Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün buradaki doktora gittim yine randevum vardı. resimlerimi çekti muayene etti bana iki opsiyonum olduğunu söyledi birincisinde kesik daha kısa oluyor sadece içerdeki kasları dikiyor alt karından deri alıyor ama üst karında değişiklik olmuyor göbeğin yeri değişmiyor çünkü çok fazla yağ olmadığı için göbeğin yerinin değişmesine gerek yok dedi çok fazla ekstra deri olmayacak çekmek için dedi normalde göbeğin düzleşecek ancak eğildiğimde yine buruşacak dedi ben pek hoşlanmadım tabiio kadar eziyet çek yine buruşuk ol

ikinci seçenekte eğildiğinde buruşmasını istemiyorsan göbeğin yerini değiştirmemiz lazım ama o zaman ters T şeklinde iz olur bikininden görünür dedi aşırı üzüldüm
Sonra bunu Türkiye’de ki doktoruma yazdım cevabı aynen şöyle oldu.

“Merak etme biz o tersT şeklinde iz olmadan yapıyoruz harika olacak hiç endişen olmasın.”

Brown sugar
Çok şekersiniz yaw. Esmer kızlar esmer şeker sarışın kızlar sarışın şeker oluyorlar sanırım.
yani nasıl yapacagız bilmiyorum sınıflarımız cok kalabalık umarım kimse zarar görmez mikroptan.... sizler nasıl atlattınız coronayı lady miami
Bizim çocuklarda ve eşimde hiç semptom olmadı onlar semptomsuz atlattılar benim çok başım ağrıdı. Ama sağlıklı beslendiğimiz, sürekli spor yaptığımız, sigara alkol kullanmadığımız için kolay atlattık.

Bunu nerden bulup ısleyebıleıım keske yapsam gecseee
Markete gidip geleyim. Hepinize benden sert vi kahve
Anca kahve ver zaten bı cıkolta fırlatma
Arka planları yarıştırmayalım hiç

Eki Görüntüle 2910038
Ne ıs yapıyosun sen. Merak ettım
Nerden ızleywbıleız varsa atabılmen mumkunmu
Ozge kaptan candir
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorum menu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))
Yavrukus olan demı ozge ne yapıyor o gecen gun soracaktım unuttum
A Arrietty_
Kaptanım, şimdi ben esmer şekerli portakal yersem ödül mü sayılıyor ilaç mı??
Ilac kız o ne durtuyon kaptanı ödüle ızın vermıycek bak

Tr deki doktorlar cogu onu diyor kuzum. Lutfen dikkat et.
3-4 sene once tr de doktor beni ameliyata alacakti. Iste soyle yaparim boyle olur. Hersey super olacak dedi.
guvenmedim geldim hollandaya. Hemen gittim doktora. Doktor dedi iyiki olmamissin. Cunku uyanmazdin.
malesef tr de onceligi var. Hepsinde degil tabi ama oyuzden iyi bi doktora git lutfen

Aynen buna katılıyorum

evet sabahları çift yumurtalı kahvaltıyapıorm gayet memenunu.m da aksam ne yapacam yazın bakliyat sevemiyorum aksamları yumurta tarzım değil her gün de et yemek istemem :) baya problemliyim
Hoşgeldin dedim mi hatirlayamadim, demediysem h.geldin, dediysem de çift dikiş olsun.
Dönüşümlü olarak balık, kümes hayvanları, kırmızı et ve bakliyat tüketmek zorundasın. Mesela bu akşam ton balığının yağını süzdüm ve bir çanak yeşil salatanın içine attım, al sana protein.
Yarın akşam da bol haşlanmış nohutlu salata düşünüyorum. Başka bir akşam tavuklu salata, ızgara köfte veya et. Yine bir akşam yeşil mercimek salatası vs...Haşlanmış nohut, mısır, karabuğday dan soğuk ayran asi vs...İlla yemek şeklinde olmasına gerek yok, bir şekilde proteini alalım kâfi...

Bi bakayım diye geldim bende güya karataya başlamaya çalışıyorum yandan sessizce izleyeyim seni bebiskom

Sende mi karatay usulu beslenmeye gectin abla ? Yoksa sadece protein orneklerimi verdin:))

Burdakiler daha paracı
Bir arkadaşım burada göğüs büyütme ameliyatı olmuştu sonra Türkiye’de sekiz saatlik revizyon yaptırmak zorunda kaldı buradakiler çok iyi değiller maalesef. İzmir’de bir doktor buldum yorumları gayet iyiydi kız kardeşim falan da gitti görüştüm bayağı iyi bir doktora benziyor sıradan bir doktor değil yani.

Dahlia_ attı galiba videoyu.

Kaçırdım mi ben, kızın mi hasta? Geçmiş olsun kuzuma...
Ben de yarın sabah 3.doz aşımı olacağım. Ağrısız sizisiz geçer inşallah...
Tesekkur ederim.Yok abla oglum. Gerci hasta denmez. 2gundur karni agriyordu bugun test olsun dedik sinifdan 3kisi pozitif olunca. Gecen yatili geziye gittiklerinde bulastirdilar herhal birbirlerine.

Insallah agrisiz atlatirsin.
Ben kara kara 2.dozu dusunuyorum. Izin gunumde yok. Yarin bildirip de birkac gun izin istemeliyim

Tez zamanda şifa bulsun yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…