En dogrusu da o. Herkes yapcakkocama
yok len, tembelim ama yine de kendi isimi kendim yapiyorum,
ama evdekiler de baya nasipleniyorlar, cocuklara falan odalarini toplatiyorum, sofrayi kaldirtiyorum ha ha
Maynak tombik. Kendi kayip bana gel diyor
Hosgeldingruba kabul edileceğimi düşünerekten formu doldurdum :) şimdiden teşekkürler
teşekkürler Lori memnun oldumEn dogrusu da o. Herkes yapcak
HosgeldinKKnin en guzel takiminaaa
Merhaba hosgeldinizgruba kabul edileceğimi düşünerekten formu doldurdum :) şimdiden teşekkürler
Ben de aynı durumdaydım sonra eşim birinden öğrenmiş portakalı kabuğuyla iyice yanana kadar ateş üzerinde pişireceksin sonra bir tabakta kahverengi şekerle iyice karıştırıp sıcak sıcak yiyeceksin anında koku da tat da yerine geliyor. Ama işlemi çok doğru yapman lazım iyice yanacak kabuğu tadıda kötü olmuyor hatta bayağı baya güzel oluyor.Dikkat et kendine..
Ben de sana onu soracaktım..
Tamamen geçti mi?
Tat, koku kaybın düzeldi mi?
Benim koku yok hala ama eskisi gibi herşeyin kokusunu berbat almıyorum, tuhaf alıyorum keskin kokuları o kadar, ona da alıştım mı ne etkilemiyor pek fazla :))
Tat da düzelir gibi oldu, değişiyor aslında, et falan yiyorum artık, sebzeler de iyi gibi, ama bazen iyi bazen kötü oluyor tatları..
Benim tat konusunda en büyük yardımcım limonlu su oldu, doktoru dinledim, hergün 1 sürahi limonlu su içtim, ondan sonra tatlar düzelmeye başladı, ara vermiştim ama tekrar yapmam gerek..
Tamam şeker. Zaten öğlen ve akşam kesinlikle çok hafif yiyecem salata ve protein dışında yemek yok.Günaydın kızlar
Bugün Perşembe yani demek oluyor ki en hafif menünüzü yapacaksınız. Spor yürüyüş dışında pek yüklenmeyeceksiniz. Spor yerine temizlik günü ilan edebilirsinizgüzel ter attırıyor o da.
Aksam menülerinde karb çok çok az hatta yok gibi olursa yarın tartıda dizin için o kadar iyi olur.
Ben salata ve ızgara et planlıyorumSelamm..
Pek sakin burası, nerdesiniz!??
Akşama ne yemeği planlıyorsunuz?
Ben tek öğün yapayım dedim ama kahvaltı yaptım, acıkırım akşama, ne yapsam bilemedim
Ben bu formdan doldurmadım galiba. Varlığından haberim bile yok. Gökten zembille iner gibi indim.gruba kabul edileceğimi düşünerekten formu doldurdum :) şimdiden teşekkürler
Selam canim. Nasil oldunuz ana ogul?Selamm..
Pek sakin burası, nerdesiniz!??
Akşama ne yemeği planlıyorsunuz?
Ben tek öğün yapayım dedim ama kahvaltı yaptım, acıkırım akşama, ne yapsam bilemedim
Sen free takilacaksin diye gozden kacmis olabilirBen de aynı durumdaydım sonra eşim birinden öğrenmiş portakalı kabuğuyla iyice yanana kadar ateş üzerinde pişireceksin sonra bir tabakta kahverengi şekerle iyice karıştırıp sıcak sıcak yiyeceksin anında koku da tat da yerine geliyor. Ama işlemi çok doğru yapman lazım iyice yanacak kabuğu tadıda kötü olmuyor hatta bayağı baya güzel oluyor.
Tamam şeker. Zaten öğlen ve akşam kesinlikle çok hafif yiyecem salata ve protein dışında yemek yok.
Ben salata ve ızgara et planlıyorum
Ben bu formdan doldurmadım galiba. Varlığından haberim bile yok. Gökten zembille iner gibi indim.
savamadım bacım ya sabah saf pro yapmaya karar vermiştim lakin öğlen sıcak bamya yemeği bulunca ben benden çıktım namıssız çok da leziz olmuşSelam kizlar
Bu ara anca selam verip kayip oluyorum.
Isten ciktim eve yuruyorum. Ama mutfak alisverisine cikacagim hemen,cocuklar eve gelmeden.
Lusi ödem savar oldun mu
acayip iştahım açıldı bu arada sürekli bişiler yeme isteği var iki öğün yapıyordum üç e çıkardım zaten artıyım hala yarın zopaynan dövecekler
Afiyet olsunsavamadım bacım ya sabah saf pro yapmaya karar vermiştim lakin öğlen sıcak bamya yemeği bulunca ben benden çıktım namıssız çok da leziz olmuş
üstte yazanlardan sadece kk nın en güzel takımı kısmına katılıyor diğer kısımlar için yüksek dozda teessüflerimi bırakıyorumEn dogrusu da o. Herkes yapcak
HosgeldinKKnin en guzel takiminaaa
Git su ic. Sedu zopalidir emmee bende cuma gunleri pek fena sayilmam.acayip iştahım açıldı bu arada sürekli bişiler yeme isteği var iki öğün yapıyordum üç e çıkardım zaten artıyım hala yarın zopaynan dövecekler
vayy kamçoşum ya sen nerden çıktın minnoşum ya kim etiketledi durduk yere işinden etti seni işin neyim yok mu her yazılanı okumakla uğraşmayaydınahanda böyle bekliyorum yarını
bu ne kız balayı tabağı gibi atmayınsana böyle fotolar rtük yok mu rtük nefsimiz çekiyor aloo rtükGünaydııınnn
Sonunda bana da erik yedirttiniz. Çok sevmediğim bir meyve
Oluyor. En cok aksam miktari biraz fazla olsa gece uyuymiyor mide agrisindan oglene kadar tok oluyorum.Vücudum bu şekilde yemeye o kadar alıştı ki biraz fazla yesem, ağır bir şey yesem, fazla yesem anında hasta oluyorum. Midem ağrıyor, bulanıyor, kendimi çok kötü hissediyorum. Sizdede böyle oluyor mu?
bol yumurta canım karatay teyzemin istediği tavuk türlerine kolay ulaşılmıyor maalesef kıyma alıp köfte yapacaksın bunlar pratik şeyler ve tabiki yürüyüş başlangıç içinn harika seçimkızlar ben aslında 3 haftadır karatay tarzı besleniyorum yani daha önce de bu takımdayken karatayla 24 kg civarı zayıflamıstım fakat bir şeyler bende ters gidiyor sanrım kas oranım azalıyor yani yeteri kadar protein tüketemiyorum normalde de et severm fakat kararnda ve her gün yiemem evde genelde sebze pişer sebzeyide etle pişirmem z.yaglı yaparm yazın cogunlukla... neyse şimdi ben kas oranımı nasıl arrtırabilrm spor yapmıyorum ama yürüyüşle başlayacagım bu aksam ne yapayım....