Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.
Yürüyüs olsa bile mutluyum ben

Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.
Yürüyüs olsa bile mutluyum ben
evet amacım sağlıklı kilo vermek yemeyerek kg verilmiyor çok test ettim ama mesela ara öğün bana sıkıcı geliyor çalıştgm içinde çantamda 5 öğün taşımaktan mutlu olmuyorum bu sebeple karatay 3 öğünle başladım yakında 2 öğün e düşüreceğim inşallah.... Yürüyüşe bu aksam başlıyorum kaptanım Bİ 45 dakikayı cepte bil zaten aksam postumda yazarm menü ve yürüyüş...

2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim
çok geçmiş olsun umarım test sonucu temiz cıkar hepimiz için zorlu süreç başladı bnm kızımda 7 yasında ve 1.sınıf hijyen anlamında ne yapacagız allah hepsine saglık versn

Eveeeet mutlaka dene güzelim inşallah sende de işe yarar. Unutma sıcak sıcak yiceksin

Tamam canım, çok sağol..
İnşaAllah yarar.. Hep dua ederim sana

2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim

Geçmiş olsun, inşaAllah temiz çıkar, haber ver bize de..

çok geçmiş olsun umarım test sonucu temiz cıkar hepimiz için zorlu süreç başladı bnm kızımda 7 yasında ve 1.sınıf hijyen anlamında ne yapacagız allah hepsine saglık versn
Bize coronayı hijyen konusunda en titiz olan kızım getirdi
A Arrietty_
Kaptanım, şimdi ben esmer şekerli portakal yersem ödül mü sayılıyor ilaç mı??
İlaç o ilaç sayılmaz

Slmm kizlar , sabah 8de ciktik evden yeni geldik okulda dusundugumdende kotu gecti bu surec bizi yorcak anlasilan .. okul ,ardindan eglensin diye disari cikma ,alisveris derken bittim tum gecede uyuyamadim sanki benim okulum aciliyor gibiumarim bu gece ve yarini iyi gecirirz

kac yasindaydi?

dil bariyeri de oldugu icin cok yorulacaktir ilk donemler, bol bol dinlenip uykusunu almasina ozen gosterin.

benim kucuk sipa 5 yasinda, okula gittigi gunler inanilmaz yoruluyor, erkenden yatarsa ertesi gune nesesi yerinde oluyor.

kac yasindaydi?

dil bariyeri de oldugu icin cok yorulacaktir ilk donemler, bol bol dinlenip uykusunu almasina ozen gosterin.

benim kucuk sipa 5 yasinda, okula gittigi gunler inanilmaz yoruluyor, erkenden yatarsa ertesi gune nesesi yerinde oluyor.

3bucuk oldu canim , birkac haftadir dil calismasi yapsakta tabiki cogunu anlamiyor ortamada yabanci genelde erken uyuyor bugun ekstra yorgun görünüyor simdi yemek ve dus zamani ardindan cok dayanamadan uyur gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…