Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gerçekten çok iyiymiş..
Bulabilir miyim acaba videoyu anlamasam da izlerim :)

Herkes aldimi kahvesini

Aksama menuleri en gec 23de paylasin da
Haftanin en cok spor yapanini aciklayim
Yarin is sonrasi sadece liste ve takimin en cok kilo verenini aciklamak kalsin.
Hi nasil fikir

Eklentiler

• 16305865128483595316430524992193.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 17
Herkes aldimi kahvesini

Aksama menuleri en gec 23de paylasin da
Haftanin en cok spor yapanini aciklayim
Yarin is sonrasi sadece liste ve takimin en cok kilo verenini aciklamak kalsin.
Hi nasil fikir
Aşkım ben biraz geç açıklayacağım biliyorsun durumu 7 saat fark.
Ama şöyle yapabilirim planladığımı yazabilirim zaten planladığım şeyi mutlaka yapmadan yatmıyorum çok disiplinliimdir. Sonra da resimleri gece atarım sağlam olsun diye. Tabii sence de uygunsa

Olur canim.
Tek olunca ve kaptan yardimcilarida yogun olunca bu sefer Boyle oldu. Yoksa cuma paylasiyoruz

Benim eşim aslen Kübalı o bulmuştu ben bir sorayım ona ofise gidince

Sana zahmet buna baksana, böyle mi yapılıyor?

Tekrar hosgeldin canim. Ozge varken miydi:)
Kurallari iyi biliyorsun ozaman
Tek fark cuma kilo bildirimi yaparken ufak bir kagida kullanici ismi ve tarih yaziyoruz.

Sorun varsa herzaman sorabilirsin.
Ayrica ben Zeynep 2cocuk annesi, hemsireyim. Ve su ara cok yogunum diye aglaniyorum
Okullarda basladi,cocuklarin okul sonrasi aktiviteleride.

Tekrar hosgeldin canim. Ozge varken miydi:)
Kurallari iyi biliyorsun ozaman
Tek fark cuma kilo bildirimi yaparken ufak bir kagida kullanici ismi ve tarih yaziyoruz.

Sorun varsa herzaman sorabilirsin.
evet özge varken tanısıosun demekki özgeyle çok iyimiş hala görüşüyorum özgeyle kuralalrı biliyorum ama tazelemem gerekebilir.alışıcam yine mecburen tamam yarın sabah kg bildirimi yaparken kagıda yazarım isim ve tarihle birlikte problem degil

Ozge kaptan candir
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorum menu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))

Eveeeet mutlaka dene güzelim inşallah sende de işe yarar. Unutma sıcak sıcak yiceksin

Ozge kaptan candir
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorum menu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))
Özge gerçekten mükemmel biri 7 senedir birlikteyiz ama gelelim benm zayflamama kızlar bakın eskisi gibi güzel olmak istiyorum önceliği sağlık kesinlikle en basta belirttim zaten ama güzel de olmak istiyorum ve bu kg ile cok mümkün olmuo siteden kızlar cok güzel giiyiniyorlar ben hep tayt t.shirt sıkıldm bir daha ki yaz a şortları bodyleri cekmek istiyorum üstüme bu sefer cok azimliyim vallahi şortlarla havuza girdim bu yaz keskin bakıslar üzerimdeydi herkes nenacım nenacım sahane muhabbette bnmle ama eminimki arkamdan şişko diolar hmmm hissederim ben tahmin ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…