- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Bugün buradaki doktora gittim yine randevum vardı. resimlerimi çekti muayene etti bana iki opsiyonum olduğunu söyledi birincisinde kesik daha kısa oluyor sadece içerdeki kasları dikiyor alt karından deri alıyor ama üst karında değişiklik olmuyor göbeğin yeri değişmiyor çünkü çok fazla yağ olmadığı için göbeğin yerinin değişmesine gerek yok dedi çok fazla ekstra deri olmayacak çekmek için dedi normalde göbeğin düzleşecek ancak eğildiğimde yine buruşacak dedi ben pek hoşlanmadım tabiio kadar eziyet çek yine buruşuk ol
ikinci seçenekte eğildiğinde buruşmasını istemiyorsan göbeğin yerini değiştirmemiz lazım ama o zaman ters T şeklinde iz olur bikininden görünür dedi aşırı üzüldüm
Sonra bunu Türkiye’de ki doktoruma yazdım cevabı aynen şöyle oldu.
“Merak etme biz o tersT şeklinde iz olmadan yapıyoruz harika olacak hiç endişen olmasın.”
ikinci seçenekte eğildiğinde buruşmasını istemiyorsan göbeğin yerini değiştirmemiz lazım ama o zaman ters T şeklinde iz olur bikininden görünür dedi aşırı üzüldüm
Sonra bunu Türkiye’de ki doktoruma yazdım cevabı aynen şöyle oldu.
“Merak etme biz o tersT şeklinde iz olmadan yapıyoruz harika olacak hiç endişen olmasın.”