Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.Özge gerçekten mükemmel biri 7 senedir birlikteyiz ama gelelim benm zayflamama kızlar bakın eskisi gibi güzel olmak istiyorum önceliği sağlık kesinlikle en basta belirttim zaten ama güzel de olmak istiyorum ve bu kg ile cok mümkün olmuo siteden kızlar cok güzel giiyiniyorlar ben hep tayt t.shirt sıkıldm bir daha ki yaz a şortları bodyleri cekmek istiyorum üstüme bu sefer cok azimliyim vallahi şortlarla havuza girdim bu yaz keskin bakıslar üzerimdeydi herkes nenacım nenacım sahane muhabbette bnmle ama eminimki arkamdan şişko diolar hmmm hissederim ben tahmin ediyorum...
Utanmadan bide kilo ve VKI koymusGünaydııınnn
Sonunda bana da erik yedirttiniz. Çok sevmediğim bir meyve
Özlüyoruz seni yawSelam kizlar
Bu ara anca selam verip kayip oluyorum.
Isten ciktim eve yuruyorum. Ama mutfak alisverisine cikacagim hemen,cocuklar eve gelmeden.
@Lusi ödem savar oldun mu
evet amacım sağlıklı kilo vermek yemeyerek kg verilmiyor çok test ettim ama mesela ara öğün bana sıkıcı geliyor çalıştgm içinde çantamda 5 öğün taşımaktan mutlu olmuyorum bu sebeple karatay 3 öğünle başladım yakında 2 öğün e düşüreceğim inşallah.... Yürüyüşe bu aksam başlıyorum kaptanım Bİ 45 dakikayı cepte bil zaten aksam postumda yazarm menü ve yürüyüş...Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.
Yürüyüs olsa bile mutluyum ben
çok geçmiş olsun umarım test sonucu temiz cıkar hepimiz için zorlu süreç başladı bnm kızımda 7 yasında ve 1.sınıf hijyen anlamında ne yapacagız allah hepsine saglık versn2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim
Sarı be yaw?????Utanmadan bide kilo ve VKI koymus
Amacin ne senin kiz? Sarı mı olmak istiyon hee
Eveeeet mutlaka dene güzelim inşallah sende de işe yarar. Unutma sıcak sıcak yiceksin
2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim
Bize coronayı hijyen konusunda en titiz olan kızım getirdiçok geçmiş olsun umarım test sonucu temiz cıkar hepimiz için zorlu süreç başladı bnm kızımda 7 yasında ve 1.sınıf hijyen anlamında ne yapacagız allah hepsine saglık versn
İlaç o ilaç sayılmaz
Esmer seker ne
Esmer seker ne
Sarı be yaw?????
yani nasıl yapacagız bilmiyorum sınıflarımız cok kalabalık umarım kimse zarar görmez mikroptan.... sizler nasıl atlattınız coronayı lady miamiBize coronayı hijyen konusunda en titiz olan kızım getirdi
İlaç o ilaç sayılmaz
Slmm kizlar , sabah 8de ciktik evden yeni geldik okulda dusundugumdende kotu gecti bu surec bizi yorcak anlasilan .. okul ,ardindan eglensin diye disari cikma ,alisveris derken bittim tum gecede uyuyamadim sanki benim okulum aciliyor gibiumarim bu gece ve yarini iyi gecirirz
kac yasindaydi?
dil bariyeri de oldugu icin cok yorulacaktir ilk donemler, bol bol dinlenip uykusunu almasina ozen gosterin.
benim kucuk sipa 5 yasinda, okula gittigi gunler inanilmaz yoruluyor, erkenden yatarsa ertesi gune nesesi yerinde oluyor.