Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diğerlerini geç ama su içmemek çok fena..
Ben de 3 gün yattım, su içemedim boğazım kötüydü, 3 gün sonra tartı süprüz yaptı

Maydanoz olur da bir dukan iç garanti olsun

A Arrietty_ gelin nasıl oldu? Doğdu mu bebiş?
Yok kiz.
Dun sabah tahlil sonuclari normaldi aksam sancisi baslamisti. Ama acilma yoktu. Agri kesici vermisler. Sabah sanci varmis yine. Is cikisi yazdi,suyumu patlattilar diye. Gece en gec sabah insallah saglicakla kavusacaklar kizlarina

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin..

Azimli ve kararlı olduktan sonra isteyip de yapamayacağımız birşey yoktur
Güzel bir takıma geldiniz, muhabbete de katılırsanız hem kilo verirsiniz, hem sıkılmazsınız

Yok kiz.
Dun sabah tahlil sonuclari normaldi aksam sancisi baslamisti. Ama acilma yoktu. Agri kesici vermisler. Sabah sanci varmis yine. Is cikisi yazdi,suyumu patlattilar yine. Gece en gec sabah insallah saglicakla kavusacaklar kizlarina

İnşaAllah, sağ salim doğsun

bu ne kız balayı tabağı gibi atmayınsana böyle fotolar rtük yok mu rtük nefsimiz çekiyor aloo rtük
Çok geldi midemi ağrıttı. Gözün kaldı herhalde vereyim hepsi senin olsun
Her öğünde protein alırsan kas yaparsın aynı zamanda sporda yapman gerekiyor tabii ki. Ancak protein demek et demek değil mesela yulaf da çok protein var sabahları yulaf yiyebilirsin ve çok tok tutar uzun süre acıkmazsın. Ayrıca protein olan unlar var onlarla ekmek yapabilirsin ya da tam buğday unlu yiyecekler yiyebilirsin pirinç yerine bulgur yiyebilirsin(abartmamak şartıyla) onda da protein var yumurta da çok protein var ama çok fazla yumurta yeme, günde ikiden fazla yumurta yeme bence fazla olur, yoğurtta sütte hepsinde protein var dengeli bir şekilde yersen ve spor yaparsan kas yaparsın. Spora önce yarım saatle başla sonra yavaş yavaş üzerine ekle ne kadar çok spor yaparsan ne kadar hareketli olursan o kadar çok kilo kaybeder kas yaparsın.
evet sabahları çift yumurtalı kahvaltıyapıorm gayet memenunu.m da aksam ne yapacam yazın bakliyat sevemiyorum aksamları yumurta tarzım değil her gün de et yemek istemem :) baya problemliyim
Problemli değilsin ben de çok etli şeyler sevmiyorum ama mutlaka azıcık da olsa yiyorum çünkü proteinsiz beslendiğimde hem corona oldum hem de kas kaybettim bana hiç iyi gelmedi.
ben az yemedigim icin bu olmuyor,
ama ben de uzun zamandir cok erkenden yeme isini kapatiyorum,

bir iki kez gec saatte bir seyler yedigim oldu, uyuyamadim.
Ben de yediden sonra asla hiçbir şey yemiyorum. Bir de yemekten sonra, bunuda yeni keşfettim mutlaka hareket etmek gerekiyor, normalde yemekten kalkıp oturup televizyon seyrediyordum şimdi başka işler yapıyorum ya da evin içinde yürüyorum aşırı iyi geldi.
herkese benden erik, karnim agriyor gene
Şu erik mucizesini bu sabah ben de yaşadım ama yine de sevmiyorum.
Benden etle yapılan herşey olur, malum etli butlu
Ben kemikli pirzola severim, ya da kaburga.

Bu portakal mucizesinin videosu var internette ama İspanyolca bildiğim kadarıyla yine de görüntüleri izleyerek anlayabilirsin ateş üzerinde kabuğu iyice siyah olana kadar portakalı pişireceksin sıcak sıcak şekeri katacaksın güzelce EZECEKSİN şekeri, ondan sonra yine sıcak sıcak yiyeceksin neredeyse ağzın yanıyor yani o derece sıcak oluyor her şeyi çok hızlı yapman gerekiyor ancak ben yedikten sonra yemeğe oturdum tereyağını o kadar güzel tat aldım anlatamam aynı şekilde kızım da da işe yaradı. Bir de orada diyordu ki bir kerede işe yaramazsa 2-3 günde bir tekrar edin mutlaka işe yarar diyordu ama ben de bir kere de işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…