Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
TesekkurlerTez zamanda şifa bulsun yavrum...
Selamlar nasilsiniz?
Hastalara acil sifalar diliyorum
Umut dunyası yavrum her şeye sarılıyozTooSmxll on Instagram: "Lost sense of TASTE!?! I got you 😉 Eat it hot, you could use honey or brown sugar. taste should be back in hours #taste #remedy #lifehacks #hack #healthylifestyle #healthyfood #tiktok #fyp #biggs"
953 likes, 106 comments - kemarlalor on December 10, 2020: "Lost sense of TASTE!?! I got you 😉 Eat it hot, you could use honey or brown sugar. taste should be back in hours #taste #remedy #lifehacks #hack #healthylifestyle #healthyfood #tiktok #fyp #biggs".www.instagram.com
esmeriiim
Bunu izle canım..
Ben de yapacağım, eşim hiç bulamaz şekeri, kendim çıkmalıyım o yüzden bir kaç gün sonra yaparım ancak..
Zencefili de yapacağım, ikisini aynı anda yapınca ters tepmez umarım
Umut dunyası yavrum her şeye sarılıyoz
Hosgeldin ben 41+ kilo verdimSelamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kiz ben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunkuIyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum
Kuzum ozaman son sinavlar,ardindan mezuniyet ve yeni is derken pek aktif degildim.Hosgeldin ben 41+ kilo verdim
Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kiz ben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunku
Kargocuyum ben bunlar da kargolarımNe ıs yapıyosun sen. Merak ettım
Oeeeee sexy ladyKargocuyum ben bunlar da kargolarım
İçinde dantelli don atlet var göndereyim mi adres verOeeeee sexy lady
Tövbekar olmanın sırası mı yav eğlenceli şeyler göndereceğim hayatın tadını çıkarınTöbe töbee
İçinde dantelli don atlet var göndereyim mi adres ver
Muhahahahhaha iyiki döndün lan maynak sexy tombikimTövbekar olmanın sırası mı yav eğlenceli şeyler göndereceğim hayatın tadını çıkarın