya güzel oluyor.
Tamam şeker. Zaten öğlen ve akşam kesinlikle çok hafif yiyecem salata ve protein dışında yemek yok.
Ben salata ve ızgara et planlıyorum
Ben bu formdan doldurmadım galiba. Varlığından haberim bile yok. Gökten zembille iner gibi indim.
yumurtanın bende bir limiti ya severm yumurtayı da nonstop yiememkibol yumurta canım karatay teyzemin istediği tavuk türlerine kolay ulaşılmıyor maalesef kıyma alıp köfte yapacaksın bunlar pratik şeyler ve tabiki yürüyüş başlangıç içinn harika seçim
çok teşekkürler yakın zamanda tahlıl yaptırıcam 7-8 ay önce yaptrmıstm sıkıntı yoktu bir daha yaptırcam bu ara sanrm magnezyum eksikliği var kramplarm arttı birazhosgeldin oncelikle,
aslinda cok spor yapmayan birisi icin gunde 2 yumurta protein oranini karsilaabilir diye dusunuyorum.
kas oraninin azalmasinin baska sebebi de olabilir.
menulerin geldikce yorum yapmak daha kolay olabilir.
90 kilodasin, bence ilk on kiloyu verene kadar sadece yuruyuse odaklansan, sonrasinda da duruma gore secdigin bir tarzda spora baslasan iyi bir plan olabilir.
Kahve içmek çok gerekli mi bilmiyorum ben cok severmde herkes sevemz bosverLütfenn herkes demeyelim, ben hariç
Takım beni de alıştırır dedim başta ama yok, kokusu gelse bayılırım
cromozom daha oncede mi bu takimdaydin ?
cevapladgm alıntlar tekrar karsıma cıkıoTekrar hosgeldin canim. Ozge varken miydi:)
Kurallari iyi biliyorsun ozaman
Tek fark cuma kilo bildirimi yaparken ufak bir kagida kullanici ismi ve tarih yaziyoruz.
Sorun varsa herzaman sorabilirsin.
Ayrica ben Zeynep2cocuk annesi, hemsireyim. Ve su ara cok yogunum diye aglaniyorum
Okullarda basladi,cocuklarin okul sonrasi aktiviteleride.
Ozge kaptan candir
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorummenu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))
Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.
Yürüyüs olsa bile mutluyum ben
2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim
cevaplamıstım alıntı tekrar geldi anlamadmBize coronayı hijyen konusunda en titiz olan kızım getirdi
İlaç o ilaç sayılmaz
sen karın gerdirme ameliyatı mı istiyorsun bende cok istiyorum çok çirkin bir karnım var malesef zayıflasam bile sarkıo aameliyattada korkmuorm ama cocugum var ya masadan kalkamama endişesi var bndeBugün buradaki doktora gittim yine randevum vardı. resimlerimi çekti muayene etti bana iki opsiyonum olduğunu söyledi birincisinde kesik daha kısa oluyor sadece içerdeki kasları dikiyor alt karından deri alıyor ama üst karında değişiklik olmuyor göbeğin yeri değişmiyor çünkü çok fazla yağ olmadığı için göbeğin yerinin değişmesine gerek yok dedi çok fazla ekstra deri olmayacak çekmek için dedi normalde göbeğin düzleşecek ancak eğildiğimde yine buruşacak dedi ben pek hoşlanmadım tabiio kadar eziyet çek yine buruşuk ol
ikinci seçenekte eğildiğinde buruşmasını istemiyorsan göbeğin yerini değiştirmemiz lazım ama o zaman ters T şeklinde iz olur bikininden görünür dedi aşırı üzüldüm
Sonra bunu Türkiye’de ki doktoruma yazdım cevabı aynen şöyle oldu.
“Merak etme biz o tersT şeklinde iz olmadan yapıyoruz harika olacak hiç endişen olmasın.”
maşallah ne güzel spor yapan ve saglıklı beslenen bir ailesinz cok keyfliBrown sugar
Çok şekersiniz yaw. Esmer kızlar esmer şeker sarışın kızlar sarışın şeker oluyorlar sanırım.
Bizim çocuklarda ve eşimde hiç semptom olmadı onlar semptomsuz atlattılar benim çok başım ağrıdı. Ama sağlıklı beslendiğimiz, sürekli spor yaptığımız, sigara alkol kullanmadığımız için kolay atlattık.
dedin mi hatırlamıyorum bnde hos bulduk dediysem tekrar diyeyuim hoş buldum çok yteşekkürler....Hoşgeldin dedim mi hatirlayamadim, demediysem h.geldin, dediysem de çift dikiş olsun.
Dönüşümlü olarak balık, kümes hayvanları, kırmızı et ve bakliyat tüketmek zorundasın. Mesela bu akşam ton balığının yağını süzdüm ve bir çanak yeşil salatanın içine attım, al sana protein.
Yarın akşam da bol haşlanmış nohutlu salata düşünüyorum. Başka bir akşam tavuklu salata, ızgara köfte veya et. Yine bir akşam yeşil mercimek salatası vs...Haşlanmış nohut, mısır, karabuğday dan soğuk ayran asi vs...İlla yemek şeklinde olmasına gerek yok, bir şekilde proteini alalım kâfi...
gonca sende gel kız dierleride gelsin hepsi şişkolaştı yine ahahhah çağıralım bizim tayfayıBi bakayım diye geldim bende güya karataya başlamaya çalışıyorumyandan sessizce izleyeyim seni bebiskom
evet goncam biz 2014 ün üyeleriiyiz ne cok olmuş lanSelamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
Türk dr lar cok basarılı bn inanılmaz beğeniyorum hele iyisini buldun mu şahane ben narkozdan korkuorm yoksa direk kestircem kendimiBurdakiler daha paracı
Bir arkadaşım burada göğüs büyütme ameliyatı olmuştu sonra Türkiye’de sekiz saatlik revizyon yaptırmak zorunda kaldı buradakiler çok iyi değiller maalesef.İzmir’de bir doktor buldum yorumları gayet iyiydi kız kardeşim falan da gitti görüştüm bayağı iyi bir doktora benziyor sıradan bir doktor değil yani.
2019 da biz yoktuk özge vardı sadece galibaIyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum
seni hatrladımSelam..
Hoşgeldin ablam
AKovser ben
Nasılsın, kızın nasıl?
merak etme birazdan paylasıyorum...Lori Lusi BLU3 tavsannesi Dahlia_ @deanvillage @_Vera_ LadyMiami @Lady Tenar esmeriiim cromozom B Birmeleksinsen
Yarin en gec 15 .00 da paylasim yapmayi unutmayin
LadyMiami haric :))
Iyi geceler kizlar
mutlu yaşlar ogluna sedulu sen bana bir yabancı gelmedin seni hatırlıyorum eskilerden sanırım nena ben belki sende beni hatrlarsınİyi geceler kızlar
Yorgunluktan pilim bitti resmen.
Oglanin doğum günü fasli bitti. Aile arası basit bir kutlama oldu ama çocuk pek sevindi.
geliyor birazdanMenü paylaşımları neden az ? Bu saat olmuş hala yemek yemediğinizi farz edersemmenuler nerede ?
Tebrik ederim❤
Eki Görüntüle 2910299
Geçen cuma 66.8
Bu cuma 67.4
Fark +600
Kilo veremediğim gibi bir de davul gibi şiştim of offf
A Arrietty_