Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anaam gene gec kaldım yaaa bı tutturamıyom muhabbetı keske bıldirim geldıgınde telwfon otse
Sen bana gecen yazda kızıyordun spordan oyuru. Benden yazın mısafır eksık olmaz bız duramıyoz yazın. Az once mısafırı yolladım hemen buraya gırdım. Bırgun okey oynamay gelıyolar bırgun batak bıgun laklak

Günaydın kızlar
Bu çarşamba günü saat 5de çekildiğim fotoğraf buraya gelmeye karar vermeme etken olan resim

Eklentiler

• 9052201B-DBCD-458F-878E-CD9E56D4583A.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 32
Iyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum
Daha eskiyim ben
Selam..
Hoşgeldin ablam
AKovser ben
Nasılsın, kızın nasıl?
Aaa iyiym kuzum sen nasılsın. Bebisin nasıl büyümüştür kaç yaşında şimdi. Kızlar iyiler hala devam watsapp grubumuzda gorusuyonuz aile gibi olduk
Hosgeldin ben 41+ kilo verdim

Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kiz ben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunku
Maşallah çok iyi ben 5-10 kiloyu veremedim

nasıl ya normalde form doldurmak gerekiyor die hatrlıyorum yanlış mı kaldı aklımda acaba?
bol yumurta canım karatay teyzemin istediği tavuk türlerine kolay ulaşılmıyor maalesef kıyma alıp köfte yapacaksın bunlar pratik şeyler ve tabiki yürüyüş başlangıç içinn harika seçim
yumurtanın bende bir limiti ya severm yumurtayı da nonstop yiememki
çok teşekkürler yakın zamanda tahlıl yaptırıcam 7-8 ay önce yaptrmıstm sıkıntı yoktu bir daha yaptırcam bu ara sanrm magnezyum eksikliği var kramplarm arttı biraz
Lusi kahve sana
Dahlia_ arka plan sana, bak gene derli toplu degil

Eki Görüntüle 2910036

Lütfenn herkes demeyelim, ben hariç
Takım beni de alıştırır dedim başta ama yok, kokusu gelse bayılırım
Kahve içmek çok gerekli mi bilmiyorum ben cok severmde herkes sevemz bosver
cromozom daha oncede mi bu takimdaydin ?

cevapladgm alıntlar tekrar karsıma cıkıo
Ozge kaptan candir
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorum menu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))

Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.
Yürüyüs olsa bile mutluyum ben

2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim

Bize coronayı hijyen konusunda en titiz olan kızım getirdi

İlaç o ilaç sayılmaz
cevaplamıstım alıntı tekrar geldi anlamadm
sen karın gerdirme ameliyatı mı istiyorsun bende cok istiyorum çok çirkin bir karnım var malesef zayıflasam bile sarkıo aameliyattada korkmuorm ama cocugum var ya masadan kalkamama endişesi var bnde
maşallah ne güzel spor yapan ve saglıklı beslenen bir ailesinz cok keyfli
dedin mi hatırlamıyorum bnde hos bulduk dediysem tekrar diyeyuim hoş buldum çok yteşekkürler....
doğru salata olarak tüketilebilir arada bir aklıma geliyorda çalısıyorum ya biraz üşeniyorum daha pratik arayıslarım oluyor genelde ama tavsiyelerini dikkate alacagım cok tesekkurler
Bi bakayım diye geldim bende güya karataya başlamaya çalışıyorum yandan sessizce izleyeyim seni bebiskom
gonca sende gel kız dierleride gelsin hepsi şişkolaştı yine ahahhah çağıralım bizim tayfayı
Selamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
evet goncam biz 2014 ün üyeleriiyiz ne cok olmuş lan
Türk dr lar cok basarılı bn inanılmaz beğeniyorum hele iyisini buldun mu şahane ben narkozdan korkuorm yoksa direk kestircem kendimi
Iyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum
2019 da biz yoktuk özge vardı sadece galiba
Selam..
Hoşgeldin ablam
AKovser ben
Nasılsın, kızın nasıl?
seni hatrladım akovser
merak etme birazdan paylasıyorum...
İyi geceler kızlar
Yorgunluktan pilim bitti resmen.
Oglanin doğum günü fasli bitti. Aile arası basit bir kutlama oldu ama çocuk pek sevindi.
mutlu yaşlar ogluna sedulu sen bana bir yabancı gelmedin seni hatırlıyorum eskilerden sanırım nena ben belki sende beni hatrlarsın
Menü paylaşımları neden az ? Bu saat olmuş hala yemek yemediğinizi farz edersem menuler nerede ?
geliyor birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…