taze maydanoz bulup akşam çekip içsem işe yarar mı ki
üç gün doğru düzgün su içemedim wc acayip sıkıntılıydım dinlenemedim yolculuk vs bunlar haa deyince atamadım üstümden ama bu hafta toparlayacağım inşallah ya
Markete gidip geleyim. Hepinize benden sert vi kahve
Yok kiz.
hoş buldum teşekkürler,
ben aslında kısın düzenli yürüyüş ve spor yapıyordum beslenmemde düzene girmişti diyetisyen e de gidiyorudm böyle güzel bir yola girmiştim...
annem rahatszlandı nisan ay ın da 2 ay yogun bakım vefat edelide 3 ay oldu yani 5 aydır ne yeme içmem düzgün ne spor var bir türlüde motive olamadm şimdi 3 haftadır beslenmeme dikkat ediyorum birde yürüyüşe başlarsam tam olacak menülerimi paylaşırım paylaştıkca neyi eksik ya da fazla yaptgmı söyleyeblrsnz
herkese benden erik, karnim agriyor gene
Yok kiz.
Dun sabah tahlil sonuclari normaldi aksam sancisi baslamisti. Ama acilma yoktu. Agri kesici vermisler. Sabah sanci varmis yine. Is cikisi yazdi,suyumu patlattilar yine. Gece en gec sabah insallah saglicakla kavusacaklar kizlarina
benim külbastım güzel olur
seni şişe dizelim ciğerlerin ortasınaBenden etle yapılan herşey olur, malum etli butlu
napiyim sayemde muhabbet ediyonuz teşekkür edeceğine laf mı sokuyon bugün ki ikinci teessüfümü sana armağan ediyorumÇalışıyon mu güya senn
Kaç gündür yiyorum ben de iyi gidiyor şimdilik, bugün yidim ya daha verme
Arka planları yarıştırmayalım hiç
napiyim sayemde muhabbet ediyonuz teşekkür edeceğine laf mı sokuyon bugün ki ikinci teessüfümü sana armağan ediyorum
Çok geldi midemi ağrıttı. Gözün kaldı herhalde vereyim hepsi senin olsunbu ne kız balayı tabağı gibi atmayınsana böyle fotolar rtük yok mu rtük nefsimiz çekiyor aloo rtük
Her öğünde protein alırsan kas yaparsın aynı zamanda sporda yapman gerekiyor tabii ki. Ancak protein demek et demek değil mesela yulaf da çok protein var sabahları yulaf yiyebilirsin ve çok tok tutar uzun süre acıkmazsın. Ayrıca protein olan unlar var onlarla ekmek yapabilirsin ya da tam buğday unlu yiyecekler yiyebilirsin pirinç yerine bulgur yiyebilirsin(abartmamak şartıyla) onda da protein var yumurta da çok protein var ama çok fazla yumurta yeme, günde ikiden fazla yumurta yeme bence fazla olur, yoğurtta sütte hepsinde protein var dengeli bir şekilde yersen ve spor yaparsan kas yaparsın. Spora önce yarım saatle başla sonra yavaş yavaş üzerine ekle ne kadar çok spor yaparsan ne kadar hareketli olursan o kadar çok kilo kaybeder kas yaparsın.kızlar ben aslında 3 haftadır karatay tarzı besleniyorum yani daha önce de bu takımdayken karatayla 24 kg civarı zayıflamıstım fakat bir şeyler bende ters gidiyor sanrım kas oranım azalıyor yani yeteri kadar protein tüketemiyorum normalde de et severm fakat kararnda ve her gün yiemem evde genelde sebze pişer sebzeyide etle pişirmem z.yaglı yaparm yazın cogunlukla... neyse şimdi ben kas oranımı nasıl arrtırabilrm spor yapmıyorum ama yürüyüşle başlayacagım bu aksam ne yapayım....
Problemli değilsin ben de çok etli şeyler sevmiyorum ama mutlaka azıcık da olsa yiyorum çünkü proteinsiz beslendiğimde hem corona oldum hem de kas kaybettim bana hiç iyi gelmedi.evet sabahları çift yumurtalı kahvaltıyapıorm gayet memenunu.m da aksam ne yapacam yazın bakliyat sevemiyorum aksamları yumurta tarzım değil her gün de et yemek istemem :) baya problemliyim
Ben de yediden sonra asla hiçbir şey yemiyorum. Bir de yemekten sonra, bunuda yeni keşfettim mutlaka hareket etmek gerekiyor, normalde yemekten kalkıp oturup televizyon seyrediyordum şimdi başka işler yapıyorum ya da evin içinde yürüyorum aşırı iyi geldi.ben az yemedigim icin bu olmuyor,
ama ben de uzun zamandir cok erkenden yeme isini kapatiyorum,
bir iki kez gec saatte bir seyler yedigim oldu, uyuyamadim.
Şu erik mucizesini bu sabah ben de yaşadım ama yine de sevmiyorum.herkese benden erik, karnim agriyor gene
Ben kemikli pirzola severim, ya da kaburga.Benden etle yapılan herşey olur, malum etli butlu
bende çalısıyorum o zaman bir kahvede kendime yaptırtayım madem herkes içiyor :)şu emojilerde hiç değişmemiş eskiden de aynıydı
Bu portakal mucizesinin videosu var internette ama İspanyolca bildiğim kadarıyla yine de görüntüleri izleyerek anlayabilirsin ateş üzerinde kabuğu iyice siyah olana kadar portakalı pişireceksin sıcak sıcak şekeri katacaksın güzelce EZECEKSİN şekeri, ondan sonra yine sıcak sıcak yiyeceksin neredeyse ağzın yanıyor yani o derece sıcak oluyor her şeyi çok hızlı yapman gerekiyor ancak ben yedikten sonra yemeğe oturdum tereyağını o kadar güzel tat aldım anlatamam aynı şekilde kızım da da işe yaradı. Bir de orada diyordu ki bir kerede işe yaramazsa 2-3 günde bir tekrar edin mutlaka işe yarar diyordu ama ben de bir kere de işe yaradı.Aynen senin gibiyim ben de, bakalım ne zaman düzelicek..
Çok sağol canım, bakayım bir suyunu nasıl çıkarta bilirim :)
İlginç..
Ama dediğin gibi doğru yapmak lazım, bir video falan olsa izlerdim
İyiyiz artık, ben öksürüyorum ara sıra ama oğlum iyi çok şükür..
Yoğunluğun belli zaten hiç uğrayamıyorsun..
Kolay gelsin :)