Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az çılgın değilsin haaa parti kur oy vermek başganAllah‘ım gülmekten öldürdünüz beni. Ailesi İspanya‘dan göçmüş Küba’ya o yüzden daha çok Avrupalı bir görünüşü var
Hasta oldum doktora gittim doktorla evlendim bu kadar basit.
Valla 17 yılın sonunda benimkini Kübalıdan çok Türke benzettim ben. sadece Türk yemekleri yiyor Türk vatandaşlığı da aldı. İyice karışık yani annesi Amerika’lı babası Kübalı. Amerikalılık var Kübalık var Türklük var ne ararsan var. Ama çok güzel İspanyolca konuşur baba dili Türkçede çatpat derdini anlatır yani o kadar becerir yani sizin anlayacağınız evde üç dil konuşuluyor.
Aslında biraz da öyle diyebiliriz hastaneden telefonumu alıp beni arayıp plaja davet etmişti baktım adam benden üç yaş genç, zıpkınla balık avlıyor falan böyle dalıyor serbest dalış yapıyor, sörfçü falan filan çok sportif fit bir adam, e gözleri de mavi (mavi gözlere özel bir zaafım var) dedim kaçırmayayım. iki hafta sonra evlendik
Ne duydum ki bişi duymadım benAhajhahah
Kübalılarla ilgili duydukların doğru dermişim.
Allah‘ım gülmekten öldürdünüz beni. Ailesi İspanya‘dan göçmüş Küba’ya o yüzden daha çok Avrupalı bir görünüşü var
Hasta oldum doktora gittim doktorla evlendim bu kadar basit.
Valla 17 yılın sonunda benimkini Kübalıdan çok Türke benzettim ben. sadece Türk yemekleri yiyor Türk vatandaşlığı da aldı. İyice karışık yani annesi Amerika’lı babası Kübalı. Amerikalılık var Kübalık var Türklük var ne ararsan var. Ama çok güzel İspanyolca konuşur baba dili Türkçede çatpat derdini anlatır yani o kadar becerir yani sizin anlayacağınız evde üç dil konuşuluyor.
Aslında biraz da öyle diyebiliriz hastaneden telefonumu alıp beni arayıp plaja davet etmişti baktım adam benden üç yaş genç, zıpkınla balık avlıyor falan böyle dalıyor serbest dalış yapıyor, sörfçü falan filan çok sportif fit bir adam, e gözleri de mavi (mavi gözlere özel bir zaafım var) dedim kaçırmayayım. iki hafta sonra evlendik
Erken kalkacağım yarın kaptanım, erkenden paylaşım yaparım bekletmem merak etmeLori Lusi BLU3 tavsannesi Dahlia_ D deanvillage @_Vera_ LadyMiami Alys esmeriiim cromozom B Birmeleksinsen
Yarin en gec 15 .00 da paylasim yapmayi unutmayin
LadyMiami haric :))
Iyi geceler kizlar
Lori Lusi BLU3 tavsannesi Dahlia_ D deanvillage @_Vera_ LadyMiami Alys esmeriiim cromozom B Birmeleksinsen
Yarin en gec 15 .00 da paylasim yapmayi unutmayin
LadyMiami haric :))
Iyi geceler kizlar
Kadın deli diyoruz deşmesene artıkİlginç hikaye bekliyordum da bu kadarı değil 2 haftada nasıl evlendiniz
Kadın deli diyoruz deşmesene artık
Vegas’a gittik evlendik balayı yaptık geldik. Son derece pratik ve kolaydı.İlginç hikaye bekliyordum da bu kadarı değil 2 haftada nasıl evlendiniz
***4.Takım 742. Etap***
Lori (99.6 /)
BLU3 (65.7/)
Lusi ( 60 /)
Tavsannesi (56.8/)
Dahlia_ (64.2/)
4. Takım ortalaması: %
*** Alt Liste***
tomrs (73.8/) izinli 613. etaptan mezun olan uye geri dondu. BK 76 HK 60
Deanvillage (70 /) Yeni üye B.T 02.08.2021 BK 73.8 HK 62
_Vera_ (66.8/) 706. Etapda 66.2 ile Izne ayrilan üye geri döndü
LadyMiami (54.7/)
esmeriiim (56.9/)
Lady Tenar (56.3/)
cromozom ( 91,9)
Esas liste ve alt liste farkı ne?Beni esas liste tarafina ekliyosun sekerim
İyiki doğmuş minnoş.İyi geceler kızlar
Yorgunluktan pilim bitti resmen.
Oglanin doğum günü fasli bitti. Aile arası basit bir kutlama oldu ama çocuk pek sevindi.
Şimdi bakıyorum menülere yiyenin tez kellesi vurulaKirbaclimmm gel biri baklava yemis hemide bugun sedulu
Aynen bende keyfini çıkarabildiğim kadar çıkarıyorum. Bağımsızlık ilan edince ne yaparsa yapsın sipaİyiki doğmuş minnoş.
Bizimkiler artık doğum günü kutlamıyorlar sevmiyorlar benim sekiz yaşındaki oğlan bile kutlamıyor. Doğum günü olunca benden bir hediye almamı istiyorlar o kadar.
Bu yaşların keyfini çıkar.
Çiğ köfte ve simitSabah 7:30
1adet haşlanmış yumurta
Yarım simit
Ara öğün
İki incir
Öğlen 12:00
1adet biber dolması
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir küçük kase yoğurt
Küçük salkım üzüm
Akşam 23:00
5 tane çiğköfte
Bir bardak ayran
Su 3lt
misafirlerim vardı o yüzden çok geç bir menü paylaşımı oldu kusura bakmayın bugün işten geldikten sonra kek pogaça (kendim tadına bile bakmadım) vs yapmaktan akşam yemeğimi aksattım