Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anaam gene gec kaldım yaaa bı tutturamıyom muhabbetı keske bıldirim geldıgınde telwfon otse😂
esmeriiim esmeriiim esmeriiim esmeriiim Sporsuz nasil sklasmayi dusunuyorsun bebegim? Utan utan :KK70: Senin disinda herkes de spor var. CanTorun CanTorun CanTorun CanTorun abla puan hesabi yapmiyor,masallah 20bin ustu adimlari var.
Hadi kuzum motive ol artiik
Sen bana gecen yazda kızıyordun spordan oyuru. Benden yazın mısafır eksık olmaz bız duramıyoz yazın. Az once mısafırı yolladım hemen buraya gırdım. Bırgun okey oynamay gelıyolar bırgun batak bıgun laklak😂😂😂

Al sana bugünkü makarnam, geç dalganı geç 😂😂😂😂😜😜😂😂😂
Lori Lori

Eklentiler

• D5FAD99D-E9BE-4202-B1B0-F61F5E9AC901.jpeg
    D5FAD99D-E9BE-4202-B1B0-F61F5E9AC901.jpeg
    127,6 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın kızlar
Bu çarşamba günü saat 5de çekildiğim fotoğraf buraya gelmeye karar vermeme etken olan resim

Eklentiler

• 9052201B-DBCD-458F-878E-CD9E56D4583A.jpeg
    9052201B-DBCD-458F-878E-CD9E56D4583A.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 32
Iyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum :skandal:
Daha eskiyim ben 😅
Selam..
Hoşgeldin ablam 🌺
AKovser ben 🤭
Nasılsın, kızın nasıl?
Aaa iyiym kuzum sen nasılsın. Bebisin nasıl büyümüştür kaç yaşında şimdi. Kızlar iyiler hala devam watsapp grubumuzda gorusuyonuz aile gibi olduk 🥰
Hosgeldin☺️🌸 ben 41+ kilo verdim😬

Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kiz🥺 ben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunku🤣
Maşallah çok iyi ben 5-10 kiloyu veremedim

Ben de aynı durumdaydım sonra eşim birinden öğrenmiş portakalı kabuğuyla iyice yanana kadar ateş üzerinde pişireceksin sonra bir tabakta kahverengi şekerle iyice karıştırıp sıcak sıcak yiyeceksin anında koku da tat da yerine geliyor. Ama işlemi çok doğru yapman lazım iyice yanacak kabuğu tadıda kötü olmuyor hatta bayağı baya güzel oluyor.

Tamam şeker. Zaten öğlen ve akşam kesinlikle çok hafif yiyecem salata ve protein dışında yemek yok.😘😘

Ben salata ve ızgara et planlıyorum🤓

Ben bu formdan doldurmadım galiba. Varlığından haberim bile yok. Gökten zembille iner gibi indim.😂😂😂
:-)nasıl ya normalde form doldurmak gerekiyor die hatrlıyorum yanlış mı kaldı aklımda acaba?
bol yumurta canım karatay teyzemin istediği tavuk türlerine kolay ulaşılmıyor maalesef kıyma alıp köfte yapacaksın bunlar pratik şeyler ve tabiki yürüyüş başlangıç içinn harika seçim :halay:
yumurtanın bende bir limiti ya severm yumurtayı da nonstop yiememki:rolleyes:
hosgeldin oncelikle,

aslinda cok spor yapmayan birisi icin gunde 2 yumurta protein oranini karsilaabilir diye dusunuyorum.

kas oraninin azalmasinin baska sebebi de olabilir.

menulerin geldikce yorum yapmak daha kolay olabilir.

90 kilodasin, bence ilk on kiloyu verene kadar sadece yuruyuse odaklansan, sonrasinda da duruma gore secdigin bir tarzda spora baslasan iyi bir plan olabilir.
çok teşekkürler yakın zamanda tahlıl yaptırıcam 7-8 ay önce yaptrmıstm sıkıntı yoktu bir daha yaptırcam bu ara sanrm magnezyum eksikliği var kramplarm arttı biraz
Lusi Lusi kahve sana
Dahlia_ Dahlia_ arka plan sana, bak gene derli toplu degil 😜

Eki Görüntüle 2910036

Lütfenn herkes demeyelim, ben hariç 😂
Takım beni de alıştırır dedim başta ama yok, kokusu gelse bayılırım 🤣
Kahve içmek çok gerekli mi bilmiyorum ben cok severmde herkes sevemz bosver
cromozom cromozom daha oncede mi bu takimdaydin ?

Tekrar hosgeldin canim. Ozge varken miydi:)
Kurallari iyi biliyorsun ozaman 🤭
Tek fark cuma kilo bildirimi yaparken ufak bir kagida kullanici ismi ve tarih yaziyoruz.

Sorun varsa herzaman sorabilirsin.
Ayrica ben Zeynep 😁 2cocuk annesi, hemsireyim. Ve su ara cok yogunum diye aglaniyorum 😂
Okullarda basladi,cocuklarin okul sonrasi aktiviteleride.
cevapladgm alıntlar tekrar karsıma cıkıo :rolleyes:
Ozge kaptan candir 😍😍
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorum 😂 menu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))

Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.
Yürüyüs olsa bile mutluyum ben

2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim

Bize coronayı hijyen konusunda en titiz olan kızım getirdi🙄🙄😂😂😂

İlaç o ilaç sayılmaz😉😂😂
cevaplamıstım alıntı tekrar geldi anlamadm :KK55:
Bugün buradaki doktora gittim yine randevum vardı. resimlerimi çekti muayene etti bana iki opsiyonum olduğunu söyledi birincisinde kesik daha kısa oluyor sadece içerdeki kasları dikiyor alt karından deri alıyor ama üst karında değişiklik olmuyor göbeğin yeri değişmiyor çünkü çok fazla yağ olmadığı için göbeğin yerinin değişmesine gerek yok dedi çok fazla ekstra deri olmayacak çekmek için dedi normalde göbeğin düzleşecek ancak eğildiğimde yine buruşacak dedi ben pek hoşlanmadım tabiio kadar eziyet çek yine buruşuk ol😢

ikinci seçenekte eğildiğinde buruşmasını istemiyorsan göbeğin yerini değiştirmemiz lazım ama o zaman ters T şeklinde iz olur bikininden görünür dedi aşırı üzüldüm 😭😭😭😭
Sonra bunu Türkiye’de ki doktoruma yazdım cevabı aynen şöyle oldu.

“Merak etme biz o tersT şeklinde iz olmadan yapıyoruz harika olacak hiç endişen olmasın.” 💪💪
sen karın gerdirme ameliyatı mı istiyorsun bende cok istiyorum çok çirkin bir karnım var malesef zayıflasam bile sarkıo aameliyattada korkmuorm ama cocugum var ya masadan kalkamama endişesi var bnde
Brown sugar 😂😂😂😂😂
Çok şekersiniz yaw. Esmer kızlar esmer şeker sarışın kızlar sarışın şeker oluyorlar sanırım. 😂😂😂

Bizim çocuklarda ve eşimde hiç semptom olmadı onlar semptomsuz atlattılar benim çok başım ağrıdı. Ama sağlıklı beslendiğimiz, sürekli spor yaptığımız, sigara alkol kullanmadığımız için kolay atlattık. 😜😉
maşallah ne güzel spor yapan ve saglıklı beslenen bir ailesinz cok keyfli
Hoşgeldin dedim mi hatirlayamadim, demediysem h.geldin, dediysem de çift dikiş olsun. 😍
Dönüşümlü olarak balık, kümes hayvanları, kırmızı et ve bakliyat tüketmek zorundasın. Mesela bu akşam ton balığının yağını süzdüm ve bir çanak yeşil salatanın içine attım, al sana protein.
Yarın akşam da bol haşlanmış nohutlu salata düşünüyorum. Başka bir akşam tavuklu salata, ızgara köfte veya et. Yine bir akşam yeşil mercimek salatası vs...Haşlanmış nohut, mısır, karabuğday dan soğuk ayran asi vs...İlla yemek şeklinde olmasına gerek yok, bir şekilde proteini alalım kâfi...😉
dedin mi hatırlamıyorum bnde hos bulduk dediysem tekrar diyeyuim hoş buldum çok yteşekkürler....
doğru salata olarak tüketilebilir arada bir aklıma geliyorda çalısıyorum ya biraz üşeniyorum daha pratik arayıslarım oluyor genelde ama tavsiyelerini dikkate alacagım cok tesekkurler
Bi bakayım diye geldim bende güya karataya başlamaya çalışıyorum 😅 yandan sessizce izleyeyim seni bebiskom
gonca sende gel kız dierleride gelsin hepsi şişkolaştı yine ahahhah çağıralım bizim tayfayı
Selamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
evet goncam biz 2014 ün üyeleriiyiz ne cok olmuş lan :KK49:
Burdakiler daha paracı😜😜😜
Bir arkadaşım burada göğüs büyütme ameliyatı olmuştu sonra Türkiye’de sekiz saatlik revizyon yaptırmak zorunda kaldı buradakiler çok iyi değiller maalesef. 😱😱İzmir’de bir doktor buldum yorumları gayet iyiydi kız kardeşim falan da gitti görüştüm bayağı iyi bir doktora benziyor sıradan bir doktor değil yani.
Türk dr lar cok basarılı bn inanılmaz beğeniyorum hele iyisini buldun mu şahane ben narkozdan korkuorm yoksa direk kestircem kendimi:rolleyes:
Iyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum :skandal:
2019 da biz yoktuk özge vardı sadece galiba
Selam..
Hoşgeldin ablam 🌺
AKovser ben 🤭
Nasılsın, kızın nasıl?
seni hatrladım :dondurma: akovser
merak etme birazdan paylasıyorum...
İyi geceler kızlar
Yorgunluktan pilim bitti resmen.
Oglanin doğum günü fasli bitti. Aile arası basit bir kutlama oldu ama çocuk pek sevindi.
mutlu yaşlar ogluna sedulu sen bana bir yabancı gelmedin seni hatırlıyorum eskilerden sanırım nena ben belki sende beni hatrlarsın
Menü paylaşımları neden az ? Bu saat olmuş hala yemek yemediğinizi farz edersem :sopa: menuler nerede ?
geliyor birazdan

X