Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kocama

yok len, tembelim ama yine de kendi isimi kendim yapiyorum,
ama evdekiler de baya nasipleniyorlar, cocuklara falan odalarini toplatiyorum, sofrayi kaldirtiyorum ha ha
En dogrusu da o. Herkes yapcak
hellööög takım nasılsınız bakiiim minnoşlar

A Arrietty_ nerelerdesin bacım özledim seni
Lori ülen çatlak şişko gittin mi evine artık bırak işi gücü gel sohbet edek
Maynak tombik. Kendi kayip bana gel diyor
gruba kabul edileceğimi düşünerekten formu doldurdum :) şimdiden teşekkürler
Hosgeldin KKnin en guzel takiminaaa

Ben de aynı durumdaydım sonra eşim birinden öğrenmiş portakalı kabuğuyla iyice yanana kadar ateş üzerinde pişireceksin sonra bir tabakta kahverengi şekerle iyice karıştırıp sıcak sıcak yiyeceksin anında koku da tat da yerine geliyor. Ama işlemi çok doğru yapman lazım iyice yanacak kabuğu tadıda kötü olmuyor hatta bayağı baya güzel oluyor.
Tamam şeker. Zaten öğlen ve akşam kesinlikle çok hafif yiyecem salata ve protein dışında yemek yok.
Selamm..

Pek sakin burası, nerdesiniz!??

Akşama ne yemeği planlıyorsunuz?
Ben tek öğün yapayım dedim ama kahvaltı yaptım, acıkırım akşama, ne yapsam bilemedim
Ben salata ve ızgara et planlıyorum
gruba kabul edileceğimi düşünerekten formu doldurdum :) şimdiden teşekkürler
Ben bu formdan doldurmadım galiba. Varlığından haberim bile yok. Gökten zembille iner gibi indim.

Selamm..

Pek sakin burası, nerdesiniz!??

Akşama ne yemeği planlıyorsunuz?
Ben tek öğün yapayım dedim ama kahvaltı yaptım, acıkırım akşama, ne yapsam bilemedim
Selam canim. Nasil oldunuz ana ogul?
Ben sahsen istede,evdede cok yogunum .

Aksama kendim icin bir planim yok. Tavuk kanat ve bezelye yemegi yapacagim. Herhal Yanina karnibahar salatasi yapar,tavuk ile yerim

Sen free takilacaksin diye gozden kacmis olabilir

Selam kizlar
Bu ara anca selam verip kayip oluyorum.
Isten ciktim eve yuruyorum. Ama mutfak alisverisine cikacagim hemen,cocuklar eve gelmeden.

Lusi ödem savar oldun mu
savamadım bacım ya sabah saf pro yapmaya karar vermiştim lakin öğlen sıcak bamya yemeği bulunca ben benden çıktım namıssız çok da leziz olmuş

hellööög takım nasılsınız bakiiim minnoşlar

A Arrietty_ nerelerdesin bacım özledim seni
Lori ülen çatlak şişko gittin mi evine artık bırak işi gücü gel sohbet edek
Zalimim bende ozledim valla.
Okadar darlandim ki. 8 eylul izin gunum. Plan bile yaptim. Tek basina sinema sonra café keyfi yapacagim

Vücudum bu şekilde yemeye o kadar alıştı ki biraz fazla yesem, ağır bir şey yesem, fazla yesem anında hasta oluyorum. Midem ağrıyor, bulanıyor, kendimi çok kötü hissediyorum. Sizdede böyle oluyor mu?

En dogrusu da o. Herkes yapcak

Maynak tombik. Kendi kayip bana gel diyor

Hosgeldin KKnin en guzel takiminaaa
üstte yazanlardan sadece kk nın en güzel takımı kısmına katılıyor diğer kısımlar için yüksek dozda teessüflerimi bırakıyorum
tombik de sensin ayrıcana bana sadece göbeksu diyebilirsin

acayip iştahım açıldı bu arada sürekli bişiler yeme isteği var iki öğün yapıyordum üç e çıkardım zaten artıyım hala yarın zopaynan dövecekler
Git su ic. Sedu zopalidir emmee bende cuma gunleri pek fena sayilmam.
Odem hepten gitmez Ama bugunde Gore yarin daha az olmasi icin bogazini tut

Vücudum bu şekilde yemeye o kadar alıştı ki biraz fazla yesem, ağır bir şey yesem, fazla yesem anında hasta oluyorum. Midem ağrıyor, bulanıyor, kendimi çok kötü hissediyorum. Sizdede böyle oluyor mu?
Oluyor. En cok aksam miktari biraz fazla olsa gece uyuymiyor mide agrisindan oglene kadar tok oluyorum.

kızlar ben aslında 3 haftadır karatay tarzı besleniyorum yani daha önce de bu takımdayken karatayla 24 kg civarı zayıflamıstım fakat bir şeyler bende ters gidiyor sanrım kas oranım azalıyor yani yeteri kadar protein tüketemiyorum normalde de et severm fakat kararnda ve her gün yiemem evde genelde sebze pişer sebzeyide etle pişirmem z.yaglı yaparm yazın cogunlukla... neyse şimdi ben kas oranımı nasıl arrtırabilrm spor yapmıyorum ama yürüyüşle başlayacagım bu aksam ne yapayım....

bol yumurta canım karatay teyzemin istediği tavuk türlerine kolay ulaşılmıyor maalesef kıyma alıp köfte yapacaksın bunlar pratik şeyler ve tabiki yürüyüş başlangıç içinn harika seçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…